Viata Ca O Simfonie, Jurnalul lui Oiskinella |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Daca doriti si dumneavoastra un Jurnal, trimiteti un mesaj in acest sens in cadrul topicului Detalii Forum.
Nou: Autorul unui jurnal are dreptul de a decide ca un mesaj scris in cadrul Jurnalului sau de catre altcineva sa fie sters. Daca doriti acest lucru, trimiteti-mi un PM cu adresa mesajului in cauza si acesta va fi sters (bineinteles, atat timp cat nu se exagereaza).
Viata Ca O Simfonie, Jurnalul lui Oiskinella |
19 May 2005, 07:29 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Ganduri, scrieri, amintiri din viata lui Oiski-Poiski veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.
Lectura placuta! -------------------- |
|
|
19 May 2005, 08:29 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Oiskinella...
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
19 May 2005, 08:41 PM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Pentru prima data in viata mea simt ca trebuie sa fiu si eu in rand cu moda asa ca m-am hotarat sa scriu in jurnal.
Asta ca sa-mi treaca amintirile neplacute printre care incercarea de a-mi tricota un pulover care cu tot ajutorul membrilor feminini ai familiei a reusit sa fie terminat cand modelul si culoarea nu mai erau la moda . Prin urmare atata timp cat mai e modern ma grabesc sa tin si eu jurnal. Tin insa sa precizez de la inceput ca toti cei care isi inchipuie ca se regasesc de-a lungul timpului pe aicea trec doar prin fenomenul de Fata Morgana .In rest nu recunosc nimic, nici macar in fata marii adunari nationale. Sunt foarte bucuroasa ca m-am nascut intr-un an grozav , fantastic , nemaipomenit si m-as fi nascut precis ca si prematur daca as fi stiut ce evenimente trec pe langa burta lui mama si eu nu sunt inca afara in lume. Asa nu am reusit sa aplaud legata fiind de cordonul ombilical primul om care a pus piciorul pe luna , Neil Amstrong. Si nici nu am priceput foarte tare ce eveniment important s-a petrecut in vara acelui an.Pentru prima data dupa Conferinta de la Jalta in 1945 un presedinte american , si anume Nixon, viziteaza o tara comunista , adica Romania. Insa jur ca Festivalul de la Woodstock din acea vara l-am simtit si acolo unde eram.Cica lui mama ii placea mult sa danseze. Ceea ce m-a impresionat in mod deosebit si mi-a dat o piele de gasca a fost demonstratia celor 250000 de oameni din Washington care demonstrau impotriva interventiei Americii in Vietnam. Dupa cum vedeti un an FANTASTIC !!!!!! Poate de aceea si anii care au urmat au fost fantastici , ca o simfonie , cand mai vijelioasa, cand mai lenta , cand mai vesela, cand mai trista. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
Promo Contextual |
19 May 2005, 08:41 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
20 May 2005, 03:55 AM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Unchange my heart... Joe Kacker
În locul tau as fi numit jurnalul "Lili's Liliput" -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
20 May 2005, 07:04 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Marius, ai dreptate, ar fi trebuit sa te intreb pe tine prima data , ca si la Planorista ai nimerit-o din prima .
Insa vroiam sa fiu si eu serioasa o data . Am jucat iarasi la Lotto desi dupa discutia cu jumatatea mea de acasa mi-a trecut pofta de a mai castiga, nu ca ar exista o sansa reala . Eu ziceam ca in cazul unui castig mare as imparti o bucatica cu rudele (desi nu merita) si cu prietenii.El zicea dimpotriva ca nu ar spune la nimeni nimica.Argumentul lui era ca oricat ai imparti nu vor fi satui niciodata si nu mai scapi de ei. Sincera sa fiu m-a pus pe ganduri.Sa existe intr-adevar atata lacomie in lumea asta ? Insa poate ca nu toti ar face la fel, nu mi-ar parea rau de ceilalti care ar merita ? Si mai devreme sau mai tarziu nu s-ar afla ? cum as sta eu in fata lor ? Sau iarasi spiritul meu de datorie striga mai tare in mine decat ratiunea ? O viata intreaga (sau ma rog jumatate, cam pe-acolo sunt ) am avut impresia ca trebuie sa salvez omenirea , poate ca daca as fi lasat-o in pace s-ar fi salvat de una singura. Iar acuma nu as mai sari in sus de cate ori unul dintre ei doar stranuta iar ei si-ar rezolva singuri problemele. Insa cum castigul la Lotto este doar o utopie imi fac ca de obicei degeaba griji cum ca as putea sa ma cert cu sotul. A face din tantar armasar cred ca este unul din defectele mele .Si sa recunosc este una din calitati . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
20 May 2005, 08:13 AM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Lasa,mai ca aflam noi cind castigi si te cautam!
Acuma daca tot te-ai apucat de jurnal de la momentul in care ai vazut lumina zilei in acel an fantastic...astept cu nerabdare sa ajungi si la momentul cind din fata ai devenit femeie:sorry: ...era pe vremea decretului sau dupa ? ... caci ma roade curiozitatea ...tu zi-ne numa datele concluziile le tragem noi dupa bunul plac! -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
20 May 2005, 08:18 AM
|
|
Imi pare rau ca nu pot sa-ti satisfac curiozitatea insa o "Duamna" nu se intreaba cand s-a nascut
Va trebui sa te multumesti cu ce zic. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
20 May 2005, 08:42 AM
|
|||
Lasa Lotto in pace si tine-ti sotul in brate, precis ca te iubeste... -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
20 May 2005, 10:41 AM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.503 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Doamne ce activi puteti fi in cateva ore! plec si eu seara de la munca (de unde mai trag cu ochiu la ce misca pe han) si cand ma intorc dimineata gasesc deja un jurnal intreg !
Hei, sa fii intr-un ceas bun, jurnalule, ca mult te-am asteptat! Oiskinella, ia un zgomotos de la mine pentru asta. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
21 May 2005, 08:52 AM
|
|
Marius, asta va trebui sa-l intrebi direct pe el .
Intrebarea capitala a oricarei femei: ma iubeste nu ma iubeste, ma iubeste nu ma iubeste .Cred ca unele dintre noi am putea sa rupem petalele florilor dintr-o campie intreaga si nu am putea afla raspunsul. Cred ca da, sper ca da .Se pune si faptul ca s-a casatorit cu mine cu toate ca ai lui nu au fost de acord ? Cred insa ca ne potrivim bine si ne completam reciproc.Daca nu ne-am fi gasit el ar fi murit de plictiseala iar eu nu mi-as fi gasit balanta.Si aveam nevoie urgenta de ea. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
21 May 2005, 09:13 AM
|
|
Chestia principala e sa va intregiti, daca nu stie unu' nici ce nu stie celalalt
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
21 May 2005, 01:54 PM
|
|
Draga Jurnal,
declar ziua de astazi ca fiind ziua mea norocoasa pe anul acesta . Sotul mi-a adus un buchet de flori cu toate ca nu e ziua mea de nastere si nici alt eveniment f.f.f.f important . La servici mi-a facut gradinarul chiar doua complimente .Cica in ziua de azi nu prea ai prilejul sa intalnesti fete harnice.Adica m-a facut harnica si fata ceea ce pot spune cu mana pe inima ca nascand deja un copil nu ma mai pot declara virgina ca Mutulica . S-ar putea sa nu-l fi inteles eu bine ca vorbeste tare repede si intr-un dialect monstruos.Asa de monstruos ca i-a explicat lui sefu zece minute ce vrea sa faca in gradina si apoi dupa ce a plecat ma intreaba sefu: ce-a vrut sa zica ca face ??? Asta mi-a adus desigur aminte de o alta intimplare care mi-a provocat o cascada de rasete. Acum cativa ani buni sotu si socrii se aflau in vizita in Germania la niste cunostinte si respectivul povestea si povestea .La un moment dat iasa din camera si socru-meu il intreaba pe fiu-su : tu ai inteles ce zice asta ? Sotu zice : Nu ! Socru zice : si atunci de ce dadeai tot timpul din cap aprobativ ?? Sotu : pai daca il intrebam o lua de lua inceput si iara nu intelegeam nimica. Minunat ! Ce inseamna Arta conversatiei -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
21 May 2005, 02:17 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
Seamana cu discutia aia lu Mutu si Surdu
Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii. |
|
|
21 May 2005, 02:50 PM
|
|||
O fi facut o boacana -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
22 May 2005, 11:02 AM
|
|
Astazi sunt muflea .Am stat pana s-a terminat Eurovision si pana am adormit a durat ca ma gandeam la "bunica care bate toba" , apoi a inceput furtuna .
Ce spectacol a fost ieri seara , ce varietate de muzica, stiluri, costume .Si pentru prima data calitatea multor melodii a fost foarte buna . M-am bucurat asa de mult pentru Romania ca-mi venea sa topai .Iar moldovenii cu bunica lor au fost geniali, oPsedati de-a dreptul . Prin urmare las ziua de azi sa curga linistita la vale, am pus de o supa cu galuste , snitele cu sos olandez si spargel (sparanghel) si dupa amiaza la o prietena o barfa pe tema Eurovision la o cafea si cozonac. Uneori poate fi viata chiar placuta . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
22 May 2005, 02:09 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Cum faci sos olandez?
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
22 May 2005, 02:24 PM
|
|
Il cumpar gata facut , trebuie doar sa-l incalzesc ! Am incercat sa-l fac singura dar nu mi-a iesit cum as fi vrut asa ca am renuntat.
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
22 May 2005, 06:29 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.024 Inscris: 6 September 04 Din: somewhere over the rainbow... Forumist Nr.: 4.413 |
Spargel! Sint inebunita de subiectul asta barbatu meu vrea spargel si acum zace in frigider de vreo saptamina o legatura de spargel de care nu prea mai am curaj sa ma ating...In urma unor tentative esuate ba atos, ba prea fiert si de obicei fara nici un gust! Poate nu stiu eu sa-l prepar in ciuda faptului ca el saracu mi-a cumparat si carti speciale...Cred ca e un secret la mijloc! Ce-i drept mie nu-mi place nici cel de la restaurant dar al meu este o catastrofa!
-------------------- Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
|
|
|
22 May 2005, 07:53 PM
|
|
Flori am sa-ti scriu cum fac eu spargel insa este intr-adevar o chestie de gust.
Am fost cu bicicletele la o plimbare prin imprejurimi si peste tot mirosea a iarba cosita si cantau greierii. Daca inchid ochii si trag adanc aer in piept parca ma regasesc iarasi copil calare pe o claie de fan.Uram lucrul asta , sa calc claile, insa tot eu eram pusa ca eram cea mai slabanoaga dintre toti.Incepusem sa-mi doresc sa ma ingras ca o balena. Toate lumea imi dadea din toate partile cu furca fanul si eu trebuia sa-l potrivesc peste tot si sa calc peste el.Era cald sau batea vantul , iarba uscata imi intra prin toate orificiile si cand era gata claia si ma coborau primul lucru era sa ma spal de tot praful. Insa in rest adoram mirosul de iarba proaspat cosita. Si zgomotul pe care-l faceau coasele , fash, fash, si batutul coasei tzac, tzac . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
23 May 2005, 12:07 PM
|
|
Prima mea clasa la scoala am facut-o la o scoala-liceu foarte bine vazut si poate ca daca nu ne-am fi mutat un an mai tarziu si ar fi trebuit sa schimb scoala altfel ar fi decurs viata mea de mai tarziu.As fi putut profesa imediat dupa terminarea liceului meseria de invatatoare sau educatoare ceea ce ar fi fost pentru mine cred meseria ideala. Imi pare rau ca viata asa le-a potrivit incat nu am decat un copil insa ar fi fost la fel de frumos sa "cresc" si copii altora. Nu stiu cum si de ce insa nu mi s-a intamplat foarte des pana acum sa nu ma pot cobora la mintea vreunui copil. Cand le vorbesc nu-mi este greu sa-mi aplec spinarea pana la inaltimea lor si sa ne privim ochi in ochi si sa ma pun cumva in pielea lor.
Cred ca meseria de parinte este cea mai grea meserie de pe pamant .Pentru ca trebuie facuta cu sufletul si nu toata lumea are suflet. Din clasa a doua am schimbat scoala la o scoala generala de cartier unde am avut norocul sa dau peste o invatatoare de exceptie care printre altele ne facea si vizite acasa nu ca as fi fost copil problema insa cred ca-i placeau clatitele noastre ardelenesti . Mi-am dat multa silinta sa recuperez in primele clase cei sapte ani de acasa.Si aici vreau sa subliniez ce inseamna in imaginatia mea aceasta expresie. Cred ca tine mult mai mult de cresterea spirituala decat de bunele maniere.Ca sa-ti sufli nasul cu o batista si nu cu maneca cred ca invata toti copiii din ce vad de la altii mai devreme sau mai tarziu. Insa povesti, cultura generala, socotitul pana la o anumita granita, teatru de papusi si multe alte lucruri , toate astea ti le pot oferi cei sapte ani de acasa . Din pacate in acesti ani mi-am mutat cortul de la bunici la bunici in asa fel ca mai tarziu a trebuit sa muncesc de doua ori mai mult decat au facut-o altii. Insa cred ca asta m-a invatat sa fiu o luptatoare si poate ca nici asa nu a fost rau. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
23 May 2005, 03:38 PM
|
|
O reusesti tu cu meseria de parinte pt. ca esti o mama cu suflet
V-as spune cum fac eu Spargel, sauce hollandaise... dar n-am habar cum se spune pe romaneste la "zerlassene Butter, Schnittlauch, überbacken, bißfest..." La Spaghetti stiu, se numeste "al dente", se fierb 12 minute In orice caz, nu-s prea fan de oua, de-aia nu-mi prea place hollandaise sau bearnaise (asta-i aia cu estragon), dar salata de Spargel, mmmmmmhh... La mine dupa colt creste cica cel mai bun Spargel din Franken, lânga aeroport, câmpurile alea se numesc "Knoblauchsland" Bine ca-s acoperite, altcumva cred ca am mânca si Kerosina Sezonul se termina de "Johanni", asta-i cred pe 16 Iunie. Dar nici alea din borcan nu-s rele Mai este si Schwarzwurzel, cica "Spargel der armen Leute" -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
24 May 2005, 12:10 PM
|
|
Am avut ieri o idee spontana insa se pare ca era prea nerealizabila in orice caz s-a spulberat in vant .Pacat !
Ma intreb cate din ideile mele spontane s-ar fi si realizat daca le-as fi pus in practica ? Si daca as fi fost tot aici sau in alta parte in cazul acesta ? Ma intreb de cata spontaneitate are nevoie omul ca sa nu fie viata prea fada, inodora, incolora ? Un pic de nebunie , de inconstienta ? Insa doar un pic pentru ca nu vrem sa facem amestecul prea explosiv, nici asta nu ar fi bine. Insa la un pic nu am zis niciodata nu . Iar astazi este una din zilele in care as face ceva deosebit , in care as mixa un pic de nebunie, poate ca sa ma consoleze pentru visul nerealizat ieri. Din pacate gandul ca va fi o zi normala ma prost dispune de-a dreptul. Amintire : "Nu stiu ce salasuieste in tine, ce ma doare atat de mult si ma umple de admiratie in acelasi timp.Esti atat de profunda si aceasta profunzime ma copleseste.Seamana cu marile paduri, cu muntii, cu ghetarii pe care nu-i poti cerceta niciodata pe deplin. In tine salasuieste o alta lume, o lume mai mareata." -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
25 May 2005, 08:08 AM
|
|
Poveste :
Traia o data o broasca testoasa care avea o carapace minunat colorata.Era asa de mandra de carapacea ei ca se lauda cu ea la toti vecinii si la toate animalele.Si radea de ceilalti ca aratau asa de normal . Nu a mai durat mult si nici unul din animalele celelalte nu a mai putut si vrut sa auda laudaroseniile broastei testoase care asa a ramas singura si nefericita. Cu atat mai mult s-a bucurat cand intr-o zi doua gaste salbatice in drum spre Sud au facut un popas chiar langa broasca testoasa.Imediat a vazut ca cele doua erau straine asa ca s-a grabit spre ele unde dupa ce le-a salutat a inceput sa se laude cu frumusetea ei.Gastele amuzate de aceasta broasca au ascultat in tacere. _Incotro zburati voi gastelor ? _ In directia Sud _ Va rog , luati-ma si pe mine o bucatica cu voi _ Cu placere insa tu nu poti zbura _ Nici o grija.Vom face asa.Voi luati un bat intre ciocurile voastre iar eu am sa musc in mijlocul batului si asa ma tin bine. Zis si facut .Gastele au zburat cu broasca care se tinea de bat. Insa cand au vazut celelalte pasari acest spectacol au inceput cu toate sa rada: _ Ia uitati-va :Broasca testoasa zburatoare ! Si radeau, radeau La urma au inceput sa rada si doua ciori iar asta a pus capac la toate.Broasca testoasa zise: Cum puteti sa radeti de mine, voi creaturi urate si negre ! Si spunand acestea a dat drumul batului si a cazut de la acea inaltime intr-o prapastie. Pana si in acel moment nepotrivit nu a uitat ca trebuie sa se laude . Unii au cazut din aceasta cauza foarte adanc iar altii nu si-au mai revenit niciodata . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
25 May 2005, 08:39 AM
|
|
Tare fain!De unde culegi tu povestioarele astea?
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
|
|
26 May 2005, 09:35 PM
|
|
Demult nu am mai petrecut o zi mai fara rost ca cea de azi .Si cu cat trecea timpul mai greu cu atat m-am enervat mai tare .Si cu cat m-am enervat mai tare cu atat imi venea sa urlu mai mult.Nici macar de certat nu m-am putut certa pentru ca saracul si-a dat seama ce fara rost a fost ziua asa ca a lasat-o balta.
Asta este, sa vedem daca ziua de maine o va intrece pe cea de azi ! Si apoi ziua de poimaine ! Si-mi doream pur si simplu patru zile pline de concediu ca doar asa se numesc. Insa se pare ca nu pentru toata lumea are acelasi sens . De ce oare nu pot unii sa se bucure de clipele frumoase ? Pur si simplu sa se bucure. Cunosc pe cineva care nu este curios niciodata de concediu , de exemplu. Isi poate inchipui cineva ce inseamana asta ? Nici macar in concediu sa nu-ti treaca prin cap sa faci si altceva decat ce faci restul anului ? O viata intreaga acelasi lucru ? Sunteti multi acolo afara care ganditi la fel ????????? Si sa mai zici si mandru ca la ce-ti trebuie vacanta in alta parti, acasa e doar cel mai frumos ???? Intr-adevar cand ma intorc de undeva dupa trei saptamani ma bucur cu adevarat si descopar mereu ceva parca nou la casa mea. Ceva ce parca inainte nu exista .Hmmmm, nu , nu au fost hotii intre timp si dupa ce au cautat peste tot au pus tablourile invers pe perete.Asta totusi as fi observat. Nu, nu, e ceva , ceva care ma face sa simt cu adevarat ca acasa e frumos.Si cu toate astea sa visez din cand in cand la locurile pe unde am umblat.La marile vazute, la muntii urcati ,la oamenii pe care i-am intilnit. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
26 May 2005, 09:49 PM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Cine a indraznit sa te supere?
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
26 May 2005, 09:58 PM
|
|
Bine zis , indraznit .
Merci de compatimire , insa pe jumatea mea de acasa poti s-o compatimesti mai bine. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
26 May 2005, 10:13 PM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Nu te compatimesc, ci vroiam sa nu mai fii suparata. Stiu foarte bine ca mai sunt si zile din astea pe care unii stiu sa ti le strice, dar tu esti prea optimista ca sa lasi sa se intample d'astea .
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
27 May 2005, 08:17 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Tu Oiskinello, nu esti singura care are de-a face cu asa ceva si sunt convinsa ca nu e prima data cand te-ai enervat pe tema asta si o sa depasesti momentul si iar o sa te enervezi peste o vreme... tot asa, din pacate. Pentru ca tu o sa-ti doresti in continuare sa vezi si alte locuri, sa experimentezi, iar el se simte bine unde e. Si iar un compromis, tu o sa zici mai rar, iar el o sa faca efortul (din an in paste) sa mearga, chit ca dupa atatea discutii tie deja nu-ti mai arde... asta e, nu pot fi toate cum ne dorim, nu? Noroc ca au alte calitati!
-------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
27 May 2005, 08:38 AM
|
|
Ex-Carmelita Grup: Mesaje: 5.556 Inscris: 17 January 05 Forumist Nr.: 5.466 |
Zilele trecute o fost luna plina de aia nu s-o inteles om cu om si am fost asa de sensibile toate...
|
|
|
27 May 2005, 11:48 AM
|
|
Bre,nu fii suparata ca si al meu vecin de apartament tot asa face ...n-are chef,n-are idei ...trebe scos cu arcanul ...desi e sagetator si cica astia sunt tot timpul cu valiza pregatita ...da el genetic e programat sa stea doar in cuib ...daca suntem in vacantza ar sta la hotel sau la piscina ...maxim 100m distantza ii trebe ...da' cu mine nu-i merge ca io-s cu hartile dupa mine si janta e pregatita tot timpu'
|
|
28 May 2005, 09:25 PM
|
|
Nu mai sunt suparata ca mi-am primit portia de plimbare, munte, vreme frumoasa .
Am plecat azi dimineata la 7 ca daca tot ne sculam inainte de 6 ce rost are sa mai asteptam. Pana la Garmish-Partenkirchen am facut vreo 2 ore bune , noroc ca la ora aia nu erau prea multi nebuni pe drum.Acolo am parcat pe undeva , am studiat o harta a drumetiilor si apoi am inceput sa urcam.Prin padure nu era rau deloc, umbra si bine.Numa cand se termina padurea te batea soarele direct in cap.Si ce soare ! Am ajuns si la punctul cand ni s-a facut foame asa ca ne-am oprit si am mancat si parca nu ne mai venea sa ne sculam .Insa fi-miu nu a mai avut rabdare asa ca am pornit-o mai departe .Am ajuns la un lac mic pe care l-am inconjurat rapid si pentru ca mai aveam destula vreme dupa ce ne-am intors la masina ne-am hotarat sa ne ducem catre Zugspitze (asta este varful cel mai inalt din Germania) .Acolo la poalele lui este un lac , Eibsee , unde apa are cele mai interesante culori de verde, de la verde deschis, pana la verde inchis.Si egal din ce parte l-am fotografiat a fost fantastic . Michelle, este adevarat ce spun zodiile, sagetatorul este cel care sta calare pe valiza, gata de plecare catre orizonturi necunoscute. Vecinul tau s-a nascut intr-o zodie gresita crede-ma . Daca as putea as programa vacantele pe urmatorul cincinal, ca si pe vremuri comunistii economia pe cincinalul urmator . Acest topic a fost editat de Oiski-Poiski: 28 May 2005, 09:45 PM -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
28 May 2005, 10:04 PM
|
|
Si eu ,si eu...pe deceniu (era sa zic dekanal )!
Apropos!Pentru la vara la ce te-ai gandit?In afara de Fkk! -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
|
|
29 May 2005, 02:02 PM
|
|
Pai, la vara mergem o saptamana la munte in Austria si de acolo direct doua saptamani Romania.
La anul doua saptamani Romania si doua saptamani Franta , satul FKK.Nu chiar, pe langa el .Sotul e dezamagit ca nu e chiar acolo . Ceea ce este foarte interesant este ca ma pregatesc foarte constiincios pentru concediile noastre.Caut tot ce e de gasit in internet si comand brosuri asa ca atunci cand am ajuns la obiect stiu destul de multe despre cultura locului respectiv, ce se poate vizita , ce excursii se pot face, cum ar fi bine sa te porti cu localnicii.Nimica nu mi se pare mai important decat acest lucru de la urma.Si mie mi-ar place ca si localnic sa dea un strain dovada de interes pentru cultura mea. Despre francezi stiu ca sunt tare impresionati daca un strain se straduieste sa le vorbeasca limba.Nu conteaza ca este cu greseli important este ca-ti dai silinta. Ceea ce nu as putea spune despre germani. Daca le stii limba sa faci bine sa o stii si perfect ca altfel nu sunt multumiti.Sau te corecteaza foarte satisfacuti ca ti-au gasit o greseala. Deci cum spuneam , mi-am facut lectia pentru urmatoarele doua concedii .Si mi-am dezvoltat de-a lungul timpului un adevarat simt al "descopera locurile spectaculoase demne de vazut" .La munte nu ne va ajunge timpul sa mergem si in drumetii si sa si vizitam locurile frumoase gasite in internet. La francezi vreau neaparat sa vizitam Carcassonne, singurul oras medieval din Europa pastrat.Si desigur sa facem o plimbare cu barca pe "Canal du Midi".Minunat !!!! Merveilleuse Pana la anul sper sa reusesc sa fac un curs de franceza ca sa-mi reamintesc ce stiam o data . Dupa cum vezi draga Michelle sunt o sagetatoare care face cinste zodiei ei . Draga jurnal , maine se incepe iar scoala dupa doua saptamani de vacanta .Inca doua luni si baiatul lui mami a terminat prima clasa.Fantastic, cand a trecut timpul ????? Insa cele doua luni vor fi grele, nici o zi de sarbatoare la mijloc, doar sfarsiturile de saptamana, antrenamente la fotbal pe caldura, meciuri, facut lectii. Cineva ma intreba ca este ca in filme cand spuneam ca tocmai trebuie sa ma duc cu fiu-meu la antrenament. De ce ca in filme ??? Cred ca poate sa devina pentru oricine realitate daca-si da putin silinta sa caute un sport adecvat pentru copil.Desigur ca si tu ca si parinte trebuie sa fii tare serios.Al nostru joaca de doi ani fotbal si in timpul acesta numai Papi stie cate drumuri a facut cu fiul la antrenamente si meciuri.Acum suntem tare mandrii ca echipa noastra e pe locul doi in campionat .Insa eu nu sunt buna sa asist la meciuri.Daca vreunul il accidenteaza sunt in stare sa sar pe teren si sa-i palesc una la adversar .Sau sa strig in gura mare : acum, trage ! sau : vezi ca vine unul din spate ! si altele. Cand im amintesc cum au inceput acum doi ani , ca trebuia cand ajungeau cu mingea la mijlocul terenului sa le strigi ca poarta adversa e tocmai in directia opusa altfel isi bagau gol in propria poarta .Foarte dragut ! Si cum sunt imbracati toti la fel si fac antrenamente pe un stadion pentru care Poli TM ar sari in sus de bucurie. Cum spuneam, interesul e totul, din partea tuturor . Maine incepem sa-i renovam camera si iar va fi santier la noi in casa. Dam covorul afara, punem laminat, zugravim intr-o minunata nuanta de galben, ca soarele .I-am cumparat deja un covor pentru mijlocul camerei ca sa nu stea totusi pe jos sa se joace.Si l-a ales singur in internet , reprezinta un port cu vapoare si strazi.Poate sa se joace pe el si cu masinutele si cu vaporul si Vikingerii cu care se joaca asa de des. De-abia astept sa vad ce a iesit . Iar joi vine varu-meu la noi in vizita cu miros de Italia, mare, soare, vacanta .M-a intrebat ce sa ne aduca si parca.mi vine sa zic sa-mi aduca niste scoici desi avem o tona din ele de pe la toate marile pe unde am fost. Insa astea ar avea miros proaspat de mare. Si va mai aduce cu el amintiri din vacanta.De cate ori ne intilnim depanam obligatoriile amintiri , prostiile facute candva, amintim de cei care nu mai sunt deloc, de cei care sunt departe, de cei care sunt de fata . Cum spuneam merveilleuse ! -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
31 May 2005, 06:53 AM
|
|
Am vopsit camera, a iesit superba !!!!!!!! Ce galben de floarea soarelui .Cred ca m-am indragostit de camera goala insa asa de luminoasa si-mi voi muta cortul acolo si-i cedez lui dormitorul .Si asa zice ca Papi este cel mai bun prieten al lui .
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 16 November 2024 - 02:42 AM |