HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Universul Credintei:

Mesajele cu caracter ateist sau care au ca scop denigrarea unei religii sunt interzise in cadrul acestui forum.

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Universul Si Dumnezeu
abureala
mesaj 23 Mar 2004, 10:17 AM
Mesaj #71


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.191
Inscris: 24 September 03
Forumist Nr.: 835



QUOTE (Catalin @ 23 Mar 2004, 12:34 AM)
Pai sigur... ca sa poti sa zici dup-aia ca le scot din context, nu? in continuare nu mi-ai raspuns: de ce Apocalipsa e simbolica si Evangheliile nu?

Daca imi permiteti, incep si eu ca Mistretul din cronica Carcotasilor, si urmeaza bineinteles replica "Lasa-ne!!!!". Ai pus o intrebare pentru care exista tot raspuns. Din pacate, asa cum am mai spus de atatea ori, nu fiindca nu exista raspuns nu insemna ca nu exista si deci nu credem, ci fiindca asa e inima noastra plina de cel rele. Daca spui ca tu cunosti Bibila ar trebui sa stii ca TOTI profetii au facut referiri mai mult sau mai putin SIMBOLICE despre venirea Mantuitorului. Deci, ar trebui sas tii ca ORICE PROFETIE este simbolica. Apocalipsa este o profetie. In lume exista doua categorii de oameni care fac profetii. Sfintii si vrajitorii. Sfintii vor profetii faptele lui Dumnezeu, iar vrajitorii faptele care le va implini Diavolul. De aceea cand te duci la vrajitoare, iti va spune ceea ce ti se va intampla, dar RAUL nu binele. Dupa cum vezi si aici, BINELE este SEPARAT de RAU. Ai putea sa te intrebi, cum este si firesc, Bine, dar ce ce RAUL este profetit fara nici un simbol, iar BINELE alegoric. Exista si aici un raspuns, care se gaseste tot in Biblie, dar iarasi subliniez pentru cine o cunoaste. Orice PROFETIE facuta de Dumnezeu este INTELEASA tot prin Dumnezeu. Doar Dumnezeu poate deschide taina care o leaga. Daca ai cunoaste Scriptura, ai vedea ca se marturiseste chiar de apostoli "Oare nu ardea inima in noi cand ne talcuia din Scriptura, iar nu am cunoscut ca este chiar El", referitor la intalnirea apostolilor cu Hristos dupa Inviere. Dupa cum se vede, TOT DUMNEZEU a talcuit sensul profetiilor. Dar asa cum ti-am spus, nu fiindca nu exista raspuns nu exista Dumnezeu, ci fiindca RAUL din inima noastra nu ne lasa sa il vedem. Scriptura nu se poate talcui decat prin Dumnezeu, dar cum oare ai sa o intelegi tu CARE NU CREZI ?Cum sa te rogi la CEVA IN CARE NU CREZI SA TE AJUTE SA CREZI? Doar printr-o minune. Oare chiar meriti o minune de la Dumnezeu, dupa cum l-ai injurat si batjocorit? Dumnezeu stie.

P.S. Lasa-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!


--------------------
"Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul."

Petre Tutea
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 23 Mar 2004, 07:06 PM
Mesaj #72


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



QUOTE

Nici filosofia nu propune nimic material. Spiritul, in acceptiunea lui Hegel, nu poate fi testat cu metode stiintifice. Sigur, exista scrierile lui Hegel, care sunt cat se poate de materiale, dar ele nu certifica si existenta reala a notiunii de spirit.


Si de ce e parerea lui Hegel relevanta aici?

QUOTE

La fel ca si in experimentul religios. Din cate stiu n-am auzit oameni care sa injure in timpul unei slujbe sau sa izbucneasca in ras.


De unde o veni expresia "a fluiera in biserica"? oricum, faptul ca oamenii nu rad sau injura in timpul slujbei nu e o dovada a realitatii experientei religioase ci e o dovada a capacitatii de adaptare la standardele societatii. Motivul pentru care oamenii nu rad in biserica este reprezentat de... ceilalti oameni, nicidecum de religie!

Slujba de la biserica nu reprezinta un experiment religios, ci unul social. E o imensa diferenta!



1,61:
QUOTE

catalin, Apocalipsa incepe chiar cu aceste cuvinte:
"Apocalipsa (revelatia)...data lui Ioan... prin SEMNE".


Inseamna ca citim Biblii diferite. (ma intreb de ce nu m-a indreptat Dumnezeu spre Biblia adevarata?)

Oricum, eu citez din Cornilescu de obicei. Acolo scrie:
QUOTE

1. Descoperirea lui Isus Hristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi lucrurile cari au să se īntīmple īn c*rīnd. Şi le-a făcut-o cunoscut, trimeţīnd prin īngerul Său la robul Său Ioan

2. care a mărturisit despre Cuvīntul lui Dumnezeu şi despre mărturia lui Isus Hristos, şi a spus tot ce a văzut.

3. Ferice de cine citeşte, şi de cei ce ascultă cuvintele acestei proorocii, şi păzesc lucrurile scrise īn ea! Căci vremea este aproape!


Nu vad nicaieri "prin semne".

QUOTE

Asadar, Apocalipsa este data prin semne - simboluri - asta o zice chiar ea!


rofl.gif

Asta da circularitate! Apocalipsa zice ca Apocalipsa este formata numai din simboluri. Pai si atunci de ce vrei sa interpretam literal faptul ca "Apocalipsa este formata numai din simboluri"? poate ar trebui sa-l interpretam simbolic, nu? rolleyes.gif In fine, vino cu versetul si poate ma convingi...


QUOTE

Pai e simplu: Apocalipsa foloseste simboluri pentru a reda realitati cat se poate de concrete.
Iar Evangheliile folosesc evenimente cat se poate de concrete carora le atribuie si o semnificatie simbolica


A, in regula! Deci Apocalipsa reda realitati concrete! Pai atunci nu e nici o problema! Aveam impresia ca sustii ca ce scrie in Apocalipsa nu se va intampla in mod real. Asa sustin unii... (mai putin luminati decit noi, evident! tongue.gif)



abureala:
QUOTE

Ai pus o intrebare pentru care exista tot raspuns. Din pacate, asa cum am mai spus de atatea ori, nu fiindca nu exista raspuns nu insemna ca nu exista si deci nu credem, ci fiindca asa e inima noastra plina de cel rele


Din abisurile vījīinde ale gramaticii limbii romane, Abureala isi face din nou aparitia, plin de aceleasi argumente naucitoare si pline de har Dumnezeiesc... bine ai revenit printre condamnatii la focul vesnic! spoton.gif

QUOTE

Oare chiar meriti o minune de la Dumnezeu, dupa cum l-ai injurat si batjocorit? Dumnezeu stie.


Publicul striga "Offside!"... wink.gif

Abureala, nu numai Dumnezeu stie... o mai stiu si cei care cunosc Sfanta Scriptura (pare ca tu nu esti unul dintre ei...). Sa ti-l prezint, asadar, pe 1 Timotei 2:4 care ne zice ca Dumnezeu "voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului". In mod evident, de aici deducem ca Dumnezeu vrea ca eu sa cunosc adevarul. Si daca Dumnezeu vrea ceva pentru mine, atunci e clar pentru oricine ca merit acel ceva.


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 24 Mar 2004, 09:55 AM
Mesaj #73


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



In originalul grecesc, textul este redat dupa cum urmeaza:

http://bible.crosswalk.com/InterlinearBibl...1:1&version=nas

jApokavluyiß #Ihsou' Xristou', hJ;n e~dwken aujtw'/ oJ qeovß, dei'xai toi'ß douvloiß aujtou' aJ; dei' genevsqai ejn tavcei, kai; ejshvmanen ajposteivlaß dia; tou' ajggevlou aujtou' tw'/ douvlw/ aujtou' #Iwavnnh/

(redarea de mai sus transforma automat literele grecesti in caractere latine)

http://bible.crosswalk.com/Lexicons/Greek/...591&version=nas
Cuvantul grecesc semaino, redat de Cornilescu "facut-o cunoscut", este redat de Biblia Ortodoxa prin "destainuit-o".

Zecile de traduceri pe care le-am consultat (in Engleza) redau cuvantul la fel, sau prin "a spus-o, a exprimat-o prin semne, i-a dat-o prin semne, i-a explicat-o, i-a comunicat-o, etc".

Cuvantul in sine poate avea mai multe intelesuri: a da un semn, a da intelesul, a indica, a face de cunoscut
Si mai precis, expresia se refera la un om care ii face celuilalt de cunoscut un lucru, in mod principal prin semne.

Exact asta s-a si intamplat: Ioan a primit o revelatie (apocalipsa) prin simboluri - care reprezentau atat lucrurile din cer, cat si cele de pe pamant. Atat cele ce erau in timpul lui, cat si cele de mai tarziu.

Mai mult, unele elemente din Apocalipsa nu sunt simboluri per se. Nicolaitii, la care face referire Isus inviatul de mai multe ori acolo, erau o secta cat se poate de reala de la sfarsitul sec. I. Da, ei devin arhetip pentru gruparile din crestinatatea de mai tarziu care urmau caile nicolaitilor. De exemplu, acei "caini" practicau homosexualitatea. Astazi, biserica Anglicana si altele incep sa admita homosexualitatea. Nimic nou sub soare. Deci o grupare reala devine simbol pentru toti cei care ii vor urma caile.

Dar eu sunt convins ca ai inteles deja aceste lucruri... rolleyes.gif


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 24 Mar 2004, 09:55 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
abureala
mesaj 24 Mar 2004, 10:34 AM
Mesaj #74


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.191
Inscris: 24 September 03
Forumist Nr.: 835



QUOTE (Catalin @ 23 Mar 2004, 08:06 PM)
abureala:
QUOTE

Ai pus o intrebare pentru care exista tot raspuns. Din pacate, asa cum am mai spus de atatea ori, nu fiindca nu exista raspuns nu insemna ca nu exista si deci nu credem, ci fiindca asa e inima noastra plina de cel rele


Din abisurile vījīinde ale gramaticii limbii romane, Abureala isi face din nou aparitia, plin de aceleasi argumente naucitoare si pline de har Dumnezeiesc... bine ai revenit printre condamnatii la focul vesnic! spoton.gif

QUOTE

Oare chiar meriti o minune de la Dumnezeu, dupa cum l-ai injurat si batjocorit? Dumnezeu stie.


Publicul striga "Offside!"... wink.gif

Abureala, nu numai Dumnezeu stie... o mai stiu si cei care cunosc Sfanta Scriptura (pare ca tu nu esti unul dintre ei...). Sa ti-l prezint, asadar, pe 1 Timotei 2:4 care ne zice ca Dumnezeu "voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului". In mod evident, de aici deducem ca Dumnezeu vrea ca eu sa cunosc adevarul. Si daca Dumnezeu vrea ceva pentru mine, atunci e clar pentru oricine ca merit acel ceva.

Daca datorita limbii romane, scrisa pe branci, nu ai inteles tu ce am vrut sa spun, poti considera ca sunt multumit de raspuns. Intotdeauna exista un pretext , nu? Mai demult era ceva de genul "Ma plictisesc". Il consider si pe acesta un raspuns. Sau un pretext?:-)

Era o intrebare retorica, dar poate trebuia sa pun in paranteze. Pormit ca voi face, chiar daca insemna o crima impotriva artei. Este spun si in Liturghie "Domnul are grija de cei nemernici". In ciuda a toate nemerniciile care le faci, Dumnezeu poate face o minune cu tine. De fapt in asta sta frumusetea Divinitatii. Poate face ceva ce omul nu poate face niciodata sau foarte rar. Isi poate ajuta dusmanii. Sau blasfemiatorii, in cazul de fata. Intotdeauna ma faci sa zambesc cu intelegerea Bibliei. Daca iarasi ai citi atent chiar citatul pe care l-ai dat, ai putea vedea extrem de clar "SA VINA LA CUNOSTINTA ADEVARULUI". Deci sa vina La Dumnezeu DE BUNA VOIE. SINGURI! Din ceea ce vad chiar in semnatura ta, este inca o blasfemie. Daca tu asa te impritenesti cu Dumnezeu, injurandu-l in fata, pot spune ca intr-adevar chiar nu inteleg eu lumea. Este scris "Bateti si vi se va deschide" . Poate asa cum ai inteles Biblia, caci trebuie sa recunosc ca ai inteles-o, este scris INJURATI SI VI SE VA DESCHIDE. Noua teologie.


--------------------
"Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul."

Petre Tutea
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abureala
mesaj 24 Mar 2004, 10:38 AM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.191
Inscris: 24 September 03
Forumist Nr.: 835



Pentru moderator:

oricine poate blasfemia fara nici o opreliste? Doar de dragul libertatii de exprimare? Care libertate, filosofica sau religioasa?

Acest topic a fost editat de abureala: 24 Mar 2004, 10:39 AM


--------------------
"Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul."

Petre Tutea
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 24 Mar 2004, 10:44 AM
Mesaj #76


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



QUOTE ("Catalin")

oricum, faptul ca oamenii nu rad sau injura in timpul slujbei nu e o dovada a realitatii experientei religioase ci e o dovada a capacitatii de adaptare la standardele societatii.


Cei care merg la biserica se impart in doua categorii: cei care se duc de conventienta (de ex. esti invitat la o nunta) si cei care traiesc o experienta religioasa. Tu te referi doar la prima categorie.

QUOTE ("Catalin")

Slujba de la biserica nu reprezinta un experiment religios, ci unul social.


Si auditia unui spectacol de opera reprezinta un eveniment social, dar in acelasi timp si unul artistic. Insa in primul rand este un eveniment artisc, si apoi un eveniment social. In concluziune, slujba reprezinta un eveniment religios si in acelasi timp si unul social, crestinismul fiind CREDINTA IN COMUNIUNE.

QUOTE ("Catalin")

A, in regula! Deci Apocalipsa reda realitati concrete!


Si cand vorbim de Dumnezeu folosim un simbol pentru fenomenul in cauza. Doar daca sustii sus si tare ca nu exista Dumnezeu... Dar din cate imi amintesc nu ai sustinut niciodata asa ceva, spre deosebire de prietenul Marky, un ateu convins.

Revin cu intrebarea: simbolul celor 7 coline nu-ti spune nimic? Chestie de cultura generala...

Acest topic a fost editat de Figaro: 24 Mar 2004, 10:46 AM


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 24 Mar 2004, 11:44 AM
Mesaj #77


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



Catalin, o sa te rog sa nu mai intri pe forumul de religie pana nu iti schimbi semnatura. Adica a doua fraza din semnatura. Este ofensatoare, sincer. Multam!


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 24 Mar 2004, 01:07 PM
Mesaj #78


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



tongue.gif Sunt curios acum cine mai crede in buna-credinta a prietenului nostru Catalin. E fascinant sa vezi cum isi bat unii cuie in cap fara sa-i indemne nimeni.


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 24 Mar 2004, 11:06 PM
Mesaj #79


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



QUOTE

Cei care merg la biserica se impart in doua categorii: cei care se duc de conventienta (de ex. esti invitat la o nunta) si cei care traiesc o experienta religioasa. Tu te referi doar la prima categorie.


Desigur, pentru ca existenta celei de-a doua categorii inca nu a fost stabilita... remember? rolleyes.gif

QUOTE

Si auditia unui spectacol de opera reprezinta un eveniment social, dar in acelasi timp si unul artistic. Insa in primul rand este un eveniment artisc, si apoi un eveniment social.


Si ce legatura are cu ce discutam noi?

QUOTE

Catalin, o sa te rog sa nu mai intri pe forumul de religie pana nu iti schimbi semnatura. Adica a doua fraza din semnatura. Este ofensatoare, sincer.


Cum adica? sustii ca exista un motiv bun pentru a muta muntii din loc? (tine minte ca muntii i-a pus Dumnezeu acolo!)


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 24 Mar 2004, 11:17 PM
Mesaj #80


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



1,61 din prezentarea ta nu vad decat ca exista variate traduceri ale Bibliei. In nici un caz nu vad o tendinta generala in a considera "prin semne" ca fiind parte integranta a Apocalipsei. Deci interpretarea ta ramane una personala si neconvingatoare. In plus ramane obiectia "Daca Apocalipsa spune ca ea insasi e formata din metafore, de ce ar fi insasi aceasta fraza altceva decit o metafora?"

Insusi site-ul propus de tine traduce "The Revelation of Jesus Christ, which God gave Him to show to His bond-servants, the things which must soon take place; and He sent and communicated by His angel to His bond-servant John". De unde pana unde "prin semne"? huh.gif


Abureala:
QUOTE

Daca datorita limbii romane, scrisa pe branci, nu ai inteles tu ce am vrut sa spun, poti considera ca sunt multumit de raspuns.


E "scrise pe branci", "nu scrisa pe branci"... serios, acum, mai citeste si tu o data. Eu sincer nu am reusit sa inteleg ce vrei sa spui.

QUOTE

Daca iarasi ai citi atent chiar citatul pe care l-ai dat, ai putea vedea extrem de clar "SA VINA LA CUNOSTINTA ADEVARULUI". Deci sa vina La Dumnezeu DE BUNA VOIE. SINGURI! Din ceea ce vad chiar in semnatura ta, este inca o blasfemie. Daca tu asa te impritenesti cu Dumnezeu, injurandu-l in fata, pot spune ca intr-adevar chiar nu inteleg eu lumea. Este scris "Bateti si vi se va deschide" . Poate asa cum ai inteles Biblia, caci trebuie sa recunosc ca ai inteles-o, este scris INJURATI SI VI SE VA DESCHIDE. Noua teologie.


Care e domne' problema cu semnatura mea? chiar nu va inteleg... mai vedeti-va si de birnele din ochii vostri!!

QUOTE

oricine poate blasfemia fara nici o opreliste? Doar de dragul libertatii de exprimare? Care libertate, filosofica sau religioasa?


Nuu, adevarul e ca ar trebui sa fiu ucis cu pietre, nu?

Acest topic a fost editat de Catalin: 24 Mar 2004, 11:20 PM


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 24 Mar 2004, 11:22 PM
Mesaj #81


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



QUOTE

semaino =
1. to give a sign, to signify, indicate
2. to make known


Deci oricum, conotatia este alta decat cea pe care vrei tu sa o sugerezi, adica semne in sens de pilde. Aici e vorba de semne mai degraba ca semne de circulatie, eventual.


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abureala
mesaj 25 Mar 2004, 10:45 AM
Mesaj #82


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.191
Inscris: 24 September 03
Forumist Nr.: 835



QUOTE (Catalin @ 25 Mar 2004, 12:17 AM)
Abureala:
QUOTE

Daca datorita limbii romane, scrisa pe branci, nu ai inteles tu ce am vrut sa spun, poti considera ca sunt multumit de raspuns.


E "scrise pe branci", "nu scrisa pe branci"... serios, acum, mai citeste si tu o data. Eu sincer nu am reusit sa inteleg ce vrei sa spui.


Ma rog, recunosc ca nu sunt expert in gramatica, nici nu vreau sa fiu, insa daca nu ma insel ar fi vorba de o propozitie atributiva eliptica de predicat care ar suna cam asa "care a fost scrisa pe branci", deci ar suna cam corect. Dar ma rog, nu din cauza copacilor nu putem vedea noi padurea? Adica daca ne intrebam mii de lucruri si nu gasim un raspuns, avem si dovada ca nu exista Dumnezeu? Fiindca daca nu exista un raspuns atunc sigur nu exista Dumnezeu. Asa cum ti-am mai spus, Dumnezeu nu exista pentru tine fiindca RAUL din sufletul tau nu te lasa sa il vezi. Dar aici e alta chestiune. Nu cea a zilei. :-)

Referitor la blasfemie, pot spune ca intamplator ma doare ca un om fara nici o rusine, un individ care daca si-a lasat coama rebela isi inchipuie ca poate calca totul in picioare doar fiindca poarta semnul nonconformismului intelectual, deci ceilalti trebuie sa se supuna, revin, ma deranjeaza ca in ignoranta in care sta asemenea unui zeu, si chiar crede ca este irefutabil, vine si imi explica si chiar insista ca ceea ce am eu mai sfant pe lume este o prostie, si chiar imi dovedeste, asa cum spune el, deoarece imi lipseste creierul. De ce? Fiindca CHIAR CRED IN DUMNEZEU. Sincer, ma bucur pentru tine Catalin, fiindca daca chiar aveam creier , as fi putut sa iti dau o replica mai acida, asa ca poti considera ca ai scapat. Sa stii, asa cum ti-am mai spus ma bucur pentru tot. De ce ? Fiindca este scris tot in Scriptura "Bucurati-va cand va vor ocara si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra caci mare este rasplata voastra in ceruri". Considera cuvintele acide de mai sus doar moralizatoare. Ironia e mama intelepciunii, ca sa dam si alt sens cuvintelor.

Acest topic a fost editat de 1,618033: 25 Mar 2004, 10:58 AM


--------------------
"Se spune că intelectul e dat omului ca să cunoască adevărul. Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci să primească adevărul."

Petre Tutea
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Catalin
mesaj 25 Mar 2004, 10:50 AM
Mesaj #83


Filosof boem
******

Grup: Membri
Mesaje: 6.222
Inscris: 10 July 03
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 445



Abureala, esti off-topic. Rog moderatorul sa ia masuri!


--------------------
A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
Go to the top of the page
 
+Quote Post
1,618033
mesaj 25 Mar 2004, 10:55 AM
Mesaj #84


Cronicar
******

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 1.500
Inscris: 6 May 03
Forumist Nr.: 267



Nah, daca am lasat flame-ul, l-am lasat intreg. Altfel as sterge cam doua pagini de discutii, si n-ar fi frumos... rolleyes.gif

Dar de acum incolo, si mai ales pentru ca nu am timp de certuri pe forum, voi sterge toate mesajele care tind sa continue sfada. Ati zis ce ati avut de zis, consider ca v-ati racorit, si ca e cazul sa o continuati civilizat. In definitiv, sunteti capabili, nu?

Catalin, nu uita ce te-am rugat cu privire la semnatura ta. Este o rugaminte, deci ramane la latitudinea ta daca vrei sa arati (totusi) respect fata de cei care discuta cu tine pe forumul de religie, sau nu.

Cam atat am timp de intrat aici azi, 1,61 out.


--------------------
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
An angel led me when I was blind
I said take me back, I've changed my mind
Now I believe
From the blackest room, I was torn
He called my name, a love was born
So I believe.

DM - Suffer Well (Playing the Angel)</span>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 24 September 2024 - 10:38 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman