HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Un Subiect Despre Carne, acest topic nu este pentru vegetarieni
Mrs. Rogers
mesaj 14 Sep 2004, 01:15 AM
Mesaj #71


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



1. porc +pui
2. vita + peste
3.curcan


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cri-cri_d'Amour
mesaj 27 Sep 2004, 05:04 PM
Mesaj #72


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 170
Inscris: 16 July 04
Forumist Nr.: 4.086



cand mancam carne, preferam pieptul de pui.
carnea de peste...da si aia, dar, tocanita asa cum o pregateam eu, cu sos de rosii, iar carnea de vita tot cu un fel de sos cu usturoi, "la abur" .


--------------------
"Daca faci pe mortul plutesti in libertate."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 29 Sep 2004, 12:22 PM
Mesaj #73


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



cri-cri, daca tot ai trecut peste recomandarea threadului ("acest topic nu este pentru vegetarieni").. acuma.. da si tu reteta aia de tocanita de peste wink.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 29 Sep 2004, 12:22 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
cri-cri_d'Amour
mesaj 29 Sep 2004, 08:10 PM
Mesaj #74


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 170
Inscris: 16 July 04
Forumist Nr.: 4.086



no bine...mey...sunt si eu curioasa...mai vad si eu cum ganditi biggrin.gif
iaca:
se pune ulei la incins, cu o lingura de otet cam in acelasi timp, caci stiti efectul otetului adaugat peste ulei incins . cand sunt incinse(scuze de repetarea cuvantului) se pun bucati de peste(preferabil cu putine oase, sira spinarii...) si se lasa sa fiarba sub capac. se pune bulion sau pasta de rosii sau chiar rosii decojite taiate marunt +sare +piper. gustati si va dati seama cand e gata. se mananca cu mamaliga.
daca va place puteti pune ceapa taiata pestisori cam in acelasi timp in care puneti pestele la "fiert" sau chiar putin mai repede, depinde cum taiati ceapa de mare. daca vreti puneti si patrunjel tocat marunt.
pregatirea tocanitei ia putin timp...poate o sa va placa.


--------------------
"Daca faci pe mortul plutesti in libertate."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 30 Sep 2004, 09:38 AM
Mesaj #75


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



nu, nu stiu efectul otetului peste uleiul incins.. ba chiar ma sperie operatiunea asta rofl.gif

nu stiu cum sa zic.. dar o lingura de otet nu face ca pestele ala sa fiarba sub capac; se prajeste ... si daca il lasi prea mult, fara sa il intorci, se carbonizeaza. mai citeste odata retzeta .. rolleyes.gif

si inca ceva: CE PESTE se preteaza la tocanita asta ? smile.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cri-cri_d'Amour
mesaj 30 Sep 2004, 03:23 PM
Mesaj #76


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 170
Inscris: 16 July 04
Forumist Nr.: 4.086



tu chiar simti asa o mare placere, dragutule, sa te iei de mine ?!
adevarul e ca nu am specificat ce cantitate de ulei se pune...deci puneti mai mult, decat ca atunci cand il prajiti. depinde cat peste folosesti. pestele il lasi sa fiarba pana se inmoaie putin(normal ca-l mai intorci din cand in cand) si apoi pui rosiile/sucul de rosii si mai lasi putin vasul pe foc.
simon, daca mai ai nelamuriri, asteapta pana ti l-oi gati eu !
si ca sa stii si tu efectul otetului peste ulei incins... yikes.gif nu incerca, s-ar putea sa te trezesti cu el pe tine rofl.gif


--------------------
"Daca faci pe mortul plutesti in libertate."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 30 Sep 2004, 04:27 PM
Mesaj #77


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



cri-cri, chiar NU m-am luat de tine.

te-am intrebat de cum pui tu otet peste ulei, ca m-am gandit ca, in afara de ochi, mai sare si pe pereti; se pare ca asa e, asa ca .. nu inteleg metoda de preparare. si 2, daca mai am nelamuriri, iontreb; daca ti-e lene sa dai o reteta completa, asta e, anunta de la inceput smile.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 2 Feb 2005, 11:38 PM
Mesaj #78


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



http://www.themeatrix.com/

Fara comentarii !


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doice
mesaj 3 Feb 2005, 12:23 PM
Mesaj #79


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 368
Inscris: 19 August 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 4.294



Eu traiesc pe principiul nici o zi fara carne.
In ordinea preferintelor ar fi: pestele, porcul, puiul si vita.
Curcan, rata sau alt fel de pasare mananc numai cu titlul de experiment.

Pestele este preferatul meu de cand eram mica si nimic nu-mi face mai mare placere decat sa mananc saramura, guvizi prajiti sau scrumbie la gratar si cu sos a la grec.

mai mananc si midii, calamar, pui de balta...

off- topic
cri - cri nu vreau sa te supar dar mie reteta ta nu-mi suna a tocanita rolleyes.gif
ci a ostropel de peste (mai lipseste fix un catel de usturoi).


--------------------
"Have no fear of perfection -- you'll never reach it."

Salvador Dalí

The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Figaro
mesaj 4 Feb 2005, 03:27 AM
Mesaj #80


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.234
Inscris: 11 March 03
Forumist Nr.: 63



Eu am incercat o data sa sting o tigaie cu ulei in flacari folosind un pahar cu apa... smile.gif


--------------------
Vreti sa vedeti ceva funny? Tastati alinalinuta in Yahoo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 4 Feb 2005, 03:59 AM
Mesaj #81


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Nu cred ca a fost cea mai inteleapta decizie. rofl.gif rofl.gif

On topic: imi place carnea de porc, mai ales ceafa, puiul si vita.


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nina
mesaj 8 Feb 2005, 04:30 PM
Mesaj #82


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 9
Inscris: 7 February 05
Forumist Nr.: 5.663



1 - porc
2 - pui
3 - iepure
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 9 Feb 2005, 11:22 PM
Mesaj #83


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



N-am mancat pana acum carne de iepure. Cum e la gust ? blink.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rikita
mesaj 9 Feb 2005, 11:44 PM
Mesaj #84


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.344
Inscris: 16 June 04
Din: berlin
Forumist Nr.: 3.860



mie nu-mi place... am avut iepure cateva zile dupa craciun in casa mamei mele, si nu prea mi-a placut...

cum e la gust... hm... are gust de iepure.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 9 Feb 2005, 11:51 PM
Mesaj #85


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



rofl.gif Excelent ! M-ai lamurit. rofl.gif Intrebam deoarece, spre exemplu, carnea de broasca seamana la gust cu cea de pui.


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rikita
mesaj 10 Feb 2005, 12:43 AM
Mesaj #86


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.344
Inscris: 16 June 04
Din: berlin
Forumist Nr.: 3.860



hm... nu are gust de carne de pui. carne de broasca nu am mancat.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana-Maria
mesaj 12 Feb 2005, 10:58 PM
Mesaj #87


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.796
Inscris: 22 August 03
Forumist Nr.: 654



Eu am mincat si mi s-a parut fada. Plus ca venele alea nu prea aveau o culoare imbietoare. cry.gif


--------------------

NIHIL SINE DEO!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramis
mesaj 12 Feb 2005, 11:14 PM
Mesaj #88


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.948
Inscris: 23 January 04
Din: Luna
Forumist Nr.: 1.955



1. porc
2. peste
3. pui
4. vita
5. curcan
Nu ma omor dupa carnea de oaie... iar cea de iepure... stiu ca am mancat, dar nu mai imi aduc aminte cum era tongue.gif


--------------------
humanity is overrated
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sbal
mesaj 17 Feb 2005, 12:14 AM
Mesaj #89


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 117
Inscris: 11 June 04
Forumist Nr.: 3.824



QUOTE (Crisse @ 8 Sep 2004, 11:22 PM)
Cu placere. Hmm, nu ai nici un merit?
Tii la sanatate, te respecti sau de ce esti vegetarian?

Chiar trebuie sa existe o explicatie?
Eu inca nu am gasit-o.


--------------------
Break yourself through the clouds
and build above those sleepy buildings
Mistified by your capabilities
all is yours if you can handle
Visable from higher than the sky
Plane and simple,
the facts are at your feet
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 17 Feb 2005, 10:40 AM
Mesaj #90


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



QUOTE (Barrie @ 10 Feb 2005, 12:22 AM)
N-am mancat pana acum carne de iepure. Cum e la gust ? blink.gif

la fel ca orice alta carne, conteaza cum a fost preparata; daca mancarea e facuta in sila, de o/un tolomac necunoscator, are un gust prost; in caz contrar, te lingi pe degete.
iepurele de casa intradevar, are un gust ceva mai neplacut decat animalul salbatic, din cauza de calitate mai proasta a carnii. insa... bine preparat... e bun si ala.
in primul rand iepurele de camp, ca orice vanat, trebuie ori fezandat, or marinat; operatiunile au si ele un tipic aparte, care daca nu e respectat, mai bine mananci pamant de flori ...
eu am marinat animalu', 3 zile, apoi l-am calit in margarina, am adaugat ceapa taiata solzisori (mai maricica), vin alb si sos de la marinata, si alte diverse chestii; a fost bun si cald, si rece - poti servi garnitura la el, sau il poti servi ca aperitiv. este delicios.


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 17 Feb 2005, 10:44 AM
Mesaj #91


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



Simonsays @ :In ce l-ai marinat pe iepurash? Ca si eu l-am tinut parca odata in apa cu mirodenii si parca putin otet (e adevarat doar o zi ! ) si tot avea gust de iarba cry.gif


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 17 Feb 2005, 05:51 PM
Mesaj #92


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



nu mai stiu sigur... am pus ce mi-a trecut atunci prin minte (am scris acasa, ca sa stiu, daca iese bine, sa mai fac laugh.gif ); ceva vin alb (juma de kil), putina apa, otzet (200 ml), 2 lamai taiate felii, ceapa, morcov, tzelina, piper negru, piper verde, ienibahar, coriandru (toate boabele macinate, legumele tocate felii); daca vrei sa incerci, intai da un clocot in putina apa la legumele alea, apoi adauga mirodeniile; a, am pus si cimbru, busuioc... hmm... memoria a inceput sa ma lase zdravan ... o sa ma uit acasa, si iti zic. in orice caz, marinata aia era splendida, daca aveam la ce, o faceam sos... de murea lumea !
nu uita, la cateva ore, sa mai intorci carnea, o mai freci putin cu mana; trebuei sa stea 2-3 zile in frigider jos, sa nu inghete, sau daca ai o pivnita, cu temperatura sub 10 grade, merge si acolo.

acuma... la cum zici tu ca avea gust de iarba... ma gandesc sa il recomand ierbivorilor de pe han ... pe post de leguma... rofl.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 17 Feb 2005, 11:34 PM
Mesaj #93


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



deci:
- la marinata am pus si 2 foi de dafin si ... sare !
- inainte de a cali agnimalul, l-am presarat cu mirodenii (aceleasi boabe de mai sus); in margarina proaspat topita, pana sa pun carnea, am pus un varf de lingurita de zahar; dupa 10 minute de calit, am inabusit carnea cu zeama de marinata, ceva apa, sare si vegeta; fierbe o ora, timp in care am completetat apa care se evapora (nu trebuie sa fie nici ciorba, totusi); am pus ceapa taiata solzisori mari (2 cepe maricele)l dupa 5-7 minute, dupa ce s-a topit putin ceapa, am pus 2 linguri bulion, subtiat in prealabil cu sos din cratita; ceva cimbru; bagat la cuptor;dupa jumatate de ora (poti sa scoti capacul, daca vrei sa mai scada), am pus usturoiul FELIAT marunt. gata smile.gif

scuze daca am gresit ceva, dar scriu repede, ca am ceva pui la prajit, si motanul e aproape calare pe aragaz laugh.gif

pa


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
genicon
mesaj 18 Feb 2005, 12:49 AM
Mesaj #94


Cronicar oPsedat
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.227
Inscris: 8 March 03
Din: Din sud
Forumist Nr.: 45



Incep prin a-mi cere scuze. biggrin.gif Dar am citit subiectul asta si brusc mintea mea a zburat la niste prostii... Si am simtit nevoia sa va spun si voua chestia asta.

Pese: Nu, nu sunt oPsedat, nu, nu sunt off-topic rofl.gif

Edit: Nu am citit subiectul, am citit titlul lui. Simteam ca e nevoie sa specific si asta. Nu, nu sunt beat laugh.gif

Acest topic a fost editat de genicon: 18 Feb 2005, 12:50 AM


--------------------
Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci

PreaoPsedatul genicon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 18 Feb 2005, 01:23 AM
Mesaj #95


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Pai daca nu esti off-topic, zi-ne si noua la ce te-ai gandit. Poate ne prezinti carnurile intr-o imagine noua si cine stie? vegetarienii vor deveni carnivori, sau poate carnivorii vor renunta la criminalitate... rofl.gif


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 18 Feb 2005, 06:49 AM
Mesaj #96


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



.
QUOTE
); ceva vin alb (juma de kil), putina apa, otzet (200 ml), 2 lamai taiate felii, ceapa, morcov, tzelina, piper negru, piper verde, ienibahar, coriandru (toate boabele macinate, legumele tocate felii); daca vrei sa incerci, intai da un clocot in putina apa la legumele alea, apoi adauga mirodeniile; a, am pus si cimbru, busuioc... hmm... memoria a inceput sa ma lase zdravan ... o sa ma uit acasa, si iti zic. in orice caz, marinata aia era splendida, daca aveam la ce, o faceam sos... de murea lumea !
nu uita, la cateva ore, sa mai intorci carnea, o mai freci putin cu mana; trebuei sa stea 2-3 zile in frigider jos, sa nu inghete, sau daca ai o pivnita, cu temperatura sub 10 grade, merge si acolo..




drool.gif Domne ,da gatesti nu gluma ?!Felicitari pentru succesele culinare!
Stii ce nu-mi place mie la retetele astea cu multe ingrediente? Ca oricit te-ai stresa sa nu uiti ceva atunci cind te afli la cumparaturi ,cind ajungi acasa tot iti lipseste vreun condiment ceva ,ca stiai ca-l ai dar intre timp s-a terminat sau si mai rau iti lipseste chiar un ingredient esential si atunci tre sa tragi de consoarta sa coboare pina la supermarketu' din colt si el tocmai urmareste un meci cu mare interes si nu s-ar misca de linga teveu nici cu tractoru.


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 18 Feb 2005, 12:15 PM
Mesaj #97


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



e, eu am bafta ca am piata si un market (aproape complet) langa mine; iar de obisnuit, m-am obisnuit cu iesitul des la cumparaturi, e un rezultat al toanelor mandrei mele... si al faptului ca numai eu fac piata ohyeah.gif

iar ca sa nu uiti, ti-as sugera sa faci o lista inainte de plecare (te uiti pe reteta, si scrii in lista laugh.gif ); eu asa fac de cativa ani, si am reusit sa reduc iesirile .. "uituciste" wink.gif

QUOTE
sau poate carnivorii vor renunta la criminalitate

apai draga me, nu toti mancatorii de carne sint vanatori ... si nu toti vanatorii sint canibali... deci .. de unde "criminalitate" ??? rofl.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 13 Mar 2005, 10:22 PM
Mesaj #98


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



1 curcan
2 pui (de preferat copane sau aripi)
3 porc
vaca...nu prea ma omor iar fructe de mare, imi recunosc ignoranta. nu stiu ce pierd, pentru ca nu am mancat niciodata sorry.gif
G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 13 Mar 2005, 11:12 PM
Mesaj #99


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.115
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE (simonsays @ 18 Feb 2005, 11:15 AM)
ti-as sugera sa faci o lista inainte de plecare

Mda... si nu care cumva sa te duci infometata dupa cumparaturi, ca cumperi toate prostiile... mmmhh de-asta as avea chef, si de asta... wink.gif
Eu asa fac, cumpar doar ce scrie pe tzedula, ca as da bani a proasta, daca mi-e foame... ohyeah.gif

My top 10:

- Gnu
- Antilopa
- Iepure de Kamchatka
- Ren
- Labe de urs arctic
- Urechi de sarpe rofl.gif
- Ochi de cartita
- Coada de elen
- Picioare de melc
- Aripi de Kiwi

spoton.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 16 Jun 2005, 03:42 PM
Mesaj #100


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.500
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Ha! ce-am mai ras, mai! Sunteti niste simpatici, mai am putin si ma indragostesc de.... Rikita biggrin.gif .

1. fructe (nu de mare... tongue.gif )
1'. pui
2. peste
3. porc


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 17 Jun 2005, 11:43 PM
Mesaj #101


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Probabil ca voi fi contrazisa dar mie mi se pare ca nu carnea e cea mai gustoasa ci mai mult celelalte ingrediente care se adauga : ceapa , usturoi, boia, sare. Eu am mancat mancare vegetariana foarte foarte gustoasa , care avea gust de "carne"


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
axyutza
mesaj 31 Aug 2005, 09:57 PM
Mesaj #102


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 96
Inscris: 17 August 05
Din: Bistrita
Forumist Nr.: 6.792



1. porc (nu e pasare ca porcu')
2. pui (imi plac mult pulpele, sau puiul pe sticla)
3. peste (e bun, desi nu mananc prea des ca nu se prea cumpara, dar cum are bunica (acolo mananc mai des) cum is pe el (pe peste))

Carnea de oaie, e si rea la gust, adica no, mie nu imi place, dar si grea la stomac, cea mai grea..... apoi carnea de vita, iar nu-mi place gustu' da' cica asta e mai usoara...


--------------------
nobody is perfect... I'm nobody...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 1 November 2024 - 04:34 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman