Culoarea Ochilor, ... forumistilor |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Culoarea Ochilor, ... forumistilor |
12 Nov 2003, 11:03 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.851 Inscris: 14 October 03 Forumist Nr.: 985 |
Cum apreciati un om dupa ochi(culoare...) care sunt oglinda sufletului, cum se zice in popor. In ce masura va atrage culoarea ochilor persoanelor de sex opus(pt str8, respectiv samesex pt gay)
Ce culoare a ochilor aveti? va place? ati vrea sa va schimbati pentru o zi? Eu sunt din fire destul de mandru. Imi place cand mi se fac complimente cu privire la fizicul meu, intotdeauna mi-a placut, in special toti imi spun ce ochi interesanti ai, pana si oftalmologul mi-a spus ca ochi ca ei mei nu a vazut la nimeni(culoare). In tinerete(ma rog, nu ca as fi batran, mai bine in adolescenta tarzie) prietenii imi spuneau "cu ochii tai asa atrage toate fetele, ar fi toate moarte dupa mine", la care eu(deja voiam sa fiu preot) le spuneam ca nu ma intereseaza(desi parca suna bine). Eu prefer fetele cu parul blond sau negru, cu ochii albastri sau verzi ca ai mei(ma rog nu stiu daca ii are ca ai mei...). Eu am o culoare interesanta: ochii mari cu un verde deschis spre galben la lumina si mai inchis cand am culor inchise la haine...iar pe margine un cotur discret maro deschis....asa de mandru ca nu am mai vazut la nimeni... cam narcisist, dar...ma simt OK |
|
|
12 Nov 2003, 11:05 AM
|
|
uite ca gandindu-ma la acea perioada am scris la prezent:
Eu preferam, ca acum stau si las capu'n jos cand vad ispita. |
|
|
12 Nov 2003, 11:24 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.766 Inscris: 25 August 03 Forumist Nr.: 671 |
@TriRegnum , pe cat erai de rau acum cateva zile , pe atat de simpatic esti azi .
Pentru mine nu conteaza culoarea ochilor. Ai mei sunt ceva de genul de nici o culoare , albastru -gri , unii spun metalici , cu accente de galben in iris , asa ca sunt nimic deosebit. A , sunt satena -------------------- I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?! Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare. www.unicef.org |
|
|
Promo Contextual |
|
ContextuALL |
|
|
|
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.407 Inscris: 4 August 03 Forumist Nr.: 542 |
Ai mei sunt cameleonici .. functie de starea pe care o am..
Uneori sunt doar verzi..alteori albastrii sau gri..dar au conturul bleumarin. Prietena mea cea mai buna ma alinta uneori Lizica..(Elizabeth Taylor).. -------------------- |
|
|
12 Nov 2003, 11:46 AM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Nu stiu daca neaparat culoarea ochilor conteaza foarte mult. E drept ca cei cu o culoare sau nuanta deosebita imi atrag atentia, dar cel mai mult ma intereseaza privirea. Felul in care cineva priveste, asta spune multe.
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
12 Nov 2003, 12:15 PM
|
|
10x Zed
Aici sunt omul, nu preotul...Aici spun ceea ce simt, ceea ce am pe sfulet, nu dogme ale Bisericii cu care trebuie sa fiu de-acord si nu numai trebuie. Aici sunt eu. E o culoare frumoasa albatru-gri(metalizat ) interesanta si placuta. Mai ales ca eu cand privesc pentru prima data o persoana, la fizionomie, remarc intotdeauna ochii, asa sunt eu, direct ma atintesc la ochi asa cum unele persoane observa alte parti la primul contact. cameron Chiar ca ai lui Liz, cred ca sunt interesanti. Multe persoane am remarcat "ca-si schimba" culoarea ochilor odata cu imbracamintea. nefertiti Ai mare dreptate; privirea conteaza cel mai mult. Una e cand cineva te priveste calduros, zambind, alta e cand privirea e dura sau te miri cum. De fapt privirea tradeaza persoana...ochii sunt poarta, iar priivrea e "ce e dupa poarta". |
|
|
12 Nov 2003, 05:13 PM
|
|||
Debutul Fulminant Grup: EmailInvalid Mesaje: 2.165 Inscris: 12 September 03 Forumist Nr.: 757 |
TriRegnum wrote:
Eu ma tot chinui sa observ cu atentie ochii celorlalti dar nu reusesc. Chiar si in cazul cuiva care-mi place, daca ma intrebi ce culoare ii au ochii, n-as fi in stare sa zic... Asa ca Luni cand am fost la club, mi-am impus ca exercitiu sa observ chestia asta: dar ce se mai socheaza lumea cand se prinde ca te uiti direct in ochi, cu intentia de a-i citi... |
||
|
|||
12 Nov 2003, 05:19 PM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Tocmai asta e interesant... sa vezi cine are curaj sa-ti sustina privirea, sa se lase "citit".
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
12 Nov 2003, 05:26 PM
|
|
Debutul Fulminant Grup: EmailInvalid Mesaje: 2.165 Inscris: 12 September 03 Forumist Nr.: 757 |
Interesant e ca am incercat asta intr-un club straight. Iar genul de soc resimtit de tipii la care m-am holbat era unul de tip "metafizic", spre deosebire de surprinderea superficiala/iritarea/jena pe care o au atunci cand ma uit la ei "per ansamblu", cu subinteles gay...
Cand le intalnesti ochii insa, nu mai au timp de nici o reactie (nu m-am uitat la ei la modul ca sa-i agat, ci intr-o maniera foarte stiintifica-medicala...asta i-a tulburat). |
|
|
12 Nov 2003, 05:34 PM
|
|
Se prea poate ca ei sa fi interpretat gresit privirea ta, adica sa fie convinsi ca tu chiar asta vrei, sa-i agati adica. Desi asemenea reactii vei intilni la multe persoane, la majoritatea, de fapt. Fie de sex feminin, fie masculin. Cred ca e un fel de reactie de aparare (nu stiu de ce lumea vede intr-o privire directa o amenintare), lasa privirea in jos sau cauta repede alta directie... La unii e timiditate... Cert e ca nu-mi plac asemenea personaje.
|
|
|
12 Nov 2003, 06:43 PM
|
|
Eu chiar daca nu ma uit in ochii altei persoane, pur si simplu ii observ destul de rapid. Nici cunoscutilor, cand le vorbesc, nu-i privesc in ochi...nu stiu de ce.
Cu o simpla privire poti spune multe gen: "imi placi","esti simpatic(a)", "arati ingrozitor"... Privirea spune mai multe lucruri decat o mie de cuvinte( in special la indragostiti, isi vorbesc din priviri). Deci vad ca in mare parte nu prea conteaza culoarea ochilor la alegerea partener(ei/ului). |
|
|
13 Nov 2003, 12:12 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
un prieten mi-a zis candva -in urma cu 2-3 luni : ai ochii tristi...
iubitul meu mi-a zis azi ceea ce a citit el pe fata mea- deci implica privirea: am senzatia ca iti lipseste tristetea... poate ceva s-a schimbat la mine...poate eram eu altfel cand eram langa unul sau langa altul...poate ei m-au privit diferit... in fine...ochii mei sunt verzui, verzi-albastri cumva... -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
13 Nov 2003, 03:56 PM
|
|
blue-eyed dreamer Grup: Moderator Mesaje: 1.367 Inscris: 14 April 03 Din: Cluj / Bucuresti Forumist Nr.: 192 |
sunt albastri, imi plac, si nu i-as schimba.
acum cateva saptamani am vazut la faculta o fata cu niste ochi de culoarea albastru inchis atat de intens incat pentru o secunda am devenit gelos apoi am aflat ca erau lentile de contact si m-am linistit. Acest topic a fost editat de black ice: 13 Nov 2003, 03:57 PM -------------------- "Mai bine o noapte eternă decât o zi fadă, mai bine obscuritatea decât o lumină ştearsă" (E. Cioran)
|
|
|
14 Nov 2003, 02:40 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Hehehe... daca ai veni si tu mai des la faculta ai ramane si mai des gelos Da... in sfarsit... si eu am vazut acea fata si tot nu m-am linistit dupa ce am aflat ca are lentile de contact.
Eu am niste ochi caprui tare banali, dar al naibi sa fiu eu daca i-as schimba... cred ca albastrul nu m-ar prinde (si nici nu imi place culoarea... desi nu am nimic impotriva pers. cu ochii albastrii ), verdele nu imi place nici el... poate doar negrii dar... ma multumesc cu ce mi-a dat natura si gata. PEACE! -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
14 Nov 2003, 08:17 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Cei mai frumosi ochi pe care i-am vazut vreodata nu's albastrii, nu's verzi, nu's violet, ci sint caprui. Te invitau sa te scufunzi in spatiul lor, spatiu din care nu mai iesi.
Pe posesoare o cheama Corina Eu a ochi caprui f. inchis. As vrea sa fie negrii @nefertiti: intr-adevar, ochii sint o arma de baza in seductie. Si unora le e frica sa se lase agatati Acest topic a fost editat de axel: 14 Nov 2003, 09:17 PM -------------------- Azi avem.
|
|
|
14 Nov 2003, 09:15 PM
|
|
Ochii sunt intotdeauna in concordanta cu celelalte: culoarea pielii, parul...
Oricum suntem frumosi; chiar daca avem ochii verzi, albastrii, caprui sau negri sau...violeti. Ai dreptate axel ochii sunt importanti in seductie; atat privirea cat si culoarea. Ochii verzi sunt mai reci, cei caprui mai calzi, dar depinde si de persoana. |
|
|
7 Feb 2004, 08:44 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.037 Inscris: 3 January 04 Forumist Nr.: 1.685 |
Eu am ochii mari albastri. Cica-s f mari! E primul lucru care il observa cei din jur...Daca te uiti atent la ei, poti citi f usor starea mea de spirit. Sint f deschisa, sincera si nu pot pune masti. Dupa privirea mea poti vedea cind sint trista sau vesela. Ochii vorbesc....
Prietenii mei ii alegeam in functie de ochi...imi doream copii cu ochi albastri si deci si ei trebuiau sa aiba ochi albastri in situatia in care relatia ar fi progresat... Ciudat...stiu... Nu stiu de ce, dar ochii albastri ma linistesc. Albastru deschis (bleu) fiind culoare mea favorita. *** TriRegnum, hai baga o poza cu ochii tai : ). Numai ochii. Ce zici? ; ) -------------------- Prayer is the bridge between panic and peace.
|
|
|
7 Feb 2004, 08:53 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Ce ciudat... mie tocmai ca doar ochii albastrii nu-mi inspira incredere...
Cel mai mult imi inspira incredere ochii caprui. -------------------- Azi avem.
|
|
|
7 Feb 2004, 08:56 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.037 Inscris: 3 January 04 Forumist Nr.: 1.685 |
Axel, avem optica diferita si e ok...zic eu.... -------------------- Prayer is the bridge between panic and peace.
|
||
|
|||
7 Feb 2004, 09:21 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.948 Inscris: 23 January 04 Din: Luna Forumist Nr.: 1.955 |
Ai mei sunt caprui inchis, aproape negri... O singura data un baiat a incercat sa citesca ce simt in ei si a zis ca nu poate vedea decat o maaare nebuloasa
Partea cea mai "simpatica" e ca rar pot citi in ochii altor persoane, rar pot sa-mi dau seama ce gandesc, ce vor... dar cand reusesc, atunci chiar o nimeresc din plin -------------------- humanity is overrated
|
|
|
8 Feb 2004, 07:23 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
caprui, dau un pic spre verde vara, si spre rosu dupa miezul noptii
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
8 Feb 2004, 07:35 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 258 Inscris: 18 January 04 Forumist Nr.: 1.869 |
La mine s-au combinat culorile pe care ii au ochii parintilor mei. S-au combinat dar nu s-au amestecat. Am ochii verzi in interior si caprui in exterior. Care culoare predomina depinde de lumina si de starea de spirit. Nu apreciez sau depreciez oamenii dupa culoarea ochilor.
-------------------- "You can call it karma, call it luck/Me, I just dont give a .../Bounce, bounce nothings gonna keep me down/Bounce, bounce stand up, shout it out/Bounce, bounce I play hard, I play to win/Count me out, count me in/Ill be bouncing back again"
|
|
|
8 Feb 2004, 09:58 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 113 Inscris: 2 January 04 Forumist Nr.: 1.676 |
cum zicea si genicon, banal de caprui (cu vinisoare rosii )...
ma fascineaza ochii indiferent de posesor. nu stiu daca mai mult prin culoare sau prin privire... cand sunt un anonim imi place sa ma uit fix in ochii anumitor persoane. sa le receptez privirea fara sa le-o atrag insa. -------------------- "m-am pierdut pe drum si vreau sa stiu
oare-am sa mai fiu vreodata cum vroiam sa fiu?" |
|
|
9 Feb 2004, 12:18 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 215 Inscris: 16 January 04 Forumist Nr.: 1.849 |
Ai mei sunt caprui. Ochi obisnuiti
-------------------- "De cele mai multe ori ceea ce numim noi fericire e ceea ce nu cunoastem."
|
|
|
9 Feb 2004, 04:07 PM
|
|
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
Cine spune ca daca sunt caprui trebuie sa fie obisnuiti? asa suntem in general noi romanii, dar alte popoare au alte culori in ochi, iar pt ei culoarea caprui e una deosebita.
Nu stiu ce vad ceilalti in ochii mei (negri) dar un lucru e clar: eu vad foarte bine prin ochii lor. Ii "citesc" usor... ca pe o carte . (asta e pe bune) De aceea urasc persoanele care poarta ochelari de soare. (si asta e pe bune) -------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
Turneul de Sah HanuAncutei 2012 |
|
|
10 Feb 2004, 11:55 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.930 Inscris: 3 November 03 Forumist Nr.: 1.126 |
Cei mai interesanti ochi sunt cei de Husky (sper ca asa se scrie ca nu ma pricep la catzai) Am o prietena si m-a zapacit cu ochii ei.... Pe bune! Sunt altfel. Dar parca prefer tot ochii caprui - nush de ce - poate ca mi se par cei mai "accesibili"
-------------------- "Marile fericiri ie mute...."
|
|
|
10 Feb 2004, 08:36 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 10 Inscris: 29 November 03 Forumist Nr.: 1.323 |
ai mei sunt albastri, destul de deschisi.. iti cam intra sub piele.. lumea zice ca sunt tare misto.. mie nu mi se pare cine stie ce.. ma simt cam prost cand lumea se uita in ochii mei, sau cand mi se fac complimente.. cred ca ochii reflecta foarte putin din ceea ce se afla in spatele lor. oricum in general am impresia ca lumea ma apreciaza pt ochi negasind altceva atragator la mine..
imi vine acum in minte 2 piese "despre" ochi .."black eyed" (placebo) si "behind blue eyes" (limp bizkit) .. ar mai fi o piesa folk "domnisoara cu ochii rimelati" .. o stie cineva? nici eu nu prea observ ochii altora.. azi totusi am fost cu o prietena care si-a pus lentile de contact si imediat la schimbarea culorii am simtit o oarecare repulsie ca si cand cineva strain ar fi stat in fata mea, desi niciodata nu i observasem culoarea initiala a ochilor.. oricum sa iti pui lentile de contact mi se pare o idiotenie -------------------- Visez pt. a trai si traiesc pt a visa. Realitatea ma sperie.
|
|
|
15 Feb 2004, 11:11 AM
|
|||
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
Esti tare haios... -------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
Turneul de Sah HanuAncutei 2012 |
||
|
|||
15 Feb 2004, 11:19 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 567 Inscris: 5 January 04 Forumist Nr.: 1.705 |
ai mei sunt caprui...fratii au ochi frumosi,un albastru splendid!....
|
|
|
15 Feb 2004, 10:55 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 10 Inscris: 29 November 03 Forumist Nr.: 1.323 |
ce frumos e forumu asta.. zici ceva si se rade tine.. bravo ! bye !
-------------------- Visez pt. a trai si traiesc pt a visa. Realitatea ma sperie.
|
|
|
16 Feb 2004, 08:26 AM
|
|
Dregator Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 571 Inscris: 12 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 1.791 |
Geronimo, Si nu te supara, unii dintre noi sunt mai caustici din fire, fara intentie.
-------------------- Nimic nu e intamplator
|
|
|
17 Feb 2004, 01:37 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 440 Inscris: 12 August 03 Forumist Nr.: 594 |
Si-ai mei tot caprui sunt, desi i-as fi dorit verzi sau albastrii. Dar ma consolez repede cu acea zicala: "ochii caprui, fura inima oricui".
|
|
|
27 Jul 2006, 04:39 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Caprui spre negri.
-------------------- |
|
|
27 Jul 2006, 04:46 PM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.503 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Caprui si frumooooosi
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
27 Jul 2006, 04:57 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.122 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Albastri calzi, (zice ea)
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de cïżœnd au fost obositii.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 13 November 2024 - 08:35 AM |