Borat, un film controversat |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Subiectele de discutie dedicate cartilor vor fi mutate in cadrul subforumului Universul Cartilor
Borat, un film controversat |
30 Nov 2006, 12:41 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.330 Inscris: 16 September 05 Forumist Nr.: 6.952 |
Aşadar, un film controversat. Filmat īn Romānia, interzis īn Rusia, cu cel mai mare succes de box-office īn SUA. Īncă nu am ajuns să-l vad, dar din cāt am văzut şi citit, mi-a lăsat un gust amar. Sunt contrariată de prezentarea făcută cazacilor, şi nici imaginile filmate īn Romania nu mi se par prea strălucite. Cu toate acestea filmul a fost mai mult decāt apreciat īn Occident. -------------------- I'm a superbutterfly, and superbutterflies don't cry!
|
||
|
|||
30 Nov 2006, 01:46 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Pentru simplul motiv ca nu ruleaza nimic interesant in cinema acum. -------------------- Azi avem.
|
||
|
|||
30 Nov 2006, 06:56 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.267 Inscris: 1 February 04 Forumist Nr.: 2.054 |
-------------------- |
|
|
Promo Contextual |
30 Nov 2006, 06:56 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
30 Nov 2006, 07:41 AM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
sau sasha cohen baron... acelasi personaj
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
30 Nov 2006, 08:15 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.267 Inscris: 1 February 04 Forumist Nr.: 2.054 |
da , am uitat sa spun de el*. Insa Ali g mi se pare cel mai reusit , adica singurul reusit... ( n-am vazut Borat am vazut numai cateva secvente )
* m-am referit la personajul neamt gay ( bruno) Acest topic a fost editat de toxic: 30 Nov 2006, 09:26 AM -------------------- |
|
|
30 Nov 2006, 12:48 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
se pare ca sasha cohen baron e chiar numele lui de buletin...
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
24 Jan 2007, 12:33 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 139 Inscris: 3 August 05 Forumist Nr.: 6.740 |
N-am mai ras de mult timp asa! Reactiile celor care au ghinionul sa il intalneasca pe Borat sunt super haioase.
E un film care provoaca controverse pentru ca cei care l-au vizionat au avut sau nu simtul umorului. Ar mai fi si motivatia ca s-a luat de ... s-a luat de toata lumea ca sa nu fie nimeni suparat. |
|
|
24 Jan 2007, 12:46 PM
|
|||
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.500 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
L-am vazut. Am ras si eu la inceput, hai pana la jumate, dar dupa prima jumatate s-a transformat intr-o zeama-lunga-sa-ne-ajunga. Bineinteles ca a trebuit Borat sa 'bage' si o faza scarboasa, ca fara asa ceva nu gusta americanii popcornul, bleah. Mi se pare de toata jena faptul ca a mintit diversi oameni ca sa-i convinga sa apara in film. A luat Globul de Aur si nu am prea inteles de ce... Nu-i contest talentul, imi era chiar foarte simpatic inainte de filmul asta, dar metodele sus amintite dau dovada de ceva lipsa de caracter. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
||
|
|||
24 Jan 2007, 07:23 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.276 Inscris: 29 August 04 Din: Ph Forumist Nr.: 4.358 |
Mi-a placut. Foarte amuzant.
-------------------- Intre fericire si vis , melancolie si taina , infinit si singuratate exista raul
|
|
|
24 Jan 2007, 07:33 PM
|
|
Felina, apropo de ce ai spus, asta e stilul lui Ali G ( alias Borat) : ia interviuri la diverse personalitati iar el joaca rolul unui intervievator incult, aproape retardat . Toti cei pe care ii intervievieza sunt convinsi ca interviul e " pe bune". Altfel n-ar fi comic .
Referitor la Borat - ca si film, nu ma pronunt fiindca e ceva absolut neobisnuit. Dar n-am m-ai ras atat de tare de mult timp la vreo comedie. Acest topic a fost editat de toxic: 24 Jan 2007, 07:34 PM -------------------- |
|
|
25 Jan 2007, 12:03 PM
|
|||
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.500 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Stiu si asta mi-a placut la el f mult, pentru ca ideea e originala si comicul care reiese din interviuri e fantastic. Ii lua odata interviu nu stiu carui 'star', dupa intalnirea lui cu o personalitate. Borat il intreaba cum a fost, unde s-au intalnit, ce-au vorbit, dupa care incepe cu 'si el ce a zis?'. Omu raspunde linistit. Borat: 'Si tu ce ai raspuns?'. Omu raspunde. Borat: 'Si el ce a zis?' samd. am crezut ca fac pe mine de ras pt ca tipul nu s-a prins ca B face misto de el, doar era din ce in ce mai nedumerit si mai incurcat. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
||
|
|||
(yronick) |
31 Jan 2007, 03:21 PM
|
Guests |
Filmul BORAT:
Un kitsch obosit, de doi bani, la care am ras. |
|
|
31 Jan 2007, 06:30 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Love and hate relationship.
I-as fi dat in acelasi timp o stea si 5 stele. Asa ca la final am facut media: 3 stele. -------------------- Azi avem.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 04:27 AM |