Realitatea Tv Cumparata De Bluelink Comunicazioni |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Realitatea Tv Cumparata De Bluelink Comunicazioni |
1 Dec 2003, 01:25 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
La sediul Realitatea TV s-a semnat ieri, contractul prin care 55% din actiunile SC Realitatea Media au fost achizitionate de catre o societate de investitii din Elvetia, Bluelink Comunicazioni SA, se arata intr-un comunicat de presa. "Astazi am achizitionat 55% din societate, reprezentand un prim pas al investitiei pe care avem de gand sa o facem in mass media din Romania", a declarat reprezentantul elvetienilor, Dario Colombo. El a precizat ca reprezinta un grup ce detine investitii importante in mass media si ca investitia in postul Realitatea TV se va concretiza in urmatoarele 5-6 luni.
Ziua, http://www.ziua.net/display.php?id=33882&d...adc1262164e0cde -------------------- |
|
|
20 May 2004, 02:58 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
"Realitatea TV", preluata de sindicatele din Petrom
Pachetul de control al postului "Realitatea TV" a fost cumparat de catre Petromservice S.A., se arata intr-un comunicat remis de Mediafax. Astfel, "Realitatea TV" intregeste un ansamblu din care fac parte Grupul Global, alcatuit din 16 televiziuni si noua posturi de radio locale, Radio Total, Telegraful de Prahova, precum si Grupul de presa Ziua. Potrivit unor surse din interiorul sindicatelor Petrom, nu se vor face schimbari in echipa si nici in politica editoriala, mai ales ca "Realitatea TV" ocupa locul cinci in topul audientelor. Contactat telefonic, Silviu Prigoana, cunoscut pana acum drept actionar majoritar al "Realitatea TV", a refuzat sa faca vreun comentariu in legatura cu aceasta tranzactie. Sursa: Gardianul.ro -------------------- |
|
|
10 Feb 2005, 01:47 AM
|
|||
-------------------- |
||
|
|||
Promo Contextual |
10 Feb 2005, 01:47 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
9 Mar 2005, 06:35 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
De ce a disparut emisiunea " 100 % " a lui Turcescu iar in loc a fost introdus "Tristoiu" cu intrebarile lui ?
-------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
10 Mar 2005, 09:14 AM
|
|||||
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
E demult asa. Noua adresa este www1.realitatea.tv . March, si-or fi luat bilele lui Turcescu un mic concediu. -------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
||||
|
|||||
10 Mar 2005, 02:44 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Poate ca da .
N-am citit ultimul Catavencu... acolo trebuie sa fi bagat baietii aia ceva... -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
10 Mar 2005, 02:52 PM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Nuuu, mi-am adus aminte. Turceascu are o bursa prin SUA, parca, si de asta a 'disparut', uitasem.
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
10 Mar 2005, 04:30 PM
|
|
S-ar putea ca aranjamentul sa il fi facut Tiriac ! Ca sa fie cat mai departe de cine stim...
-------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
16 May 2012, 04:42 PM
|
|
Gata ! Basea poate dormi linistit cu un ochi inchis ,
Brandul "Realitatea", vandut. Compania Realitatea, gata de faliment -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 14 November 2024 - 07:53 PM |