Revedere, ne intalnim iar... |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Revedere, ne intalnim iar... |
15 Nov 2004, 08:28 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
Dragii mei,
sunt iar in mijlocul vostru, iar focul in soba arde mocnit, si am din nou o intrebare, catre sufletul vostru parguit. cum reactionati cand reintalniti, pe neasteptate, pe cineva care candva v-a fost a inimii pereche, sau doar un prieten drag, ori ruda apropiata, chiar poate doar un om, ce intr-un fel, v-a facut sa ii retineti chipul mai mult decat de obicei? amintiti-va aici cum ultima data ati reactionat cand intamplarea a facut sa revedeti oameni ce credeati ca i-ati uitat sau asta ati fi vrut... raspundeti deschizand incet, o amintire draga, o rana inchegata, o vorba neuitata, o clipa presarata acolo, intre ganduri, suflet si a voastra inima plapanda. v-ascult... apoi intr-un tarziu cumva, prin miez de noapte, am sa va spun si eu timid, ce am facut cand am reintalnit, un chip, candva, mult prea iubit.... -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
16 Nov 2004, 04:06 PM
|
|
Forumista Poeta Grup: Membri Mesaje: 6.500 Inscris: 20 April 04 Forumist Nr.: 3.171 |
Surad, ca sa nu plang...
-------------------- Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic. Indira Gandhi |
|
|
19 Nov 2004, 08:15 AM
|
|
Provocat la Conversatie Grup: Membri Mesaje: 1.117 Inscris: 11 March 04 Din: China Forumist Nr.: 2.548 |
Mda... poi in cazu in care vrea sa ma mai vada in ochii mei dragalasi ii dau o cafea si sporovaim pana dimineata.
in cazul cellalt cand nu da pe mine nici cat pe-o poama uscata ii adresez o injuratura si pe aici ti-e drumu... |
|
|
Promo Contextual |
19 Nov 2004, 08:15 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
11 Dec 2004, 06:46 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 26 Inscris: 29 October 04 Din: Suceava Forumist Nr.: 4.777 |
pai, la mine se intampla ceva de genul asta. ne intalnim odata la 2 saptamani si prima jumatate de ora, e cumplita. parca suntem 2 straini cand ne vedem. tot stau si ma gandesc si-mi reprosez ca nu e normal asa ceva, dar se intampla. ma tem ca intr-o zi o sa fim straini de tot. numai cand ma gandesc la asta, mintea se suresciteaza.
ma gandesc ca prima data cand am s-o vad dupa cativa ani buni, prima data am sa vars o lacrima. acum depinde si de modul in care ne-am despartit. daca m-a facut sa sufar, cred ca as trece pe langa ea si m-as uita la papuci. oricum, nu sunt genul care daca a iesit dintr-o relatie, se intoarce la aceeasi relatie. oricand este loc si de mai bine. daca ceva nu a mers din prima, slabe sanse sa mai incerc o data. |
|
|
5 Jan 2005, 01:04 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.034 Inscris: 22 September 03 Din: brasov Forumist Nr.: 824 |
revederea...
fiecare despartire maturizeaza de aceea la reintalnire... sunt politicoasa. nimic dramatic. totul... ca si cum ai vorbi cu un strain... si apoi ramai cu amintirile... "fulgera noaptea cand ai disparut rataceam, nu stiam ce-i de facut peste vai, peste lunci ploua mereu si de atunci ploua si in sufletul meu si as vrea sa pot uita singuratatea mea ai, cat imi e de dor ai, am sa te omor si am sa ard in iad pentru tine ne iubeam eram singuri pe pamant ne sorbeam buzele cu gust de vant ne scaldam prin paraie in zori de zi adormeam sub mesteceni argintii eram un singur glas si acum ce-a mai ramas? ai, cat imi e de dor ai, am sa te omor si am sa ard in iad pentru tine " "Tigano"- Bosquito ... -------------------- iubeste timpul si mie lasa-mi dorul |
|
|
12 Mar 2006, 11:15 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.276 Inscris: 29 August 04 Din: Ph Forumist Nr.: 4.358 |
Timpul vrea sa ma ia cu el
N-am sa ma duc -------------------- Intre fericire si vis , melancolie si taina , infinit si singuratate exista raul
|
|
|
12 Mar 2006, 02:18 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.951 Inscris: 19 October 03 Din: bucuresti Forumist Nr.: 1.018 |
Tocmai ce i am dat mesaj unei prietene plecata departe... am visat ca era in Romania si ca ne super distram.
Cum reactionez?... Pai iau persoana de care mi a fost dor in brate si o strang tare tare de tot. Nu i dau drumul mult timp. -------------------- Welcome to the jungle
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 10 November 2024 - 11:42 PM |