Fluturii Albi Mor Intotdeauna Toamna, Intrebare urgenta |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Fluturii Albi Mor Intotdeauna Toamna, Intrebare urgenta |
6 Aug 2004, 03:39 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 640 Inscris: 6 August 04 Forumist Nr.: 4.202 |
Cine a scris romanul Fluturii albi mor intotdeauna toamna ?
Este foarte important raspunsul! Multumesc anticipat. |
|
|
6 Aug 2004, 04:13 PM
|
|
Forumista Poeta Grup: Membri Mesaje: 6.500 Inscris: 20 April 04 Forumist Nr.: 3.171 |
Bine ai venit la Han Linica !
In afara de urari, nu-ti pot spune nimic. Dar fiind primul tau mesaj, nu vreau sa il las sa treaca neobservat ! -------------------- Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic. Indira Gandhi |
|
|
6 Aug 2004, 07:30 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.554 Inscris: 11 May 04 Forumist Nr.: 3.457 |
n-as putea sa-ti spun; dar titlul suna fascinant.
ce stii despre roman? deja sunt curioasa -------------------- Amice, esti idiot! (I. L. Caragiale)
feel the rain on your skin, no one else can feel it for you Dar din dar se face Raiul <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>cea preaîmpiedicată</span> |
|
|
Promo Contextual |
6 Aug 2004, 07:30 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
8 Aug 2004, 12:07 PM
|
|
Buna ziua tuturor si bine v-am regasit!
Am intrat in casa de cateva minute si e taaare bine Dar acum ca sunt la han este si mai bine. Nu stiu nimic despre acest roman, din pacate. M-a intrebat un prieten care este autorul.Starnindu-mi curiozitatea , am inceput sa caut. Mi se parea foarte familiar titlul. El spune ca ar fi scris de Camil Petrescu ... Mi-am amintit atunci de un amic care imi spusese de han odata si am zis ca e momentul potrivit sa vad ce serveste Ancuta . Imi pare bine ca mai e cineva interesat - poate aflam cava impreuna , ca vorba ceea: unde-s doi puterea creste! Acum plec sa vad ce mai e si pe la alte mese. Pe curand! |
|
|
31 Jul 2007, 05:25 PM
|
|
Soul feeder Grup: Membri Mesaje: 3.735 Inscris: 7 November 05 Forumist Nr.: 7.214 |
Dacă te mai interesează încă acest subiect, aici se află o informaţie de ajutor.
-------------------- Tărâmul Poveştilor.
Loc cu povești Let your weird light shine bright, so the other weirdos know where to find you. |
|
|
17 Aug 2007, 04:51 PM
|
|
Dacă te mai interesează încă acest subiect, aici se află o informaţie de ajutor. Multumesc frumos! Da, ma intereseaza in continuare pentru ca un uituc si zapauc, dupa ce a gasit cartea in biblioteca de la Ploiesti, a uitat sa o imprumute. Iar acum nu mai e . Fantasee, |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 05:00 AM |