Sarpele Din Paradis |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Sarpele Din Paradis |
2 Mar 2007, 09:34 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
As avea o intrebare pentru trecatorii prin poiana.
Dupa ce Eva a muscat din mar si Dumnezeu descopera chestia asta criminala acesta din urma se supara rau de tot pe sarpe si-i zice " sa te tarasti pe burta o viata intreaga". Acuma eu ma intreb foarte serios CE A FACUT SARPELE INAINTE SA O SEDUCA PE EVA ? Deci daca nu arata ca sarpele din ziua de azi atunci cum arata ? Daca nu se tara pe burta atunci cum se misca? Zbura ? Insa pe toate desenele care reprezinta Edenul si arata pe Eva si Adam si sarpele acesta din urma arata ca un sarpe normal. Dom`le , ce a facut sarpele inainte sa cada in dizgratia sefului ? -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
2 Mar 2007, 01:01 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Inainte de asta era balaur, cu picioare si aripi.
De-aia nu mai zboara in ziua de azi balaurii prin nori, ci se târasc pe burta -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
2 Mar 2007, 02:48 PM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Mamaa, sa stii ca ai dreptate , uite ca la asta nu ma gandisem
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
Promo Contextual |
2 Mar 2007, 02:48 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
3 Mar 2007, 04:10 AM
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Io-te dom'le cine-si cunoaste biblia! Si pun pariu ca nici "de dulce" nu mananci pana la paste, ca doar suntem in post..
|
|
|
14 Mar 2007, 08:12 PM
|
|||
From Cooca Macaii Grup: Moderator Mesaje: 7.228 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Bre, egzsplicatia e mai simpla. ªãfu era cam aghezmuit cand i-a prins pe aia ca-i furau merele, si a uitat si el, na, ce vrei, cine era sarpele si ce a facut in ultimii cinci ani, asa ca a bagat si el primul blestem care i-a venit in minte. Cine ai fi vrut mataluta sa se tarasca pe burta? Adam? Eva?Sarpele lui Adam?! Eiiii,comedie... -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
If you could reason with religious people there would be no religious people! Don't pray in my school, and I won't think in your church! Ziarul de Rimnic |
||
|
|||
15 Mar 2007, 08:15 AM
|
|
Ia uite ca mai sunt si unii pe Han cu simtul umorului. S-au dus vremurile cand in Poiana mai uita lumea de seriozitatea vietii. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
15 Mar 2007, 09:03 AM
|
|||
From Cooca Macaii Grup: Moderator Mesaje: 7.228 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
M-ai prins. Eu cred'ca am sa rad si la moartea mea, de nu or sa poata babele sa ma boceasca dupa datina. -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
If you could reason with religious people there would be no religious people! Don't pray in my school, and I won't think in your church! Ziarul de Rimnic |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 08:12 PM |