Ce Post TV Urmariti Cel Mai Des? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ce Post TV Urmariti Cel Mai Des? |
29 Mar 2003, 09:03 AM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Sondajele spun ca marea batalie se da intre Pro Tv si Antena 1. In spate, la mica distanta se afla Romania 1 si Prima TV.
Dumnevoastra ce televiziune preferati? -------------------- |
|
|
30 Mar 2003, 04:06 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 938 Inscris: 11 March 03 Forumist Nr.: 69 |
De obicei ma cam uit dupa filme...nu prea ma dau in vint dupa o anumita televiziune...poate mai mult stationez pe prima datorita lui BIG si a lui Huidu
Am votat Discovery...ca merita -------------------- Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac , viata o demonstreaza zilnic !!!
|
|
|
31 Mar 2003, 09:51 AM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Votat Prima datorita emisiunilor de pe acolo. Mi se pare ca au cele mai bune emisiuni la ora actuala - cele mai bune idei de emisiuni (chiar daca sunt preluate, acesta nu este un minus) ProTv a fost ceva mare, dar acum a cam inceput sa scada in amploare. Parerea mea este ca Prima va deveni cea mai puternica televiziune din Romania daca o va tine tot asa...
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
Promo Contextual |
31 Mar 2003, 09:51 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
31 Mar 2003, 10:33 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Depinde de potentialul pe care il va avea National Tv. Si din cate se aude, va AVEA potential...
-------------------- |
|
|
(Afrodita) |
1 Apr 2003, 12:23 AM
|
Guests |
Eu am votat cu protv pt ca acolo o vad pe Teo(adica o vedeam) si, in general, dadeau filme bune.Oricum era postul pe care-l vizionam cel mai des.
|
|
|
7 Apr 2003, 07:48 PM
|
|
Haiduc Grup: EmailInvalid Mesaje: 60 Inscris: 5 April 03 Forumist Nr.: 164 |
Ma uit la Pro tv, pentru ca imi place teo, in primul rand. Apoi, intr-un timp, filmele lor erau bune. Acum ma enerveaza ca le repeta intr-una pe aceleasi. Dar si alte televiziuni o fac, asa ca nu poate fi un minus mare. Imi placea si emisiunea lui Gheorghe, da nu mai e acum. Ce sa-i faci... apa trece si pietrele raman
-------------------- Niciodata nu e prea tarziu / Toate tre' sa le incerci, inearca-le pe viu / Cand totzi prefacutzii se prefac ca stiu / Ridica doar degetul mijlociu!
PARAZITII RULZ! IREFUTABIL! |
|
|
8 Apr 2003, 10:39 PM
|
|
Haiduc Grup: EmailInvalid Mesaje: 85 Inscris: 5 April 03 Forumist Nr.: 167 |
Am votat altul si cel la care m-am referit este Euronews, in alta ordina ma mai uit la pro tv, la prima doar carcotasii si emisiunea de pescuit si vantoare in rest cosider internetul superior oricarui post de televiziune.
-------------------- Cucubau
|
|
|
11 Apr 2003, 12:54 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 475 Inscris: 8 April 03 Forumist Nr.: 171 |
Eu prefer sa nu votez nici un post.
Nu am facut o statistica in minte prin care sa imi dau seama la care ma uit mai mult si la care ma uit mai putin. Dar totusi sa imi dau cu parerea: cred ca in ultima vreme m-am cam uitat la Big Brother adica prima ,... la filme pe mai toate canalele.Si ma uit ceva mai des pe Discovery ! Cam atat .. ps acesta nu sunt niste informatii exacte.Se schimba permanent in functie de starea mea de spirit ! -------------------- |
|
|
30 Apr 2003, 10:35 PM
|
|
Cel Mai Bun Moderator :: Premiul 'ARTA de a conversa' Grup: Moderator Global Mesaje: 2.573 Inscris: 3 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7 |
Fiecare post cu specificul lui. Ma uit la B1TV cind sint transmisiile de fotbal din campionatele Germaniei si Italiei, la Antena 1 cind e Divertis, la Prima cind apare nea Iantu (la Miliardar, nu la Big Brother ...), la stiri la Pro TV ... care va sa zica ma ghidez dupa emisiuni si nu dupa sigla postului. Ca atare nu cred ca am un post la care sa ma uit in mod special (ca durata de timp).
-------------------- This is my last act as your King. Do not be afraid. All things change. I am Arthur of Camelot and I command you now...to fight! Fight like you never fought before! Never Surrender! Never Surrender!
|
|
|
31 May 2003, 12:56 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 8 Inscris: 30 May 03 Forumist Nr.: 351 |
Ma gandeam pe ce stau cel mai mult. Asa e, nu e nici PRO TV, nici ANTENA 1. Desi am votat PRO TV, eu stau cel mai mult pe Prima. Carcotasi, BigBro...
Dar...hai sa scoatem astea 2 emisiuni din grila Prima...ce-ar ramane?...mai nimic...Problema de la Prima e ca e un post fara unitate...PROTV e bloc...Antena 1 e bloc....Prima TV are doar 2 varfuri... A doua problema pt Prima: stiri proaste, execrabile...Un post generalist fara stiri puternice nu poate fi niciodata campion. |
|
|
31 May 2003, 01:21 PM
|
|
Televiziunea lui Burci o putem intitula ca una 'curajoasa'.
Sarbu n-a riscat pentru BB, Burci a facut-o. Ca nu a avut succesul scontat, nu cred ca se astepta nimeni. Prima telenovela romaneasca apare la Prima. Lipsa unui scenariu solid si a unor actori de clasa insa nu a putut aduce serialul pe cote inalte de audienta. O emisiune cu rating destul de ridicat este cea a lui Isopescu. De fapt, in general, toate emisiunile de joi seara sunt urmarite. Stirile PrimaTV...aici prefer sa nu comentez. Ma uit prin programul Prima si constat ca sunt mai multe emisiuni unice in Romania: Clubbing Show si Academia Mamicilor ar fi doar doua exemple. Insa revin la problematica stirilor: intr-adevar, aici este punctul lor slab; sau unul dintre ele. Si probabil ca nu este o intamplare ca in aproximativ 60% dintre greselile prezentate de carcotasi se numara cele ale reporterilor de stiri de la posturile concurente. Oricum, un lucru este cert: televiziuni precum ProTV sau Antena1 nu pot fi demolate cu un Big Brother. -------------------- |
|
|
21 Sep 2003, 12:28 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 16 September 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 782 |
Ma gandeam pe ce stau cel mai mult. Asa e, nu e nici PRO TV, nici ANTENA 1 si nici un post romanesc...urmaresc f mult DISCOVERY ;ANIMAL PLANET si...NATIONAL GEOGRAFIC
-------------------- La vita e bella!
|
|
|
(cretze) |
23 Sep 2003, 08:00 AM
|
Guests |
... postul meu preferat?!? ... Cartoon Network ...
Cretze |
|
|
23 Sep 2003, 07:29 PM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
Eu am votat "Altele", ca ma uit pe HBO cel mai mult...
|
|
|
24 Sep 2003, 09:01 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 209 Inscris: 19 August 03 Din: Bucuresti - Romanica Forumist Nr.: 636 |
Discovery - ptr ca vad emisiuni bune facute de oameni inteligenti (punct!)
-------------------- "If i were a king, i could do anything!"
|
|
|
24 Sep 2003, 09:26 AM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 805 Inscris: 5 September 03 Din: Bucureşti Forumist Nr.: 711 |
Eu subscriu la parerea lui Hamleet.
Discovery (toate cele 4 canale Discovery, mai exact) este ceea ce urmaresc cel mai mult. Super emisiuni! Nu vreau sa comentez relativ la televiziunile noastre -------------------- Atat de multe carti si atat de putin timp... Vizitati "Pagina Cronicarului".
|
|
|
24 Sep 2003, 10:18 AM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 49 Inscris: 12 September 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 755 |
Cu siguranta cel mai mult imi plac Discovery, mai ales cele referitoare la medicina si civilizatie egipteana, National Geographic, si cand sunt trista ascult muzica, de cele mai multe ori, VH-1, caci MTV si Atomic nu au o muzica pe placul meu, dar nu zic nu - le ascult cateodata...... iar in ceea ce priveste optiunea mea pentru posturile romanesti, imi plac filmele de pe Antena 1.....!
Scarlet |
|
|
24 Sep 2003, 10:31 AM
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
in general, butonez telecomanda pe toate, in primul rind cind sint stiri. asta ma intereseaza. antena1 cistiga teren, prima incearca sa tina pasul, pro-ul a cam ramas in urma, dar va fi ajutat sa-si revina. cit priveste discovery, e altceva.... ma uit, normal. aaa, plus euronews, bbc, cnn... e vorba doar de nevoia de informatie.
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
24 Sep 2003, 09:32 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 109 Inscris: 7 September 03 Forumist Nr.: 720 |
Am renuntat de ceva timp sa stau pe ProTV (din cand in cand la un film bun). Daca is pe acasa ziua TV-ul e pe DISCOVERY, SCIENCE sau CIVILIZATION, iar pentru stiri pe EURONEWS. Filmele cele mai bune - shi mai noi - sunt pe HBO, deci acolo sunt si eu
-------------------- The end is always near ...
|
|
|
25 Sep 2003, 02:27 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 440 Inscris: 12 August 03 Forumist Nr.: 594 |
National Geographic, Discovery, CNN, VH1 si Cartoon.
|
|
|
23 Oct 2003, 01:49 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 125 Inscris: 5 October 03 Forumist Nr.: 912 |
Discovery, National Geographic, Animal Planet si, last, but not least VH1. Ascultam si MTV inainte sa apara MTV Romania, zi pe care o regret din tot sufletul...
|
|
|
23 Nov 2003, 12:55 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 346 Inscris: 13 November 03 Din: aici Forumist Nr.: 1.193 |
Musicmax, pentru ca au muzica de calitate spre deosebire de posturile celelalte.
-------------------- Razvi
|
|
|
24 Nov 2003, 12:12 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 186 Inscris: 15 May 03 Forumist Nr.: 307 |
Am votat Discovery - incluzand aici toata "suita" Discovery din RO + National Geographic.
Din cand in cand HBO, dar nu ma dau in laturi sa vad unele emisiuni de la TVR1, TVR2, ProTV, Antena 1 |
|
|
24 Nov 2003, 02:37 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 212 Inscris: 28 September 03 Forumist Nr.: 862 |
CNN, EURONEWS,BBC,TV5, National Georfafic,
Discovery imi place, dar ce e nasol la ei, e ca Al Doilea Razboi Mondial tine de vreo 7 ani, si nu se vede nici un semn de capitulare (!!!). In rest, super. Emisiuni de calitate facute de profesionisti. TVR2 in ultimul timp are cateva emisiuni bune, iar PRO TV tine capul de afis cu "Bucataria lui Radu". -------------------- 1L
|
|
|
24 Nov 2003, 06:31 PM
|
|
Debutul Fulminant Grup: EmailInvalid Mesaje: 2.165 Inscris: 12 September 03 Forumist Nr.: 757 |
Am renuntat la TV in 1996. Si nu imi pare rau. Acum Hanul ii ia locul...
|
|
|
16 Dec 2003, 11:13 PM
|
|||
Vornic Grup: EmailInvalid Mesaje: 428 Inscris: 12 September 03 Forumist Nr.: 759 |
Si totusi oamenii se uita mai mult pe Discovery, Animal Planet....... -------------------- |
||
|
|||
16 Dec 2003, 11:15 PM
|
|||
Vornic Grup: EmailInvalid Mesaje: 428 Inscris: 12 September 03 Forumist Nr.: 759 |
Daca ati sti cati bani primeste Teo ca sa rada atat de natural probabil ca nu ati mai aprecia-o atat. -------------------- |
||
|
|||
16 Jun 2004, 02:20 PM
|
|
Am adaugat in cadrul sondajului si National TV.
-------------------- |
|
|
18 Jun 2004, 11:54 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 183 Inscris: 4 January 04 Din: Drobeta Turnu Severin Forumist Nr.: 1.689 |
Eu votez altul...si anume HBO! Sunt multe multe filme si majoritatea destul de bune, in rest ma plictisesc uitandu-ma pe Acasa
-------------------- E trist sa ajungi sa regreti lucuri pe care ti-ai fi dorit sa le faci, dar ai fost prea comod sau nu ai avut curaj!
|
|
|
19 Jun 2004, 03:30 AM
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Si eu am votat cu "Altele" => HBO --> Daca dau un ban in plus apai sa nu-l dau degeaba
Animal Planet --> Pentru Jeff Corwin, papusa masculina.. |
|
|
19 Jun 2004, 12:45 PM
|
|
Provocat la Conversatie Grup: Membri Mesaje: 1.117 Inscris: 11 March 04 Din: China Forumist Nr.: 2.548 |
Romania 1.
Imi plac mult stirile difuzate aici. Profesionisti baietii ! |
|
|
28 Jun 2004, 05:32 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
In afara monopolului pus pe transmisiuni de la evenimente sportive de mare anvergura, TVR nu ma atrage cu nimic.
E o televiyiune de nomenclaturisti. Am votat National TV. Prietenii stiu de ce. -------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
28 Jun 2004, 12:17 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.948 Inscris: 23 January 04 Din: Luna Forumist Nr.: 1.955 |
Altele: HBO si ProCinema, cu toate ca pe HBO nu am mai vazut de mult un film care sa-mi placa, in schimb ProCinema are vreo 2 seriale faine iar filmele de la sf de saptamana sunt si ele bune.
-------------------- humanity is overrated
|
|
|
28 Jun 2004, 02:24 PM
|
|
ex-caa Grup: Membri Mesaje: 2.430 Inscris: 26 April 04 Forumist Nr.: 3.261 |
Mă uit foarte rar la televizor pentru că nu am prea mult timp liber la dispoziţie, iar atunci apare cīte o "fereastră" sīnt destule de făcut. Sīnt īn pierdere sau īn cīştig?
Fără a fi postul meu preferat (nici n-aş putea să zic despre aşa ceva īn condiţiile de mai sus), mi-a atras atenţia postul PAX, singurul pe acest profil, deocamdată, ale cărui emisiuni "cuminţi" spun, de multe ori, mai multe decīt cele ale "coloşilor" TV. |
|
|
29 Jun 2004, 04:59 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 688 Inscris: 18 May 04 Forumist Nr.: 3.544 |
Discovery... si nu cred ca mai are nevoie de vreo motivatie.... numa ca in timpul anului universitar, mai greu...
-------------------- ' Murim cāte putin īn fiecare zi, trebuie sa ne obisnuim cu asta. '
Emile Zola |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 14 November 2024 - 08:06 PM |