Ne Despartim, Din Pacate |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ne Despartim, Din Pacate |
5 Aug 2003, 04:31 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.234 Inscris: 11 March 03 Forumist Nr.: 63 |
Dragi prieteni, este posibil ca in curand sa ne despartim. Accesez forumul Hanu Ancutei de la servici, insa astazi am primit un preaviz. Acasa nu imi permit internet, iar pentu un Internet Cafe nu am timp si acum nici bani. Mai am la dispozitie 15 zile, dar nu stiu daca voi mai sta.
Cred ca trebuie sa le cer scuze celor pe care i-am suparat si sa ii asigur ca toate au fost discutii intre prieteni, cu care mi-a facut placere sa conversez. Nu spun inca "la revedere", dar... daca nu mai apar pe forum o lunga perioada de timp... Deocamdata sunt prea naucit ca sa-mi dau seama ce voi face. -------------------- Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
|
|
|
5 Aug 2003, 04:36 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 635 Inscris: 3 August 03 Din: Bucuresti / Ramnicu Valcea Forumist Nr.: 537 |
naspa treaba. sper sa rezolvi totusi ceva. in orice caz multa bafta!
|
|
|
5 Aug 2003, 05:50 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Sper sa reusesti sa rezolvi problema si sa te revedem on-line.
-------------------- |
|
|
Promo Contextual |
5 Aug 2003, 05:50 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
5 Aug 2003, 05:52 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
Figaro !!! Scuze trebuie cerute doar celui cel de sus!! Nu o data ma-i enervat si suparat fara sa fii de acord sa ridici o manusa. Dar nimic personal...si eu sant la fel ca tine, enervez pe unii, supar pe altii, sant incapatanat si le stiu pe toate. Cu toate ca-mi vine cateodata sa te trag de barba am sa astept revenirea ta pe Han si cat mai repede. Pt. ca aici santem prieteni si toate certurile raman ca intre adevarati prieteni. Nu uita: tot raul e spre bine!! Bafta si Succes... Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii. |
|
|
5 Aug 2003, 06:39 PM
|
|
Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa' Grup: Moderator Global Mesaje: 2.573 Inscris: 3 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7 |
Bafta maxima! si nu uita: un sfirsit nu e decit un alt inceput.
-------------------- This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
|
|
|
5 Aug 2003, 08:50 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.146 Inscris: 13 May 03 Din: Bukale Forumist Nr.: 287 |
Figaro sper sa nu pleci man, ar fi mult mai pustiu fara tine pe aici si nu am mai avea dezbateri la "Filosofie si Dezbateri"
Stii ca pt mine toata treaba asta e o distractie nu am nimic personal cu nimeni si nu sunt vanator de crestini (decat doar daca se pune vreo recompensa pe capul lor glumeam). Sper sa ramai printre noi in continuare si de asemenea sper ca acest topic sa fie inca o "capcana" de a ta -------------------- Life is a sexually transmitted disease.
|
|
|
5 Aug 2003, 10:19 PM
|
|
Cel Mai Amuzant Forumist Grup: Membri Mesaje: 4.642 Inscris: 15 March 03 Din: Unde e cald si bine Forumist Nr.: 86 |
Nasol momentul, omule,
Sincer imi pare rau.Treaba cu slujba e nasoala.Sper sa gasesti cit mai repede un alt serviciu si sa fie bine, si pt tine si pt familie. Sper sa te reauzim curind. Good luck, buddy! Acest topic a fost editat de bdl: 5 Aug 2003, 10:20 PM -------------------- - |
|
|
5 Aug 2003, 10:30 PM
|
|
Batranul Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 1.491 Inscris: 5 June 03 Din: Romania Forumist Nr.: 360 |
Figaro, fara indoiala ca o sa-ti simtim lipsa, dar eu cred ca n-o sa rezisti prea mult, si o sa gasesti solutia salvatoare sa revii printre noi ! Altfel ce s-ar face sectiunea "religie" fara "ochiul" tau critic... Sincer eu vedeam in tine un mare luptator (cel putin de la o vreme !) Daca n-o sa poti prea curand, iti urez mult succes, si sa te bucuri alaturi de frumoasa ta familie !
Dumnezeu sa-ti lumineze Calea ! -------------------- Dincolo de inocenta e alunecare !
|
|
|
5 Aug 2003, 10:31 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 938 Inscris: 11 March 03 Forumist Nr.: 69 |
Coane...bafta maxima si numai bucurie!
Naspa moment insa ...poate e cineva sus care totusi vede! -------------------- Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac , viata o demonstreaza zilnic !!!
|
|
|
6 Aug 2003, 08:40 AM
|
|
Cronicar Grup: EmailInvalid Mesaje: 1.500 Inscris: 6 May 03 Forumist Nr.: 267 |
orice sut in fund e un pas inainte.
acum ai e-mail-ul meu - sper sa revii curand aici! -------------------- <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind I said take me back, I've changed my mind Now I believe From the blackest room, I was torn He called my name, a love was born So I believe. DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span> |
|
|
6 Aug 2003, 09:25 AM
|
|
Sunt in tratative. Poate nu se intampla. Ceream si o marire de salariu... Sefu' a plecat de ieri si a zis ca vorbim cand se intoarce. Ok, avem timp pana atunci. Nu sunt suparati pe mine, ba chiar ma apreciaza. Cica e o problema de buget. Oricum, poate ca nu se intampla.
Daca nu se intampla dau de baut Oricum, si daca se intampla dau de baut -------------------- Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
|
|
|
6 Aug 2003, 09:35 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Ma asteptam sa fi facut o gluma proasta vreun coleg, dar vad ca este adevarat.
Mult succes!!! -------------------- |
|
|
(cretze) |
6 Aug 2003, 09:58 AM
|
Guests |
... bafta la negocieri acolo ... si sper sa revi cat de curand!!!
Cretze |
|
|
6 Aug 2003, 01:38 PM
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 54 Inscris: 21 July 03 Forumist Nr.: 491 |
N-am prea apucat sa discutam aici.
Anyway, sper ca totul sa se rezolve spre binele tau Si chiar daca nu, asa cum s-a mai spus, in orice rau este ascuns si binele. Multa bafta! -------------------- N-am vrut sa incerc a trai decat ceea ce tindea sa iasa din launtrul meu. De ce era acest lucru intr-atat de greu? (H.Hesse)
|
|
|
(Afrodita) |
6 Aug 2003, 04:56 PM
|
Guests |
Figaro, m-ai lasat cu gura cascata, nush' ce sa zic Imi pare tare rau sa aud asta si sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine.O sa-ti duc lipsa daca pleci Multa bafta !!! Pup iu!
|
|
|
6 Aug 2003, 11:28 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Figaro... noi doi n-am prea discutat, desi suntem membrii, in afara lui Mihai, cu cele mai multe mesaje pe han. Insa acum ai zis cuvantul magic - bautura. Sper sa nu ti se para puerila interventia mea, desi am doar 19 ani, dar tare mi-as dori sa dai de baut! DE FERICIRE, DE BUCURIE... oricum DE BINE! Asa ca iti tinem pumnii si speram sa iti rezolvi cat mai repede problemele!
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
7 Aug 2003, 12:06 AM
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Figaro, am eu un "feeling" ca totul o sa fie ok. C-o fi una, c-o fi alta...tot bine o sa fie.
Curaj si bafta. Uite cata energie pozitiva se uneste aici pentru tine. Spune-i ruga daca vrei, poate asa ne rugam noi, pacatosii. -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
8 Aug 2003, 01:24 PM
|
|
Aaaa... s-a rezolvat... oarecum...
Raman in schema cu bani mai putini... Niciodata n-am avut doua servicii. Acum o sa am. -------------------- Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
|
|
|
8 Aug 2003, 10:02 PM
|
|
Cel Mai Amuzant Forumist Grup: Membri Mesaje: 4.642 Inscris: 15 March 03 Din: Unde e cald si bine Forumist Nr.: 86 |
Imi pare rau,
Stiu ce inseamna 2 servicii si o sa ai viata cam nasoala. Sper sa se indrepte situatia cit de curind. Bafta. -------------------- - |
|
|
9 Aug 2003, 01:40 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.677 Inscris: 29 March 03 Forumist Nr.: 141 |
Felicitari Figaro,
mi-era chiar teama ca vei pleca si devenisesi chiar simpatic....... ma bucur ca ai puterea lui SiSIF. bravo tie!! -------------------- Am zis!!
|
|
|
13 Aug 2003, 11:19 AM
|
|
Domnitor Grup: EmailInvalid Mesaje: 1.533 Inscris: 18 March 03 Forumist Nr.: 93 |
Hmpf !!! Te apreciaza, dar iti scad salariul ... Parca imi aduce aminte de fostu meu patron ...
Anyway, ziceai ca dai de baut ? Astept o oferta mai serioasa ! |
|
|
5 Sep 2003, 03:40 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 209 Inscris: 19 August 03 Din: Bucuresti - Romanica Forumist Nr.: 636 |
Eu sunt nou pe aici si nu ne cunoastem dar stiu cum e cu serviciul si cu banii lipsa in general.
BAFTA MUUUUULTA CU MUNCA SI FII OPTIMIST -------------------- "If i were a king, i could do anything!"
|
|
|
23 Sep 2003, 08:49 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 16 September 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 782 |
Sper sa-ti rezolvi problemele si sa revii in curand printre noi Figaro.
Sa auzim de bine! -------------------- La vita e bella!
|
|
|
23 Sep 2003, 10:16 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.407 Inscris: 4 August 03 Forumist Nr.: 542 |
Bine ai revenit Figaro!! Ca ai revenit de multa vreme...
Cat ma bucur cand vad ca nu sunt singura care mai da cu batu'n balta fara sa vrea cateodata ..!!! -------------------- |
|
|
18 Apr 2005, 11:10 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 264 Inscris: 23 October 03 Forumist Nr.: 1.040 |
Abia acum citesc din topic-urile mai vechi . M-am intristat la postarea topic si m-am inveselit la terminarea lui . Mi se pare tare frumos sprijinul hangiilor si hangitelor ... poate asta inseamna comunitate si comunicare .
-------------------- "Sunt om, si nimic din ceea ce e omenesc nu mi-e strain" Terentius.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 04:27 AM |