Despre Acest Subforum |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Despre Acest Subforum |
27 Jun 2006, 10:48 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Bine v-am gasit in aceasta noua odaie a Hanului!
Iata pe scurt despre ce este vorba: acest subforum este dedicat jocurilor sau discutiilor in doi. Astfel, in cazul in care doriti sa purtati o discutie pe o anumita tema cu un alt forumist sau sa va jucati (spre exemplu, 'Jocul Cuvintelor 1') in doua persoana, va contactati partenerul pe privat, il invitati la discutia respectiva si deschideti topicul pentru a initia discutia. Iata cateva reguli ce trebuie respectate in cadrul acestui subforum: 1. In cadrul titlului topicului precizati clar despre ce este vorba in discutia respectiva, iar descrierea subiectului treceti numele celor doua persoane ce participa in cadrul topicului. 2. In cadrul unui topic au dreptul sa trimita mesaje doar cele doua persoane implicate in discutie (se pot faca exceptii, in cazul in care se mentioneaza acest lucru in primul mesaj al topicului). 3. Topicurile respective trebuie sa respecte regulamentul Hanului. 4. Ca subiect nu poate fi ales un alt forumist sau o tema ce implica activitatea din cadrul Hanului. Daca aveti intrebari sau propuneri referitoare la aceasta camaruta, le astept in cadrul acestui topic. Spor la... jocuri in doi! -------------------- |
|
|
27 Jun 2006, 10:52 AM
|
|
Forumista Poeta Grup: Membri Mesaje: 6.500 Inscris: 20 April 04 Forumist Nr.: 3.171 |
Mihai, aş propune "Dialogul cuvintelor".
Sunt atātea persoane care scriu bine aici pe han... Īn loc de "cuvintelor" care implică atāt de multe, se poate face o precizare asupra geului de dialog de comun acord īntre cei doi jucători. Baftă! -------------------- Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic. Indira Gandhi |
|
|
27 Jun 2006, 10:53 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Am modificat, contraste, multumesc pentru sugestie!
PS: Nu spargi gheata cu o discutie cu un alt forumist? Acest topic a fost editat de Mihai: 27 Jun 2006, 10:54 AM -------------------- |
|
|
Promo Contextual |
27 Jun 2006, 10:53 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
27 Jun 2006, 10:58 AM
|
|
Forumista Poeta Grup: Membri Mesaje: 6.500 Inscris: 20 April 04 Forumist Nr.: 3.171 |
Dacă tu mă inviţi astfel Mihai, pot eu să te refuz... pe căldura asta!!?!!
Eu accept, să vedem cine mă contactează...aştept... -------------------- Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic. Indira Gandhi |
|
|
27 Jun 2006, 08:15 PM
|
|
Clopotar Grup: Admin Mesaje: 4.348 Inscris: 17 September 04 Din: Capitala Forumist Nr.: 4.495 |
Mihai, poti te rog sa adaugi optiunea "Fast reply" ?? Daca nu la toate topicurile, macar la Gustul timpului...
Multumesc anticipat !... -------------------- Clopot
Lauda tie, Doamne! |
|
|
27 Jun 2006, 11:37 PM
|
|
Am activat optiunea respectiva.
-------------------- |
|
|
28 Jun 2006, 06:04 AM
|
|
Clopotar Grup: Admin Mesaje: 4.348 Inscris: 17 September 04 Din: Capitala Forumist Nr.: 4.495 |
Multumesc Mihai!!!
-------------------- Clopot
Lauda tie, Doamne! |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 11:44 PM |