Sunt Mandru De Mine, mi-am atins scopul |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Sunt Mandru De Mine, mi-am atins scopul |
8 Apr 2004, 08:45 PM
|
|
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
Aud mereu in stanga si in dreapta: vreau sa muncesc in Germania, vreau sa plec in USA, vreau sa devin medic etc. Dar cati dintre voi, privind in urma, ati realizat cu adevarat ce v-ati propus? Sunteti ceea ce v-ati dorit, sau altfel spus, va simtiti impliniti sufleteste?
Haideti, macar o data, sa privim in urma si sa spunem: "Sunt mandru de mine". -------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
Turneul de Sah HanuAncutei 2012 |
|
|
8 Apr 2004, 09:00 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.796 Inscris: 22 August 03 Forumist Nr.: 654 |
Cind o sa pot fi cu adevarat mindra de mine?
Cind la judecata de apoi voi putea spune ca am incercat macar sa fiu OM. -------------------- NIHIL SINE DEO! |
|
|
8 Apr 2004, 09:06 PM
|
|
Don Juan Cronicar Grup: Membri Mesaje: 2.524 Inscris: 14 February 04 Din: Aproape în aproape Forumist Nr.: 2.225 |
Mandri de noi? Depinde la ce timp te referi. Dacă este vorba de o mândrie de moment, atunci presupun că putem fi aproape oricând mândri de actiunile noastre. Dacă e vorba de împlinirea unui vis, atunci nu putem fi totdeauna mândri de aceasta. se poate întâmpla ca, în cursul aceste împliniri să călcăm elanul altor persoane, ce doresc acelasi lucru. Nu cred că se mai poate vorbi de vreo mândrie atunci.
Mândri de viata ce-o ducem ar trebui să fim constant, nu doar mândri de anumite momente plăcute ale acesteia. -------------------- Dragostea, precum un râu, îşi va găsi un nou curs de fiecare dată când va întâlni în cale un obstacol.
|
|
|
Promo Contextual |
8 Apr 2004, 09:06 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
9 Apr 2004, 12:11 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
nu mi-am propus sa plec, dar s-a intimplat. nu pentru bani pentru altceva. motivul principal a disparut, deci nu as putea zice ca mi-am realizat obiectivul. nu mor de foame dar nici in Romania n-am murit de foame.
realizarile financiare nu sunt neaparat motive de mindrie (sau poate sunt, depinde de prioritatile individuale). imho poti fi mindru cind realizezi ca te-ai dezvoltat mai departe ca om. si asta nu necesita neaparat o activitate mai mult sau mai putin productiva in strainatate, desi inlesneste viata ceva. -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
9 Apr 2004, 07:14 AM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
ce sa spun, eu sunt urit si prost, dar mindru ca sunt asa
si "aproape virgin" pe de-asupra -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
9 Apr 2004, 10:37 AM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Astept inca momentul in care sa zic din suflet ca sunt mandru de mine... sper sa nu astept prea mult totusi...
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
9 Apr 2004, 06:23 PM
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 85 Inscris: 27 March 03 Forumist Nr.: 133 |
Sunt mandru de mine? As putea spune si asa. Sau mai bine as putea zice ca sunt multumit in pielea mea.
Am aproape tot ce mi-am dorit .... o sotie, o casa (asa mica cum e ea), o slujba buna, sanatate. Ps. vedeti ca nu am zis nimic de bani |
|
|
9 Apr 2004, 07:16 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.008 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.834 |
E loc si de mai bine mereu , insa sunt mandra de mine si de cei din jurul meu
-------------------- din nou o zi minunata;)
|
|
|
10 Apr 2004, 01:14 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
Sunt mandra ca sunt fata.
-------------------- Welcome to the jungle
|
|
|
10 Apr 2004, 01:51 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.948 Inscris: 23 January 04 Din: Luna Forumist Nr.: 1.955 |
Sunt mandra de tot ce am reusit sa realizez la scoala, oricat de pueril ar putea suna pentru voi... Sunt mandra de faptul ca am reusit sa plec din tara in acea excursie, sunt mandra de familia mea care ma ajuta neconditionat
-------------------- humanity is overrated
|
|
|
10 Apr 2004, 02:00 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.008 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.834 |
Aramis
-------------------- din nou o zi minunata;)
|
|
|
10 Apr 2004, 04:52 PM
|
|
Autorul celui mai interesant Editorial din 2004 Grup: Membri Mesaje: 740 Inscris: 19 February 04 Din: in centrul salii Forumist Nr.: 2.276 |
Rareori mi se intampla sa fiu mandru de ce am realizat...totusi nu pot zice ca nu am avut parte de momente in care rodul muncii mele mi-a oferit satisfactii nebanuite...
-------------------- "Daruind vei dobandi!"
|
|
|
10 Apr 2004, 05:08 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.037 Inscris: 3 January 04 Forumist Nr.: 1.685 |
Eu sint mindra de mine cind....
...reusesc sa nu raspund cu aceasi moneda celor care imi fac raul, sau ma ataca. ...vad o problema acolo unde altcineva nu vede si reusesc sa ajut, daca am vazut-o, banuiesc ca trebuie sa fiu parte din solutie, cind sint si reusesc sa ajut...sint mindra de mine! -------------------- Prayer is the bridge between panic and peace.
|
|
|
10 Apr 2004, 09:25 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
Sunt mandra ca am ajuns la mare de Inviere!
|
|
|
10 Apr 2004, 09:30 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 805 Inscris: 5 September 03 Din: Bucureşti Forumist Nr.: 711 |
Sunt foarte mândru de familia mea!
Cum s-a ajuns de la ei la o figură ca mine, mare mister... -------------------- Atat de multe carti si atat de putin timp... Vizitati "Pagina Cronicarului".
|
|
|
15 Apr 2004, 10:42 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
cum adica aproape? eu nu sunt mandra de nimic. -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
||
|
|||
25 Apr 2004, 04:45 AM
|
|
Sunt mandra ca ma descurc.
|
|
|
25 Apr 2004, 09:07 AM
|
|||
Nu esti mandra ca intri pe site-ul asta? -------------------- din nou o zi minunata;)
|
||
|
|||
25 Apr 2004, 09:27 AM
|
|||
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
virtual aproximat, in teoria absolutului interexprimat semantic adica in loc sa ma ancorez in sinergia faptelor, fac recurs la relativitate, si rezulta notiunea de apropiere la virginitate aplicind teoria mai sus exprimata eu sunt aproape virgin later edit: si aproape mindru ca sunt asa Acest topic a fost editat de mutulica: 25 Apr 2004, 09:28 AM -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
||
|
|||
25 Apr 2004, 06:44 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
Crisse- nu sunt mandra pentru ca a devenit o alta dependenta
mutulica tu oare ai inteles ce ai explicat?! eu nu. asa ca de poti explica ca unui copil de doi ani -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
25 Apr 2004, 08:49 PM
|
|
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
Sunt mandru de mine cand ajut pe cineva si ii aduc bucurie.
P.S> ...Da'poi de ce nu mi-a zis nimenea ca mutulica e savant? -------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
|
|
26 Apr 2004, 12:48 PM
|
|
deci Paco ...asa carevasazica, faci gesturi si fapte pentru a aduce bucurie celor din jur insa nu pentru ca acestia sa se simta mai bine ci pentru ca tu insuti sa iti hranesti propiul ego.
mdea ( ) -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
26 Apr 2004, 02:44 PM
|
|
pai ... ...secunda ... si... Zambaretii astia exprima cel mai bine mesajul pe care ti-l transmit.
-------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
|
|
29 Apr 2004, 02:05 AM
|
|||
Gica contra! Grup: Membri Mesaje: 501 Inscris: 17 August 03 Din: - Forumist Nr.: 619 |
Si eu sunt mandru ca nu am ciclu uneori. -------------------- |
||
|
|||
29 Apr 2004, 04:11 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.037 Inscris: 3 January 04 Forumist Nr.: 1.685 |
Mutulica, eu aproape am inteles definitia ta foarte stiintifica... Acest topic a fost editat de LigiaB: 29 Apr 2004, 04:12 AM -------------------- Prayer is the bridge between panic and peace.
|
|
|
30 Apr 2004, 11:40 AM
|
|
Provocat la Conversatie Grup: Membri Mesaje: 1.117 Inscris: 11 March 04 Din: China Forumist Nr.: 2.548 |
Sunt mandru ca sunt ardelean
|
|
|
30 Apr 2004, 11:45 AM
|
|
Vesnicul indragostit Grup: Membri Mesaje: 1.055 Inscris: 5 February 04 Forumist Nr.: 2.102 |
Eu sunt mandru ca sunt aroman si sunt si mai mandru ca am facut fata cu bine la un interviu de angajare. Asa ca imi schimb locul de munca. Dau de baut.
-------------------- I was nauseous and tingly all over. I was either in love or I had smallpox.
~ Woody Allen |
|
|
30 Apr 2004, 12:00 PM
|
|
skysurfer- cand? unde? ce?
arku-cum poti fi mandru la modul negativ? adica nici nu stii care sunt avantajele/ dezavantajele unui ciclu dar esti mandru ca nu il ai?! oare a fi mandru de ceva nu implica sa cunosti problema? sa o simti? mandria este un sentiment totusi. ori un sentiment nu poate fi generat decat de o fapta. de exemplu: nu pot spune ca sunt mandra ca nu sunt ucigas de oameni pentru ca nu am ucis pana acum un om si nu stiu cum o sa reactionez. stiu ca e impotriva legilor si a firii dar a respecta legea inseamna ca sunt mandru ca sunt in stare sa o respect dar nu ca sunt mandru de ceea ce altii au judecat ca fiind corect si bun, adica sunt mandru in locul altora? adica as putea spune ca sunt mandra de skysufer ca a primit un nou job- pe care se pare l-a ravnit- dar asta inseamna ca il cunosc, ca tin la el, etc. well, eu doar ma bucur de reusita lui am aberat oare prea profund?! edit: ce nu face omul cand nu are chef de lucru? Acest topic a fost editat de secunda: 30 Apr 2004, 12:02 PM -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
30 Apr 2004, 12:37 PM
|
|
Vesnicul indragostit Grup: Membri Mesaje: 1.055 Inscris: 5 February 04 Forumist Nr.: 2.102 |
@Secunda. Ieri am dat interviul, incep cu data de 15 mai si o sa ma numesc: Referent pe probleme de Relatii Internationale in Trade Department.(Suna super, sper sa si fie bine). La cea mai mare firma din Constanta. Nu stiu exact ce anume trebuie sa fac, dar cica o sa am de lucru o gramada. Fata de locul actual e mult, mult mai bine.
-------------------- I was nauseous and tingly all over. I was either in love or I had smallpox.
~ Woody Allen |
|
|
30 Apr 2004, 12:42 PM
|
|
skysurfer, dragule, eu intrebam de chef, adica de cinste
-------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
30 Apr 2004, 01:02 PM
|
|
Of si eu care credeam ca te intereseaza ce m-am angajat . Scuze. Ieri am facut cinste la cunoscutii din Constanta. Pentru hangii, hmm.. sper ca la urmatoarea intalnire forumistica sa fiu prezent si va fac cinste cu un pahar de suc de morcovi sau bere. Ce vreti voi?
~ Woody Allen |
|
|
30 Apr 2004, 07:18 PM
|
|
Noo, secunda-i cu gandul la distractie... pai ce credeai skysurfer?
Poate vii totusi cu un morcov crud la intalnire... Pentru un invitat special ... -------------------- * * * Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte care nu mai poate să zboare! (Langston Hughes) * * *
|
|
1 May 2004, 02:03 PM
|
|||
Gica contra! Grup: Membri Mesaje: 501 Inscris: 17 August 03 Din: - Forumist Nr.: 619 |
Pai daca vrei poti Dar de fapt eu raspundeam la un alt mesaj cam la fel de sec. Ce, trebuia sa scriu "Sunt mandru ca sunt baiat."? -------------------- |
||
|
|||
1 May 2004, 03:19 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 26 Inscris: 1 May 04 Forumist Nr.: 3.319 |
Sunt mandra de mine cand citesc o carte nu tocmai simplutza, si mi se pare ca AM INTELES ce zicea omu acolo.. sunt mandra de mine cand "invat" in sesiune 600 de pag in 3 zile si iau un rezonabil 7 la Proful (lupul) cel rau , sunt mandra de mine ca pot sa stau o zi intreaga in casa fara tv, computer si prieteni si totusi sa nu ma plictisesc ...sunt mandra ca eu gandesc ... de fapt nu am voie sa fiu mandra, e pacat mandria, asa-i ? sunt doar multumita de mine.
Increzuta nu sunt pentru nimic ...cu siguranta mereu vor macar 2 persoane mai bune ca mine, care au reusit mai multe ..so no chance. A ..si sunt mandra ca pot sa imi platesc chiria si mancarea fara sa mai cer din acel salariu minim pe economie al mamei , dar cel mai mult sunt MANDRA ca ce am imi ajunge momentan si nu sunt in cautari disperate dupa mai mult, si mai multe ...pt ca in momentul de fata doar mi-as consuma nervii incercand sa ma intind mai mult decat imi e plapuma. Si mandra voi fi cu adevarat cand o sa mai shtiu sa ma si rog cum se cuvine pentru tot ce imi doresc, si mai ales sa multumesc pt ce am deja ..lucrurile astea marunte care ne fac sa se umfle pasatu in noi . -------------------- Cititi Cioran si credeti in Dumnezeu..
|
|
|
21 Jul 2006, 01:12 PM
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Sunt mandra ca trece frate-miu anul
... si mai sunt mandra ca am reusit sa-mi pastrez sanatatea psihica! (cu toate ca se gasesc destui care sa ma contrazica ) |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 10:19 PM |