HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Externa. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

Reply to this topicStart new topic
> Ce Avion A Lovit Pentagonul?
chiazna
mesaj 13 Sep 2004, 02:13 PM
Mesaj #1

Musteriu
*

Grup: Musterii
Inscris: 12 January 04
Forumist Nr.: 1.802

Am vazut pe altermedia o stire care prezenta un filmulet in care se pune la indoiala faptul ca Pentagonul ar fi fost lovit de un Boeing 757 ci de fapt a fost lovit de un avion mai mic.

Filmul este la adresa: http://www.freedomunderground.org/memoryho...n.php#Preloader

Intrebarea mea: ce rost ar avea sa minta in aceasta chestiune? Ce conteaza ce tip de avion ar fi lovit?
Go to the top of the page

+Quote Post
sorin666
mesaj 13 Sep 2004, 03:10 PM
Mesaj #2

Domnitor

Grup: Membri
Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668

Au fost voci care au spus ca Pentagonul a fost lovit de o racheta de croaziera, aveau si ei argumentele lor, dar atunci... ce s-a intamplat cu Boeingul, ca doar nu s-a evaporat, iar victimele sunt reale si au familii care sa confirme...

+Quote Post
March
mesaj 13 Sep 2004, 03:42 PM
Mesaj #3

Domnitor

Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042

Daca vreti sa aflati variantele conspiratiei cititi aici

Oare cati indivizi or fi tras in JFK 43.gif Si asta dupa 40 de ani ! tongue.gif

--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau

+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 13 Sep 2004, 03:42 PM
Mesaj #

ContextuALL

Quote Post
Oul Dogmatic
mesaj 14 Sep 2004, 06:01 AM
Mesaj #4

Dregator

Inscris: 23 January 04
Forumist Nr.: 1.942

QUOTE (chiazna @ 13 Sep 2004, 04:26 PM)
intrebarea mea: ce rost ar avea sa minta in aceasta chestiune? ce conteaza ce tip de avion ar fi lovit?

Intrebarile astea incep sa aibe rost fiindca dupa ce s-au mai dezmeticit din soc, americanii au inceput sa puna cap la cap niste chestii si nu se prea potrivesc, sau se potrivesc cu altceva....Apare o minciuna, inca una, inca una oamenii pun intrebari si mai ales familiile victimelor care de atunci nu mai au viata normala. S-au organizat, si-au pus avocati, lucruri serioase nu de 2 lei. Conspiratia incepe sa ia forme destul de precise.
Din interviul lui O'Neil si alte surse a reiesit clar ca problema Irakului /Sadam a fost in lucru inca din febr. 2001. Pina si harta cu parcelarea Irakului pe zone de exploatare a petrolului era aprobata de Bush. 9/11 a fost o lovitura calculata cu singe rece din care a profitat si profita elita care conduce lumea. Din intimplare Bush, Cheney si toata gasca ( inclusiv Bin Laden) fac tovarasie la impartirea lumii iar prostii vaneaza cai verzi pe pereti, adica teroristi tongue.gif ph34r.gif

--------------------
"Am dorit dintotdeauna sa fac o teza de doctorat cu tema Aflarea in treaba ca metoda de lucru la romani."Petre Tutea

+Quote Post
March
mesaj 14 Sep 2004, 09:51 AM
Mesaj #5

Domnitor

Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042

QUOTE (Oul Dogmatic @ 14 Sep 2004, 08:14 AM)
. Conspiratia incepe sa ia forme destul de precise.
Din interviul lui O'Neil si alte surse a reiesit clar ca problema Irakului /Sadam a fost in lucru inca din febr. 2001. Pina si harta cu parcelarea Irakului pe zone de exploatare a petrolului era aprobata de Bush. 9/11 a fost o lovitura calculata cu singe rece din care a profitat si profita elita care conduce lumea. Din intimplare Bush, Cheney si toata gasca ( inclusiv Bin Laden) fac tovarasie la impartirea lumii iar prostii vaneaza cai verzi pe pereti, adica teroristi tongue.gif ph34r.gif

Lasa-l pe ofticosul de O'Neil ( care trebuia sa vorbeasca public cand era in guvern, nu cand a fost dat afara) , si da niste surse credibile care sa confirme elucubratiile astea.

Si apoi stai linistit ca de la anul o sa vina Kerry si o sa modifice parcelarea aia din Iraq tongue.gif

--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau

+Quote Post
sorin666
mesaj 14 Sep 2004, 09:52 AM
Mesaj #6

Domnitor

Inscris: 25 August 03
Forumist Nr.: 668

Un pic mai serios si fara sa iau drept "conspiratie" orice element fantezist, daca scara cladire/avion este cea reala, ceva nu prea "pusca"... hh.gif

Acest topic a fost editat de sorin666: 14 Sep 2004, 09:52 AM

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Text-Only Data este acum: 14 November 2024 - 07:46 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman