Alte Institutii Financiare Cu Caracter Bancar, Agentii de finantare, de garantare s.a. |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Top 10 Banci: BCR - Banca Comerciala Romana | BRD - Groupe Societe Generale | Raiffeisen Bank | ING Bank | HVB Tiriac Bank | Bancpost | CEC - Casa de Economii si Consemnatiuni | Banca Transilvania | Alpha Bank | ABN Amro
Banci 11-36: Citibank | Banca Romaneasca | Eximbank | UniCredit | Volksbank | Banca Italo-Romena | Finansbank | Piraeus Bank | Romexterra | Banca Comerciala Carpatica | OTP Bank | SanPaolo IMI | Anglo-Romanian Bank | GarantiBank | ProCredit | Bank Leumi (Eurom Bank) | Egnatia Bank | Libra Bank | Mindbank | Romanian International Bank RIB | Emporiki Bank (Daewoo Bank) | Bloom Bank | Banca di Roma | Raiffeisen Banca Pentru Locuinte | Porsche Bank | HVB - Banca Pentru Locuinte
Alte Institutii Financiare Cu Caracter Bancar, Agentii de finantare, de garantare s.a. |
28 Sep 2006, 04:14 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
M-am gandit ca poate tot aici ar fi util sa vorbim si despre alte institutii cu caracter bancar. De evemplu sunt tot felul de fonduri sau agentii care ofera credite sau finantare fara a fi banci. Ele se adreseaza in special domeniului afacerilor.
Eu am dat peste urmatorul fond de garantare a creditelor pentru IMM. Practic daca ai un plan de afaceri bun, dar nu ai cu ce sa garantezi un imprumut, ei te pot sprijini. -------------------- viata e simpla si misto!
|
|
|
28 Sep 2006, 07:25 PM
|
|||
From Cooca Macaii Grup: Moderator Mesaje: 7.228 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Nu practic. Teoretic! Practic e muuuuult mai dificil. -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
If you could reason with religious people there would be no religious people! Don't pray in my school, and I won't think in your church! Ziarul de Rimnic |
||
|
|||
28 Sep 2006, 09:44 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.816 Inscris: 16 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.605 |
asa este, din pacate.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 10:02 PM |