Hanuancutei Games Tournament, organizari turnee, strategii, analize |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Siteuri partenere: Auto-Dealer.RO
Hanuancutei Games Tournament, organizari turnee, strategii, analize |
24 Nov 2004, 04:35 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.238 Inscris: 3 January 04 Din: Romania Forumist Nr.: 1.683 |
Ziua buna tuturor gamerilor de la Han!
De ceva timp musteste in mine gandul formarii unei Comisii Organizatorice pe tema jocurilor pe calculator. Ar fi interesant sa prinda si pe acest forum ideea unor jocuri in echipa, atat rpg cat si de strategie. Daca va fi considerat un gand viabil si voi avea sustinatori si declaratii de intentie din partea dvs. voi continua prin a forma o liga profesionista la han in domeniul jocurilor cat si pentru pozitii de analisti de strategie. Anunt pe aceasta cale faptul ca va trebui, in eventualitatea aprobarii venite din partea lui Mihai, sa ne mobilizam serios pentru a putea deveni, in cel mult cativa ani, o forta si un nume in ceea ce priveste "arta" IT&C, respectiv in jocuri pe calculator si programare. In ceea ce ma priveste, declar deschis topicul pentru orice observatii, adaugiri, nuantari etc. ce ar ajuta acest demers, cat si opiniile dvs. referitor la proiectul antementionat. May the Force be with you! -------------------- NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati) |
|
|
29 Nov 2004, 12:22 PM
|
|
Vesnicul indragostit Grup: Membri Mesaje: 1.055 Inscris: 5 February 04 Forumist Nr.: 2.102 |
Eu m-as baga. Mi-ar placea ceva de strategie ca shooter e cam greu la ce conexiunea am eu. Ar juca cineva un RailRoad Tycoon 3? Sau ma rog orice tycoon care se preteaza la multiplayer?
-------------------- I was nauseous and tingly all over. I was either in love or I had smallpox.
~ Woody Allen |
|
|
3 Dec 2004, 07:26 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
ar merge un IL2 de exemplu, ca la ala se poate juca fain in echipa. sau un UT.
eventual cossacks asteptam propuneri. -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
Promo Contextual |
3 Dec 2004, 07:26 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
7 Dec 2004, 04:49 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.238 Inscris: 3 January 04 Din: Romania Forumist Nr.: 1.683 |
Ziua buna tuturor gamerilor!
Ma bucur ca s-au miscat valurile, poate se ajunge si la un tzunami si ne vom trezi cu cereri din abundenta cu solicitari de organizare si aranjare de competitii, pe variile domenii de jocuri (strategy, rpg, rts, action shooter, mmorpg etc.). Numai bine si, o chestiune de final, daca nu m-am intors pana la ivirea zorilor inseamna ca am fost prins intr-o ambuscada la counter strike. -------------------- NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
PATRONATUL ROMAN GALATI - federatie patronala galateana membra Consiliul de Dialog Economic si Social (Prefectura Galati) |
|
|
4 Jan 2005, 04:35 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 8 Inscris: 12 July 04 Din: Acasa Forumist Nr.: 4.058 |
Hm...interesanta idee.
Inafara de CS ca joc toata ziua..niste strategie ar prinde bine. Acest topic a fost editat de Intrigue: 4 Jan 2005, 04:36 AM -------------------- You can no longer sleep quietly once you've suddenly opened your eyes.
|
|
|
4 Jan 2005, 02:07 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 5.298 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Cand e vorba de strategie nu ma dau in laturi, ba chiar ma bag in fata.
Dar ce rol va avea Comisia? Care ar fi obiectivele? -------------------- viata e simpla si misto!
|
|
|
5 Jan 2005, 11:26 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 32 Inscris: 5 February 04 Din: Cluj-Napoca Forumist Nr.: 2.103 |
mda ... strategie all the way .... si nici un counterstrike nu ar strica ... mi-e dor de asa ceva
repet intrebarea lui actionmedia: care va fi rolul Comisiei? -------------------- I would like to see assassins smiling, the executioner who cuts off an innocent head with his great curved oriental sabre.
I would like to see beggars and queens; I would like to see roses and blood; I would like to see those who die for love or else for hate! |
|
|
5 Jan 2005, 09:47 PM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
Eu m-as baga la niste dueluri de Jedi Academy , daca are careva chef. Minerval,scuze ca nu ti-am raspuns la mesajul de pe celalalt topic , dar l-am citit abia acum ....
Acest topic a fost editat de Ghost: 5 Jan 2005, 09:47 PM |
|
|
20 Jan 2005, 09:31 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 287 Inscris: 24 December 03 Din: DreamLand Forumist Nr.: 1.600 |
In concluzie?! Se face un tournament ?? Eu propun urmatoarele titluri, jocuri pline de feeling:
Strategie: Warcraft3 Starcraft Broodwar Total Anihilation C&C Generals ZeroHour Shootere: Couunter Strike Quake3 Decideti voi !! |
|
|
24 Jan 2005, 05:50 PM
|
|
Forumistul Filosof in 2003 Grup: Membri Mesaje: 914 Inscris: 22 March 03 Din: Bistrita / Cluj Forumist Nr.: 112 |
Eu unul as participa la Starcraft BroodWar si CounterStrike (eu unul prefer CS:Source - asta e unul din jocurile originale pe care le detin - am si un dedicated server, online 24/7).
-------------------- Dintre cei care nu spun nimic, putini sunt cei tacuti.
|
|
|
25 Jan 2005, 09:08 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 287 Inscris: 24 December 03 Din: DreamLand Forumist Nr.: 1.600 |
Hai ca participam, dar cine se ocupa pana la urma de organizare? .. si se ocupa?.. sau ramane o vorba aruncata-n vant?!
|
|
|
2 Feb 2005, 11:48 AM
|
|
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
Ma inscriu si eu la CounterStrike, Quake 3 si Broodwar.
Pe langa asta, propun Age of Empires - orice versiune (la Mythology nu ma pricep intrucat nu mi-a placut ) Avertisment: Sunt Master of Starcraft & Age. Cine se pune cu mine s-ar putea sa se friga. -------------------- * * * Nu lãsa visele sã piarã, pentru cã dacã visele mor, viaþa nu este decât o pasãre cu aripi rupte care nu mai poate sã zboare! (Langston Hughes) * * *
Turneul de Sah HanuAncutei 2012 |
|
|
2 Feb 2005, 04:53 PM
|
|
Cavalerul nedesavarsit Grup: Membri Mesaje: 1.548 Inscris: 25 April 04 Forumist Nr.: 3.251 |
ce legatura buna trebuie sa avem pentru jocurile astea, o sa crape netul de 100 de ori pana terminam o partida
-------------------- |
|
|
2 Feb 2005, 07:41 PM
|
|
In concluzie... se ocupa cineva de organizare??
|
|
|
6 Feb 2005, 12:40 PM
|
|
Comisia trebuie sa fie formata echitabil. M-am gandit la o formula care ar impaca si pe unii si pe ceilalti, dupa cum urmeaza:
-2 membri din randul userilor simpli, alesi prin vot liber exprimat -2 membri Cronicari desemnati de administrator -1 administrator Total=5 membri vor forma Comisia de supraveghere a "HanuAncutei Games Tournament". In continuare fac un indemn sa se scrie organizat jocurile care sa fie incluse in selectia pentru Turneul Jocurilor de la Han cat si motivul/motivele pentru care ati ales acele programe. In rest, God speed! P.S.: Alte informatii vor fi redactate ulterior. Acest topic a fost editat de Minerval: 6 Feb 2005, 12:41 PM -------------------- NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
|
|
6 Feb 2005, 12:48 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.352 Inscris: 16 January 05 Din: Saint Augustine /FLA Forumist Nr.: 5.455 |
Subscriu la Ages of Empires si CS
Let’s see who got the better aim with the Glock -------------------- Die for your government |
|
|
7 Feb 2005, 02:12 PM
|
|
Deacord cu CS (insa sa fie 1.6); adaug la propuneri Starcraft Broodwar, Total Anihilation, si ca shooter Quake3Arena
|
|
|
7 Feb 2005, 03:32 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
pe CS, Starcraft sau C&C nu pun mina
-------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
7 Feb 2005, 05:07 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.352 Inscris: 16 January 05 Din: Saint Augustine /FLA Forumist Nr.: 5.455 |
da pe ce pui mana...sau mouse-ul?? -------------------- Die for your government |
||
|
|||
7 Feb 2005, 05:26 PM
|
|
UT2004
Operation Flashpoint FarCry IL2 FB+AEP+PF BF1942 X2 HL2 MP (desi cam sucks) evtl. Cossacks -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
11 Feb 2005, 02:24 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.591 Inscris: 22 September 03 Forumist Nr.: 826 |
Eu subscriu la Total Annihilation
|
|
|
25 Feb 2005, 04:13 PM
|
|
Notez in aceasta pagina un server de cs 1.5
Y.K.F. NET CStrike1 IP: 81.196.22.165:27015 Serverul are un ping bun, chiar si pentru utilizatori dial-up. Numai bine. -------------------- NON NOBIS DOMINE, NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM!
|
|
18 Apr 2005, 07:59 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 301 Inscris: 8 July 04 Din: Above and Beyond the Stars Forumist Nr.: 4.031 |
1.5? De ce 1.5 cand poti sa 1.6? (aceasta e intrebarea)
Eu ma inscriu la CS (1.6) si Flashpoint (preferabil) dar si la Brood (desi ... heh). Probabil as subscrie si la X2 si IL2 dar nu le am ... -------------------- ***********************************************
Embrace death as a lover for she alone shall be your eternal bride *** Transcript from 'Nightwind's Younger Days' *********************************************** |
|
|
21 Apr 2005, 09:14 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 49 Inscris: 20 April 05 Forumist Nr.: 6.167 |
In primul rand buna seara (dimineta sau ziua.. depinde de cand vedeti postul ), admir propunerea voastra de a organiza un mini-concurs, turneu, aici...
Eu propun si as concura la Starcraft Broodwar, joc care din fericire a renascut si in randul romanilor in ultimul timp si sper ca comunitatea sa creasca in continuare iar daca printre dumneavoastra se numara fani ai acestui joc va rog sa vizitati site-ul www.starcraft.ro unde a fost infiintata Liga Romana de Starcraft (LRS) lucru care spun ca a contribuit si contribuie enorm la renasterea acestui joc... Detalii tehnice: pentru a juca starcraft in multi-player, pe un server intern unde latenta va fi mica (serverul Gamespace), se poate juca de pe dial-up fara prea multe probleme.... nu este nevoie de cd key unic... deci cred ca orice fan al jocului ar putea participa Acest topic a fost editat de Zeratul: 21 Apr 2005, 09:15 PM |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 12 November 2024 - 09:02 PM |