La Limita Ratiunii, [Jurnalul lui DeeDee] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
La Limita Ratiunii, [Jurnalul lui DeeDee] |
24 Apr 2004, 10:02 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Ganduri, scrieri, amintiri din viata lui DeeDee veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
24 Apr 2004, 11:08 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 475 Inscris: 5 April 04 Forumist Nr.: 2.925 |
Ora 4pm:Ufffa!!! iar m-am trezit la 3pm, si cand te gandesti ca parintii mei erau atat de mandrii de mine aseara ca nu am fost in disco si ca astfel ma voi trezi si eu pana in 12 .... Ehhh, asta e ,nici acum nu a fost sa fie! Bacul se apropie iar eu nu am chef sa invat! Dar mai bine nu ma mai gandesc la lucruri triste. De abia am iesit din baie si ma imbrac sa plec la cumparaturi, iar mai spre seara:disco asa ca nici un motiv sa fiu necajita... Promit ca de maine sa incep sa imi fac griji si eventual sa invat!
Ora 11pm: Sunt enervata! Am umblat tot orasul pentru o bluza si o pereche de pantaloni si nu am gasit nimic, asa ca de nervi am dat vreo 900 de mii pe niste farduri. Si cel mai nasol este ca banii care mi-au ramas oricum o sa cam dispara pe parcursul saptamanii viitoare pe nimicuri. Dar macar ma duc in discoteca. Acum jumatate de ora am vorbit cu Bibi, cel mai bun prieten al meu, si m-am enervat si mai rau pentru ca m-a sfatiuit sa merg in aceasi disco unde se duce si ex-ul, iar eu chiar nu vad rostul tinand cont ca pe mine nu m-a interesat niciodata si din cate cred eu nici pe el. Oricum sunt nerabdatoare sa plec spre disco pentru ca nu am mai iesit de cam multicel( de saptamana trecuta) -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
25 Apr 2004, 12:55 PM
|
|
La pranz: Ce matinala sunt azi... m-am trezit pana in doua . IN disco aseara a foat cam nasol pentru ca imediat ce am iesit pe usa m-a luat durereade cap, cred ca m-a blestemat mama
Vai...!!! Ce frumos-i afara! pacat ca eu nu am voie sa ies... cel putin teoretic. Mai bine! ma duc sa fac o baie si dupa voi invata! si diseara pe la opt o sa am si timp sa ies vreo doua ore! Ahhh... am uitat.... ma felicit ca nu l-am ascultat pe bibi aseara sa ma duc in discoteca aia pentru ca tipul chiar nu era acolo M-am intalnit cu el si cu prietena lui si tare bine m-am simtit sa vad ca tipa e mai urata ca mine! ...... (sper ) Mai incolo: Vai de ce s-au intors ai mei acasa!!!!??? Asa ca sa imi strice mie ziua!! Nici nu au intrat bine pe usa ca au si inceput sa tipe ca nu fac nimic... acum nu mai am nici un chef de invatat... poate mai incolo Acest topic a fost editat de DeeDee: 25 Apr 2004, 02:52 PM -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
Promo Contextual |
25 Apr 2004, 12:55 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
25 Apr 2004, 01:06 PM
|
|||
NuRSeRy Team Member Grup: Membri Mesaje: 573 Inscris: 2 February 04 Din: oscilez intre Zalau si Cluj-Napoca Forumist Nr.: 2.062 |
Pai ia pune poze, si cu tine, si cu ea, sa facem comparatie .Eu unul sunt convins ca ai dreptate si ca esti mai frumoasa. -------------------- - The NuRSeRy Team -
... where ideas are born. |
||
|
|||
25 Apr 2004, 10:28 PM
|
|
Ora 11pm: Acum am venit din oras... Nu pot zice ca a fost urat, am fost cu niste prieteni la restaurant. Singura problema a fost ca era eu si doua cupluri fericite. In primul rand se uitau la mine de parca as fi venit de pe alta planeta si as fi fost verde toata...
Apoi au inceput intrebarile... intai subtil:"ce ai facut azi?" dar nu la modul natural ci la modul:"ce face o persoana singura intr-o zi ca asta" Dupa: "dar tu de ce esti singura?" oki si asta era de asteptat asa ca am scos din repertoriul obisnuit vechea replica total neadevarata:" pai eu sunt mai independenta; nu imi place sa ma implic; de abia m-am despartit de fostul meu prieten... si asa mai departe" Si ma uitam la mine ce pot zice si cat de departe de adevar sunt. Normal ca vreau pe cineva! normal ca vreau si eu sa am cu cine sa ies! normal ca vreau sa ma simt si eu iubita si sa iubesc la randul meu! dar ce sa fac nu e ca si cum ai zice vreau si se si indeplineste....Ei au uitat ce greu si-au gasit perechea, acum se uita la mine de parca as avea lepra si imi dau povete:" ai 18 ani ar trebui sa ai si tu un prieten" sau"nu e bine ca o fata asa draguta sa umble singura mereu"... Dar punctul culminant al serii a fost la plecare cand a venit o florareasa, si baietii au luat flori fetelor... si toti se pupau si isi multumeau, iar eu ma uitam fix ca mata in calendar asteptand cu nerabdare sa ajung la masina. Ehh... asta e! Nu am de gand sa ma supar pentru ceva ce chiar nu tine de mine, doar mi-as dori sa nu mai fiu tratata ca un mic extraterestru, si nu am de gand sa ma implic aiurea in vreo relati doar ca sa demonstrez lumii ca sunt si eu de pe aceasi planeta... si plus sunt sigura ca mai sunt si alti oameni ca mine caci singuratatea e o problema la orice varsta. Mai ales ca asa singurica eu nu sufar aiurea, si plus ca mai am si de invatat.... ceea ce imi aduce aminte: N-am invatat nici azi Poate maine.... -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
25 Apr 2004, 11:46 PM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
Lasa ca vara asta o sa ai ceva mai frumos .....
Dedicatie pentru tine
Descarca fisierul/ele
|
|
|
26 Apr 2004, 08:22 AM
|
|
Ora 9am(!!!): De ce trebuie sa ma duc eu la scoala in fiecare zi!!! m-am saturat.... vreau sa dorm ca nici nu vad pe unde merg... iar taica-miu, pe semne ca s-a invatat minnte de saptamana trecuta- cand m-a trezit si a plecat imediat la servici, iar eu m-am imbracat si m-am culcat la loc - iar acum ma suna din 10 in 10 minute "ai plecat?cat mai stai"mai ajungi?" normal ca mai stau ca... am filosofie si oricat de mult mi-ar placea mie materia, tema tot nu mi-o fac si de ascultat tot m-ar asculta...asa ca mai bine mai dorm un pic...doar o ora
Nici saptamana asta nu a inceput prea promitator Dar promit solemn sa ma redresez pe parcurs -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
26 Apr 2004, 11:38 PM
|
|
Seara: Ziua asta chiar a fost... "de geaba"(ca sa imi citez o prietena). Eu am fost degeaba...
In momentul cand am ajuns(cu greu) la scoala toata lumea pleca. Si uite cum stateam eu in mijlocul curtii(oare o fi cacofonie ) si toti colegii mei care erau la scoala, adica vreo sapte, treceau pe langa mine fericiti nevoie mare... Si pentru prima data in 12 ani de scoala mi-a parut rau ca nu se tin ore Eh.... dar ca de obicei mi-am revenit repede si m-am dus sa ma consolez cu un suc la o terasa dupa care m-am dus acasa sa dorm... Dar ca de obicei, caci devine deja un obicei, m-a intrerupt tata "trezeste-te ca ai meditatii!!!!!!!!" si dupa ce i-am zis mama de vreo doua ori m-am culcat la loc Pana la urma tot a trebuit sa ma trezesc ca nu se mai putea de tipete. Si pentru a doua oara azi m-am grabit ca nebuna prin oras ca sa imi aduc aminte in fata blocului profesoarei ca mi-a zis ca intarzie O ORA!!! Asta e! nimeni nu-i perfect iar eu in mod sigur nu sunt nici pe aproape.... Macar seara a fost linistita.... si iar nu am invatat nimic -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
27 Apr 2004, 07:49 PM
|
|
Scoala, scoala, scoala si somn.... muuult somn, vreo trei ore... Si cam atat am facut eu azi.
Se apropie 1 mai si chiar nu stiu ce voi face, daca ma voi duce la mare... Cert e ca in oras nu raman Azi as fi vrut sa invat cate ceva dar nu am mai avut timp, iar acum nu mai am chef, dar maine sigur( ) -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
28 Apr 2004, 07:30 AM
|
|
Ora 8 am: ce devreme m-am trezit azi!! si fara ajutor! si nici macar nu imi mai e somn... poate stau chiar la toate orele Sa nu exageram....
Ma simt prost pentru ca trebuie sa ma duc la scoala si sa ma intalnesc cu una care si-a uitat ochelarii la mine iar eu nu ii mai gasesc... Mi-e nu stiu cum sa ii zic adevarul:cry: Ma gandesc serios sa-i zic ca i-am uitat si azi... Cu putin noroc poate diseara ies si eu in oras la un film... asta depinde daca voi gasi cu cine -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
28 Apr 2004, 12:41 PM
|
|
La pranz:Vai ce tonus am azi! Ma sperii si pe mine.... simt nevoia de miscare, de a face ceva...pacat ca nu am cum ca am meditatii-ce imi vine sa nu ma duc, dar trebuie.
Am reusit sa o conving pe mama sa imi ia moto... si a fost chiar simplu: a venitla mine la scoala sa o duc acasa si stateam la o tigara cu un coleg mai mic cu un an care are moto(de 125)... i-am aratat motorul, desi nu se pricepe, i-a placut, l-a vazut pe colegul meu plecand cu ea si ... dupa ce i-am explicat ca e mai simplu vara cu moto si ca teoretic e mai ieftina... MI-A PROMIS! acu` mai tre` sa vad si daca se tine de cuvant... dar eu sper -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
28 Apr 2004, 11:09 PM
|
|
Noaptea: Nu ma simt in apele mele. M-am simtit rau fizic toata ziua, si paradoxal bine psihic... dar acum am cedat. Nu mai vreau sa vad pe nimeni... decat o persoana; nu una anume ci doar as vrea sa nu fiu singura... poate sunt obosita, sau poate m-a intristat ceva, dar ce? E o stare tare ciudata... simt ca ceva lipseste dar nu stiu ce; simt ca nimeni nu ma intelege si nu stiu de ce; o fi vina mea? sunt eu o persoana inconstient duplicitara? sunt oare prea superficiala, sau doar par fara sa vreau?
Prea multe intrebari si nici un raspuns... pur si simplu refuz sa gandesc. Nu vreau!!! Daca ma doare adevarul... mai bine renunt... dar la ce? Cred ca asta e o ultima ramasita a crizei din adolescenta... oare ar trebui sa imi iau ramas bun sau va mai urma? Acest topic a fost editat de DeeDee: 28 Apr 2004, 11:12 PM -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
29 Apr 2004, 01:30 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
M-ai intristat -------------------- Welcome to the jungle
|
|
|
29 Apr 2004, 02:32 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 45 Inscris: 19 April 04 Forumist Nr.: 3.147 |
... ah as vrea sa te anunt ca daca renunti la ceva ... le iau eu (secunda , keep out )
-------------------- Seasons change, friends move away, and life goes on from day to day. Flowers fade and streams go dry and many times we wonder why
|
|
|
29 Apr 2004, 11:15 PM
|
|
Ziua de azi a fost intr-adevar o zi plina. Am fost la scoala de la prima ora si m-am plictisit teribil, am chiulit de la doua meditatii- asta o sa ma doara mai incolo- dar circul a inceput de abia pe urma... Azi au plecat ai mei pana la munte, asa ca am decis eu ca nu ar avea nici un rost sa dau frumusete de bani pe meditatii, so m-am intalnit cu scumpa mea prietena Bienne sa mergem prin oras. A venit la mine pe la 6, m-a trezit din somn si ca de obicei m-am imbracat foarte greu(1 ora!!)
Am hotarat sa plecam cu ambele masini ca sa nu gaseasca ai mei masina acasa sa se prinda, caci dupa calculul meu trebuiau sa se intoarca pe la 7.30 Singura problema a foSt ca atunci cand am plecat din casa era 7.30 dar eu nu mi-am dat seama... Si plecam noi si dai alergatura pe bulevard...deh, fetele se distrau ca nu aveau probleme... Ajungem la magazin cand suna mama(alias bufnita): " Ca unde esti?" eu fugind spre un wc:" la meditatii" ea: "nu te cred" eu: "pe cuvant" ea: "de ce ma minti" eu: scuteste-ma, stii ca nu mint daca nu ma crezi sun-o pe profa ea: de ce sa o sun daca tu esti acolo eu:(Auciii, upssss, fi-r-ar).... aaa nu mai am baterie!Zdrang! dupa 5 minute... Ea: "ALO??? IAR NU AI FOST LA MEDITATII" tot ea:"CA NU ITI MAI DAU NICI UN BAN" si iar ea:"CA MA MINTI" si in final eu disperata: ZDRANG!!! Asta e o facusem, o facusem... Iar seara: un picut de scandal pe parcursul caruia eu am ras spre frustrarea ei -si asta o sa ma coste Acest topic a fost editat de DeeDee: 29 Apr 2004, 11:18 PM -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
3 May 2004, 11:43 AM
|
|
1 MAI
Urata zi! Am fost la mare dar e ca si cum nu am fost. Am ajuns chiar pe 1 pe la 5-6pm cu gandul sa stam pana pe 2-cam putin. Tin minte ca am zis ca nu ar trebui sa merg de la inceput, desi ador marea, dar aveam o presimtire. Pe la 12pm am iesit si noi din casa, moment in care nu stiu cum am facut dar am cazut de pe o bordura pe piciorul pe care abia mi-l scosesem din gips acum trei saptamani...Durea foarte tare dar parca nu era aceasi senzatie ca atunci cand l-am rupt. Idealista ca intotdeauna am zis ca nu merg la spital, ca stric seara la toata lumea asa ca am mers in disco. In disco am stat fix 1 ora, dupa care am plecat spre casa- oricum nu era nimic interesant... Desi nu propusesem eu discoteca, pe drum a devenit cumva vina mea ca nimeni nu s-a distrat( si chiar nu imi dau seama de ce) Ajunsa in fata blocului, vazand ca nu mai e nici o speranta de distractie si nici o sans de schimbari de situatie am decis ca e momentul sa ma duc la spital... asa ca sa dorm linistita ca oricum nu aveam altceva de facut. Stiu ca stateam pe masa la radiografie si ma rugam din tot sufletul sa nu fie rupt, nu as mai fi suportat... si nu a fost Macar atat. A doua zi ne-am trezit destul de devreme pentru a vedea cursele... si nu a fost cine stie ce... Bine ca am vazut marea si am reusit sa bag si eu mainile in apa... Am ajuns acasa foarte obosita, chiar deprimata pentru ca aceasta a fost practic ultima mea vacanta pana la bac- si nici macar nu am apucat sa beau un pahar de vin -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
3 May 2004, 07:33 PM
|
|
Mi-am luat pisica.... mai precis motanel Cred ca o sa ii zic Habibi ca e negru. Promit sa il iubesc si sa am grija de el... nu cum fac cu cainii Si sper sa imi poarte noroc ca e negru
-------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
4 May 2004, 07:09 AM
|
|
Ce dracu` mi-a trebuit mie pisica??!!! Nu am inchis un ochi toata noaptea...miauna intr-una si sa nici nu mai zic ca isi face nevoile pe unde apuca(un CD am lasat si eu pe jos langa pat)... Nu stiu ce sa fac cu ea, pur si simplu s-ar putea sa nu mai am rabdarea necesara sa cresc o pisica
Vai ce somn imi e si azi am ore de la 7 la 3... teoretic, ca e deja 8 si eu sunt acasa Gata am fugit -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
4 May 2004, 01:55 PM
|
|
Ora 3pm: Azi chiar a fost o zi moarta... nu am facut absolut nimic la scoala.
Dupa scoala aveam meditatii si l-am rugat pe colegul meu de banca sa ma sune si sa zica ceva de o urgenta la 20 de min dupa ce intram la prof... Zis si facut: intru la meditatii, imi deschid caietele, citesc ceva, suna telefonul.... si in loc de o voce serioasa care sa ma transpuna in starea de om speriat il aud pe Bibi cantand cu vocea lui de magar ragusit: " ce bine imi pare ca ai luat teapa!!!" Mama si unde nu ma pufnea un ras ... si profu se uita atat de interesat la mine ca nu stia unde e urgenta... m-am ridicat, m-am plimbat prin camera cu telefonul in mana... poate, poate imi trece pofta de ras. Mai nasol a fost cand am inchis telefonul iar proful m-a intrebat ce s-a intamplat Eu serioasa i-am zis ca a avut o prietena accident, ca a dat cu masina peste cineva dupa care m-a izbit un ras isteric... Si iata cum a trebuit sa ii explic eu profului pret de 10 min ca eu asa reactionez la lucruri triste si se uita bietul om la mine si se inchina si cu stanga si cu dreapta ca asa nebuna nici ca mai vazuse Acest topic a fost editat de DeeDee: 4 May 2004, 01:57 PM -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
4 May 2004, 02:02 PM
|
|
NuRSeRy Team Member Grup: Membri Mesaje: 573 Inscris: 2 February 04 Din: oscilez intre Zalau si Cluj-Napoca Forumist Nr.: 2.062 |
Vai vai, DeeDee, numai de traznai te tii.As vrea sa fiu iar in liceu, sa retraiesc traznaile pe care le-am facut eu.
PS: Nu uita nici de scoala, caci la facultate, o sa te astepte niste traznai si mai mari.Trust me. -------------------- - The NuRSeRy Team -
... where ideas are born. |
|
|
4 May 2004, 11:45 PM
|
|
Fairy Grup: Membri Mesaje: 733 Inscris: 17 March 04 Forumist Nr.: 2.633 |
DeeDee chiar ca au umor intamplarile astea ale tale. M-ai binedispus Tare simpatica mai esti.
|
|
|
5 May 2004, 10:14 AM
|
|
Ora 11: Ce sa fac eu azi? La scoala nu am fost... nu aveam de ce! La meditatii nu ma duc...dau lucrare si nu am invatat( si ma simt graznic pe chestia asta).... Si ma mai plangeam ca ieri a fost o zi moarta! Chiar nu am ce face!!!
|
|
|
5 May 2004, 10:16 PM
|
|
Seara: Nu am facut nimic azi... mint am apucat sa invat o amarata de lectie la filosofie si m-am intalnit cu prietena mea Gogo. Eram cu ea intr-un fast-food pe la 4 cand suna telefonul... neatenta si ferm convinsa ca stiu numarul raspund crezand ca e o colega pe care incercasem sa o sun mai devreme sa vad ce se intampla pe la scoala
Eu vesela: alo? buna!, mi se raspunde: pe un ton rece : Buna! sunt Cristina! eu:???!!! , pe acelasi ton rece: Cristina, profa ta de filosofie de la ale carei meditatii chiulesti acum! eu:Aaaaa!! ups!!?? pai....aaa...sa vedeti...aaa...ca eu.... am avut o problema...aaa si nu aveam cum sa va sun.... si asteptam sa ajung acasa sa va sun!( ) pe acelasi ton rece:A da? ma rog! eu( cu 15 cuvinte/sec): Da ca sunt in oras si am o problem`si nu am avt cu` sa vin az` da` dac` se poate vin maine sau poimaine! ea la fel de rece: Mda...te astept maine la 3! eu: multumesc, multumesc mult de tot o sa fiu acolo! dupa 3 min:Mama eu maine am meditatii si la romana si nu am fost nici saptamana trecuta! -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
6 May 2004, 01:11 PM
|
|
Ora2: mi-am propus: am fix 3 min de stat pe net dupa care inapoi la invatat! Sunt mandra de mine cat am invatat azi, desi simt ca imi cam crapa capul... si cu toate astea nu am invatat decat cam jumatate din ce aveam pt lucrarea pe care o dau azi Nu am vorbit cu nimeni de cand m-am sculat si ma simt ciudat... am o oarecare sentatie ca nu voi mai putea vorbii vreodata..... gata m s-a terminat timpul!
|
|
|
6 May 2004, 01:21 PM
|
|
Domnitor Grup: MembriOffBoard Mesaje: 2.426 Inscris: 7 December 03 Forumist Nr.: 1.412 |
Busted!!! Ai postat la 12:13 si la 12:23 inca mai apari "ON LINE" ! Glumesc... Precis ca inveti din greu...
Succes la lucrare! Acest topic a fost editat de denise_d: 6 May 2004, 01:22 PM -------------------- __________
|
|
|
7 May 2004, 06:50 AM
|
|
Filosof boem Grup: Membri Mesaje: 6.222 Inscris: 10 July 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 445 |
Denise, lasa fata in pace! Sesiunea nu expira imediat decit daca dai 'logout' automat... daca te uitai pe lista online insa, vedeai ca ultima actiune a fost la 2:15 (da, m-am uitat pe lista on-line!! comenteaza cineva? )
Acest topic a fost editat de Catalin: 7 May 2004, 06:51 AM -------------------- A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
|
|
|
8 May 2004, 11:14 AM
|
|
Ora 12(si 14 pentru curiosi ) In sfarsit week-end. Cred ca e unul unul dintre putinele weekend-uri pe care chiar il merit din ultimii 5 ani. Nu am chef sa fac nimic interesant.... Sunt dezamagita de lucrarea la filosofie...dupa ce am invatat doua zile am ajuns sa dau Mitul pesterii, caci din celelalte subiecte nu apucasem sa citesc nimic! Asta e! Nu vreau sa ma gandesc, vreau doar sa ma relaxez... Cred ca ma duc la piscina, desi e cam frig dar locul ala ma binedispune, imi aduce aminte de vacantele de vara...
Singurul lucru care ma mai tine in viata zilele astea e vacanta dupa bac: visez mare, motoare, chiar America.... daca as putea cumva sa ma teleportez in timp, peste2 luni, sa am bacul luat, eventual sa fi intrat si la facultate.... si sa plec in vacanta, oriunde! Dar presimt ca desi bacul il voi lua vacanta mea iar nu va fi exceptionala, asa se intampla in fiecare an Ma rog, CARPE DIEM, CARPE NOCTEM! ca deja gandesc prea mult in avans -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
8 May 2004, 10:55 PM
|
|
Ieee! In sfarsit ma duc si eu in club, ca dupa esecul de sambata trecuta chiar am nevoie As vrea sa pot sa si beau ceva dar iar fac pe soferul Nu am mai baut de la Paste(adliteram ) Nu stiu de ce dar in seara asta presimt ca o sa ma distrez... ma rog, eu in fiecare weekend presimt asta si niciodata nu am dreptate!
Ma intristeaza ca azi m-am certat cu prietena mea de la un nimic...deh, firi asemanatoare, orgolii urisase mai am 10 minute sa ma hotarasc cu ce ma imbrac, cum ma machiez si unde ma duc.... si sigur nu o sa ma incadrez -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
9 May 2004, 06:53 PM
|
|
Nici nu stiu de unde sa incep... In primul rand am descoperit ca daca esti cu masina asta nu inseamna ca nu poti sa bei suna inconstient si riscant dar nu oi fi eu nici prima nici ultima. In al doilea rand mai bine nu beam!
Aseara ca si acum doua saptamani m-am intalnit cu ex-ul, de data asta neinsotit... Nu prea ma simteam in largul meu, mai ales ca aveam si masa langa a lui si plus ca a mai si inceput sa-i povesteasca prietenei mele "relatia" noastra ... in 2 propozitii(chiar nu avea ce sa spuna mai mult) desi era prima data cand o vedea... Dupa ce m-am pilit s-a apropiat mai "cu curaj" si a inceput sa bata campii, din fericire ma simteam bine si deja nu ma interesa ce zicea. Problemele au inceput cand a inceput si el cu invitatiile foarte explicite.Nu i-am zis nici da nici nu l-am lasat sa se chinuie. Am mai stat vreo 2 ore dupa care m-am hotarat sa plec acasa. Bineinteles ca nu am scapat fara sa ma bata la cap inca jumatate de ora in fata discotecii. Si aici am inceput sa gresec eu... In primul rand in loc sa il refuz categoric cum simteam i-am zis " nu azi"(cu accent pe azi) Si daca m-as fi oprit acolo ar fi fost bine, da nuuu eu trebuia sa continui cu explicatiile de parca nu aberasem destul pentru o seara: ca am baut, ca nu vreau sa regret, ca ..... bla bla. Pana la urma am plecat cu capul sus lasandu-l ca prostu` in fata discotecii. Dar nu stiu de ce, nu ma simt prea bine.Am mustrari de constiinta pentru ca nu i-am taiat-o de la inceput. Ma simt ca ultima pustoaica proasta! Dar poate ca asta si sunt... -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
9 May 2004, 09:59 PM
|
|
Seara: Ieeee! nu ma mai simt mica si proasta! A avut tupeul sa ma sune, si practic sa imi reproseze, sa imi zica ceva de genul " nu stii ce ai pierdut!" faza la care am inceput sa rad si i-am zis tot ce aveam pe suflet! Ma simt usurata si cel mai important: nu ma mai simt proasta... am elucidat misterul: nu am noroc in dragoste(nici macar in pseudo-dragoste)!!!! Cred ca revin la cartile mele de psihologie aplicata ca vad ca ajuta.
Acum ma simt foarte obosita si ma gandesc cu groaza la saptamana ce va sa vina... NASOL!!! am 2 teze una maine una poimaine si o lucrare la materia directorului: geografia- la care oricum sunt absolut paralela. Ma duc sa incerc sa dorm un pic dar pentru asta cred ca va trebui sa arunc pisica pe geam -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
10 May 2004, 01:02 PM
|
|
Iar am inceput saptamana bine! Nu am fost la scoala, nu ma duc nici la meditati... stau acasa si invat la geografie, cel putin teoretic.Azi m-au trezit direct doua colege:"vezi ca suntem in drum spre tine\, nu mai venii la scoala ca nu e nimeni"
Mai puteam sa zic ceva....am inganat un "iee ce bine" si dupa ce am inchis telefonul am injurat vreo 5 minute... nu de alta dar se presupunea ca acum trebuie sa ma si trezesc Mi-e un somn de as dormi si in picioare si in loc sa ma gandesc ca am de invatat ma gandesc ce fac dupa bac. Mai bine ma duc sa ma culc ca azi sunt neinteresanta -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
11 May 2004, 09:42 PM
|
|
Eheee ce zi am avut si azi....
Eram la scoala dupa o teza grea, la care nu am facut prea multe si la care m-a prins si profa copiind, mergeam agale... Duceam un catalog in mana pentru o doamna profesoara. Se suna. DIn clase ies copiii de la clasele V-VIII. In fata mea se opreste un copilas de clasa aVa, se uita fix si zice : SARU` MANA!!! Am crezut ca lesin... am inceput sa tip ca apucata la el : "esti retard! am 18 ani(ma rog, 19 )!!!! sunt cu tine in liceu!" dar a dost prea tarziu ca deja o luase la fuga speriat... Am imbatranit.... imi aduc aminte fara prea mare placere cand aveam 15 ani si minteam ca am 18 si eram foarte mandra ca nimeni nu se indoia, iar acum... mi-e frica sa fac si 20... Bye bye copilarie! ramai cu bine! ......... la anu` poate ma angajez si nu peste mult timp o sa ies la pensie.... cred ca e timpul sa ma gandesc serios la viata de dupa moarte Pese: -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
11 May 2004, 09:49 PM
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Uite cum imi bag eu nasul peste tot.. Bafta la bac. Si mie. Mai avem vreo cateva saptamani, totusi..
|
|
|
14 May 2004, 12:34 PM
|
|
In sfarsit week-end din nou! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut saptamana asta... ma sperie! Sper ca week-endul asta sa fie mai bun ca celalalt, dar nu imi fac iluzii pentru ca se pare ca de data asta nici macar nu am cu cine sa ies. O fi vre-un semn ca ar trebui sa stau acasa sa invat Neahh... nici nu ma gandesc mai am ceva pana la examen, e timp!
vreau sa fac ceva interesant azi si nu stiu ce... sper sa imi vina vreo idee pana diseara -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
14 May 2004, 11:42 PM
|
|
Ce seara! Intai am fost in oras si m-am amuzat teribil la sala de jocuri desi era clar ca eram cu muuult peste limita de varsta . Si cand ma intorceam eu frumos spre casa, am hotarat sa pacatuiesc si sa-mi iau niste dulciuri
Si cum Dumnezeu e mare, m-a vazut si m-a pedepsit... Si iata cum am ramas eu fara baterie la masina Baterie ca baterie dar nu aveam nici credit pe telefon bine macar ca aveam bani si mi-am luat o cartela! Dar am stat ceva in ploaie ca proasta pana ce a venit taica-miu: am ridicat capota( dupa ce m-am chinuit juma` de ora sa gasesc butonul cu pricina), m-am plimbat de 2 ori pe langa masina si am capitulat subit. Mai nasol ca strada pe unde ramasesem e aproape necirculata(cu exceptia tiganilor). Au venit 2 baieti mai albi, s-au uitat si ei un pic la masina si dupa ce au vorbit limbi straine 2 minute( gen: borna,curea de transmisie si alte cuvinte pe care nu le-am retinut) au ajus la aceasi concluzi: ori bateria ori D-zeu stie!! Finalul: A venit tata cu masina vecinului, a impins masina mea intr-o parcare si ce m-a stresat cel mai tare : NU m-a lasat pe mine sa conduc masina vecinului pana acasa PESE: dar dulciuri tot am apucat sa imi iau -------------------- Realitatea are limite, imaginatia NU!!!
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 06:37 AM |