E Vreo Problema ..., E vreo problema daca eu ... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
E Vreo Problema ..., E vreo problema daca eu ... |
25 Dec 2003, 02:24 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 148 Inscris: 31 July 03 Din: Drobeta Turnu Severin Forumist Nr.: 525 |
E vreo problema daca eu vad cum ploua sau cum ninge invers decat voi ? ... E vreo problema daca picurii de ploaie sau fulgii de zapada urca in loc sa cada ? E chiar atat de grav ? Ce sa fac ? Am nevoie de ajutor !!!!!!
E de bine sau e de rau ? Bafta ! -------------------- |
|
|
25 Dec 2003, 02:31 AM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Pai acum depinde ce si cat ai fumat....
Daca nu ai fumat nimic, inseamna ca ai baut Si aici iar depinde ce si cat.... Daca nu ai baut, atunci cred ca e o problema. Da' nu-i bai! Maine-poimaine se opreste ninsoarea... -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
25 Dec 2003, 02:35 AM
|
|
blue-eyed dreamer Grup: Moderator Mesaje: 1.367 Inscris: 14 April 03 Din: Cluj / Bucuresti Forumist Nr.: 192 |
initial am vrut sa-ti spun sa nu mai stai cu capul in jos - cre'ca aburii de alcool din han m-au...aburit si pe mine - dupa care mi-am dat seama ca indiferent cum stai, "aia" tot asa va cadea.
in alta ordine de idei, raspunde si tu la intrebarile conului geni ca poate, poate, rezolvam ceva -------------------- "Mai bine o noapte eternă decāt o zi fadă, mai bine obscuritatea decāt o lumină ştearsă" (E. Cioran)
|
|
|
Promo Contextual |
25 Dec 2003, 02:35 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
25 Dec 2003, 02:46 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 148 Inscris: 31 July 03 Din: Drobeta Turnu Severin Forumist Nr.: 525 |
De baut n`am baut nimik (decat apa industriala .. ca asa e la Severin), de fumat n`am fumat nimik (decat pasiv putin ca asa se poarta pe la noi) ... deci care sa fie treaba ?
Apropo .. aveti un pahar de apa ? .. ca mi`e foame de n`am unde sa dorm la noapte ! -------------------- |
|
|
25 Dec 2003, 02:50 AM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Auzi? Nu stiu ce ai, da ia hai tu in Poiana, la "Zi-ne ce-ai in cap" ca sunt convins ca acolo o sa faci fatza si... n-o sa-ti para rau ca esti cum esti, si cum noi nu stim de ce.
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
25 Dec 2003, 02:56 AM
|
|
Sa ma bag .. sa nu ma bag ? .... daca dau la iveala instinctul meu de tacanit ? ... nu de alta .. .dar mi se cam incalzi creierasu ... si ... daca mi se fisureaza tartacuta ? .. e frig .. si nu tine lipeala ;p
-------------------- |
|
|
25 Dec 2003, 03:02 AM
|
|
Ei... la faza cu lipeala iti dau si eu dreptate ca nu tine Dar... incercarea moarte n-are (moare cine incearca )
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
28 Jan 2008, 07:39 PM
|
|
Ex-Merlina Grup: Membri Mesaje: 3.045 Inscris: 2 December 05 Din: Iasi Forumist Nr.: 7.384 |
E vreo problema daca eu vad cum ploua sau cum ninge invers decat voi ? ... E vreo problema daca picurii de ploaie sau fulgii de zapada urca in loc sa cada ? E chiar atat de grav ? Ce sa fac ? Am nevoie de ajutor !!!!!! E de bine sau e de rau ? Bafta ! Cred ca nu ti-ai insurubat bine ochii; mai incearca juma' de cursa. -------------------- |
|
|
28 Jan 2008, 10:55 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.816 Inscris: 16 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.605 |
E vreo problema daca eu vad cum ploua sau cum ninge invers decat voi ? ... E vreo problema daca picurii de ploaie sau fulgii de zapada urca in loc sa cada ? E chiar atat de grav ? Ce sa fac ? Am nevoie de ajutor !!!!!! E de bine sau e de rau ? Bafta ! Omule nu esti singur, sunt alaturi de tine, si eu vad la fel. hai sa facem un club. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 06:40 AM |