Muzica Pink Floyd, Discutii despre albume |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Muzica Pink Floyd, Discutii despre albume |
23 Dec 2006, 05:09 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Consider ca in viata mea a existat un salt al constiintei. Acest salt a fost declansat de muzica trupei PINK FLOYD. Daca impartasiti aceasta opinie va rog sa comentati. Multumesc
-------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
23 Dec 2006, 05:57 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.122 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Pink Floyd e TOP!!
Ummagumma, The dark side of the moon, Wish you were here, Animals, The wall... (amintiri... ) Poate iti plac si aceste body-paint-uri -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
23 Dec 2006, 07:00 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Ai auzit albumul lui Roger Waters, Amuse to Death, ce parere ai.
-------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
Promo Contextual |
23 Dec 2006, 07:00 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
23 Dec 2006, 07:52 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.122 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Îmi pare rau, ce-a fost dupa The Wall, n-am mai urmarit...
Dar daca vreau sa chill out, un Dark side of the moon... perfect -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
23 Dec 2006, 07:59 PM
|
|
Pacat, te rog fa totusi un efort si asculta Amuse to Death, are in interior multe parti di celelalte albume dar are si ceva nou, ceva ce numai Roger Waters putea sa compuna. Nici eu nu am crezut la inceput ca merita atentia, dar m-am inselat. In Aprilie 2007 avem un concert Pink Floyd in Ungaria, asa ca pune deoparte 2-300 euro si hai la concert.
|
|
23 Dec 2006, 08:13 PM
|
|
daca pun 300 euro, mai pun 180 pt autobus, inca 1000 pt destrabalau in RO, ca doar n-o sa ma opresc in Ungaria.
Trag alea 300 de la Pink Floyd, mai pun si 1700 pe deasupra si ascult singur CARGO, live în Timisoara, cu bere lânga mine si "aproape de voi" -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de cďż˝nd au fost obositii.
|
|
|
23 Dec 2006, 08:47 PM
|
|
De ce singur, putem veni si noi, ne place berea si neplace si Cargo, dar totusi Pink Floyd e Pink Floyd, nu-l vezi in apropierea RO prea des. Chiar ma intreb, de ce nu vine Pink Floyd in RO?
|
|
23 Dec 2006, 08:59 PM
|
|
Ex-Merlina Grup: Membri Mesaje: 3.045 Inscris: 2 December 05 Din: Iasi Forumist Nr.: 7.384 |
Amused to death - foarte frumos, magic as zice. Opera lui Roger Waters am inteles, nu-i vorba de toata trupa Pink Floyd.
Preferata mea de pe album este "What God Wants" - previzibil in cazul meu, nu? Am gasit pe YouTube o parte din piesele de pe album. Daca o sa-ti faca placere sa le asculti Cla, eu le postez aici. What God Wants. Part I http://www.youtube.com/watch?v=i3XGy5SxNjM Perfect Sense - al doilea in ordinea preferintelor mele. http://www.youtube.com/watch?v=uBHSAlSDq60 Three Wishes http://www.youtube.com/watch?v=EUj9FrGLfsc It's A Miracle http://www.youtube.com/watch?v=duO0jNUYOg8 Amused To death http://www.youtube.com/watch?v=TdvbtF7qvtU - mi s-a parut interesant ca videoclipul incepe cu viersurile unei piese interpretate de Jon Anderson - Change We Must -------------------- |
|
|
23 Dec 2006, 09:02 PM
|
|
Multumesc, Merlina
@ marduk: Pai... nu stiu... money talks probabil... Daca ma gândesc ce spectacol au tras la Venetia, n-ar fi rau asa ceva la Constanta/Mamaia... Acest topic a fost editat de Cla: 23 Dec 2006, 09:37 PM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de cďż˝nd au fost obositii.
|
|
|
23 Dec 2006, 11:06 PM
|
|
Ex-Merlina Grup: Membri Mesaje: 3.045 Inscris: 2 December 05 Din: Iasi Forumist Nr.: 7.384 |
Cu placere
Am mai gasit cateva piese si de pe albumul "A Momentary Lapse Of Reason" - imi place muuuult si asta, dar oare care nu-mi place? Pacat ca nu sunt tocmai la inaltime inregistrarile; nici nu stiu daca e mai bine asa decat nimic, cel putin "One Slip" pe cat e de frumoasa piesa pe atat e de dezastruoasa inregistrarea... Signs Of Life http://www.youtube.com/watch?v=mI9Memvccco - e a doaua jumatate a piesei... Learning To Fly http://www.youtube.com/watch?v=Ozk8IlHbdew One Slip http://www.youtube.com/watch?v=BeNYyCQUeao On The Turning Away http://www.youtube.com/watch?v=lW5cL-3C0wk Sorrow http://www.youtube.com/watch?v=-q9zvB0Fj5A Imi pare rau ca nu am gasit si "Terminal Frost" care este de fapt preferata mea de pe albumul asta. Dar de fapt nu-i musai sa fie inregistrari video... Mi-am amintit ca la http://www.Radio3net.ro , la "totul despre..." puteti asculta Pink Floyd cat vreti! Acest topic a fost editat de Merlina: 23 Dec 2006, 11:14 PM -------------------- |
|
|
24 Dec 2006, 06:01 AM
|
|
Fain, Merlina
Una din piesele mele preferate: Confortably Numb http://www.youtube.com/watch?v=BoTQ2IilAEA Si, bineinteles, nu poate sa lipseasca... Time http://www.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U Acest topic a fost editat de Cla: 24 Dec 2006, 06:09 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
24 Dec 2006, 11:19 AM
|
|
Multumesc Merlina, ptr. contributia ta. Am o stare de fericire deoarece vad ca nu sunt singur, ca exista si altii care au simtit si inteles muzica Pink Floyd. Cum va spuneam, pentru mine a fost o adevarata revolutie, am trecut pe la 14 ani de la muzica parintilor, populara si lautareasca, la opera Jesus Christ Superstar, apoi a urmat Zidul lui Pink Floyd si azi sunt aici cu voi discutand despre ceva care mi- schimbat viata. Va doresc sarbatori fericite, sanatate si la multi ani.
|
|
25 Dec 2006, 05:50 AM
|
|
Si tie si Merlinei Sarbatori Fericite
marduk, îmi aduc aminte de ultimul party pe care l-am bagat in RO. Casa deja era goala, doar niste saltele pe-acolo pt ultimul chef. Pileala? OK. Mâncare? OK. Muzica? OK, magnetofon cu Pink Floyd, tocmai aparut - The Wall. Bestiaaal... Câteva saptamâni mai târziu in Germania... Primul LP cumparat... The Wall Pt mine Pink Floyd nu este doar muzica... este ceva ce te relaxeaza, si am si amintiri frumoase ce se leg de muzica lor -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de cďż˝nd au fost obositii.
|
|
|
26 Dec 2006, 10:23 PM
|
|
Va multumesc mult pentru urari!
Interesanta coincidenta! Prima oara cand am ascultat Pink Floyd a fost tot pe la vreo 14 ani; prima piesa care mi-a atras atentia (de fapt am fost chiar coplesita) a fost Hey You de pe albumul The Wall. (Pe atunci eram maniaca in ceea ce priveste muzica... evadam adesea din realitate in universul muzical.) Apoi am reusit sa fac rost de inregistrarea intregului album, dupa aceea a urmat Animals si inregistrarea video Echoes. - Am gasit un fragment din acel concert fara spectatori... Il pun aici in caz ca o sa va faca placere sa-l urmariti. Echoes http://www.youtube.com/watch?v=hy_n4pzWbvc -------------------- |
|
|
26 Dec 2006, 10:48 PM
|
|
As vrea sa stau si eu intr-un amfiteatru, ascultând Pink Floyd.
Sus undeva, pe scari... Lânga mine = Merlina, marduk si oricine mai are chef Merlina, m-am uitat la "Hey you" si m-a apucat plânsul... Acest topic a fost editat de Cla: 26 Dec 2006, 10:56 PM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de cďż˝nd au fost obositii.
|
|
|
27 Dec 2006, 09:59 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 9.057 Inscris: 24 August 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.595 |
Sunt cu Floyd inca de la inceput.....cu albumul "Nice Pair", care de fapt era o compilatie a primelor doau albume....Era ceva grozav la vremea aia pentru ca propuneau un cu totul alt sound...Syd Barett a dat tonul...Julia's Dream, Arnold Line, The Gnome...si desigur aceea mica bijuterie See Emily play..
In mintea mea langa numele Pink Floyd s-a atasat un vers dintro reclama..."un music etrange venu d'ailleures"....cine a fost vreodata la un concert Floyd stie ce vrea sa zica asta.....trebuie sa asculti acel azimuth coordinator ca sa pricepi -------------------- "Te iubesc, Richard Parker. Vei fi mereu cu mine. Fie ca Dumnezeu să te aibă in grijă !"
<arraink@yahoo.com> |
|
|
27 Dec 2006, 10:09 PM
|
|||
Cronicar Grup: Admin Mesaje: 5.083 Inscris: 26 December 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.531 |
mă înscriu şi eu în clubul vostru! încă simt fiori ascultând Pink Floyd a fost o revelaţie şi pentru mine, tot cam pe la 14 ani... şi da, am făcut un salt al conştiinţei, nu e prea mult spus... cred că cea mai frecată bandă pe Majak a fost "THE WALL" -------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. |
||
|
|||
29 Dec 2006, 12:54 PM
|
|||
Dregator Grup: Membri Mesaje: 534 Inscris: 1 November 05 Din: Arad, RO Forumist Nr.: 7.178 |
Hehehehe...cam mare trebuie sa fie amfiteatrul ala, Cla, sa incapa atata lume.... -------------------- "Nu există pustiu, doar neputinţa noastră de a umple golul în care trăim."
[Octavian Paler] last.fm user profile |
||
|
|||
29 Dec 2006, 05:35 PM
|
|
N-ar fi fain dac-ar încapea tot hanu'?
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
29 Dec 2006, 08:18 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 534 Inscris: 1 November 05 Din: Arad, RO Forumist Nr.: 7.178 |
Ba cum nu, ar fi super fain...
Mie sa-mi tii un loc de unde se vede si se aude tot, te rog! Cand o fi si vremea aia... -------------------- "Nu există pustiu, doar neputinţa noastră de a umple golul în care trăim."
|
|
29 Dec 2006, 09:01 PM
|
|
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
24 Feb 2007, 06:05 PM
|
|
Ascult in aceste zile The Division Bell. Azi cu toata "isteria" asta despre schimbarile climaterice, mi se pare cat se pare de modern Take it back. Ce parere aveti, au trecut 20 de ani?
|
|
24 Feb 2007, 11:09 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 515 Inscris: 7 April 04 Din: Cluj Napoca Forumist Nr.: 2.968 |
nu, doar 13
-------------------- Mi alma es una caverna colmada por la marea alta,
y mi idea de sońarte una caravana de histriones... |
|
|
25 Feb 2007, 05:54 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.816 Inscris: 16 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.605 |
cum asa? in ce sens? ultimul lor album scos a fost Final Cut, dar apoi s-au reunit si parca au mai scos unul? credeam ca nu mai canta... ei au inventat quadrofonia si spectacolele de lumini din concerte, au facut arhitectura. |
||
|
|||
25 Feb 2007, 11:46 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 515 Inscris: 7 April 04 Din: Cluj Napoca Forumist Nr.: 2.968 |
au scos chiar 2 dupa 'the final cut', unul mai plictisit(or) ca altul
|
|
8 Apr 2007, 08:33 PM
|
|||
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 55 Inscris: 10 April 05 Din: Neverland Forumist Nr.: 6.104 |
Din cate stiu eu, ultima oara cand Pink Floyd au cantat a fost in 2005 la Live 8. Eu n-am 'abar de vreun concert in Ungaria. Poti detalia? -------------------- “Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live.” (Norman Cousins)
|
||
|
|||
10 Apr 2007, 02:08 PM
|
|||||
-------------------- "Nu există pustiu, doar neputinţa noastră de a umple golul în care trăim."
||||
|
|||||
11 Apr 2007, 09:08 PM
|
|
rojer playin dark side of the spoon. dureros. eu voi fi acasa. visand
|
|
12 Apr 2007, 12:50 PM
|
|||
Lasa ca si io tot asa. Nu mi s-a legat sa ajung si eu la concertul asta. Acest topic a fost editat de Tinkerbell: 12 Apr 2007, 01:02 PM -------------------- "Nu există pustiu, doar neputinţa noastră de a umple golul în care trăim."
||
|
|||
18 Apr 2007, 08:52 PM
|
|
Ma multumesc si cu Roger Waters, desi unii ar putea spune ca nu este Pink Floyd. Ei bine mie imi place sa stiu ca muzica asta rezista si exista, dar mai ales ca are sustinatori.
|
|
21 Apr 2007, 07:51 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 708 Inscris: 18 November 06 Din: Hanu' Ancutei Forumist Nr.: 8.965 |
Asta seara, la orele 23:00, pe postul PROCINEMA, ecranizarea unei capodopere: ZIDUL - Pink Floyd
-------------------- Sfârşitul lumii dac-ar fi să fie,
Ce-ar fi mai mult Decat explozia în vânt, A unui glob de... păpădie?" |
|
|
9 Oct 2007, 11:00 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 382 Inscris: 11 May 05 Forumist Nr.: 6.278 |
Believe it or not, mie cel mai mult imi place 'The Final Cut'.
|
|
|
10 Oct 2007, 11:39 AM
|
|
Believe it or not, mie cel mai mult imi place 'The Final Cut'. Daca iti place Pink Floyd aici ai sa gasesti ceva interesant :www.pink-floyd-lyrics.com -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
|
|
1 Feb 2008, 07:00 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 2 Inscris: 1 February 08 Forumist Nr.: 11.214 |
Super tare Pink Floyd
-------------------- |
|
|
1 Feb 2008, 07:28 PM
|
|
Super tare Pink Floyd Sper sa te mai itorci din cand in cand prin aceasta "odaie". Daca ai ceva noutati cu Pink Floyd sau Roger Waters te rog posteaza. -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 13 November 2024 - 08:26 AM |