Sondaj Cu Robinete, robinetu meu |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Sondaj Cu Robinete, robinetu meu |
31 Jan 2005, 02:25 PM
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 27 Inscris: 31 January 05 Forumist Nr.: 5.605 |
Deci, sa zicem ca aveti 2 tevi . Pe una curge apa calda , pe cealalta apa rece. Si mai aveti 2 robinete. Unu de culoare rosie, altul albastru.
Va intreb eu la care teava atasati robinetu rosu si la care cel albastru? PS: eu intuiesc rezultatele voturilor... cred ca o sa mi se confirme -------------------- Nu cauta dincolo de mine. Nu vei gasi nimic.
:( |
|
|
31 Jan 2005, 02:45 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Asta chiar ca-i demna de Poiana...
, cocco. Sper sa te simti bine pe la noi As fi vrut sa votez robinet verde pentru apa uda, dar n-am gasit posibilitatea... -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
31 Jan 2005, 02:57 PM
|
|
Problema e alta, am pus exact acest sondaj pe alte forumuri si am ajuns la rezultatul inevitabil ( )
50 % au votat o varianta restul 50 % au votat varianta opusa. Invariabil. Voturile s-au aglomerat in centrul optiunilor .Asta e valabil daca subiectii sunt stabili psihici. La nebuni nu se aplica. Asta e. Acest topic a fost editat de cocco: 31 Jan 2005, 03:02 PM -------------------- Nu cauta dincolo de mine. Nu vei gasi nimic.
|
|
Promo Contextual |
31 Jan 2005, 02:57 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
31 Jan 2005, 04:28 PM
|
|||
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Hai sa-ti fac totusi placerea si votez: robinet rosu la teava cu apa calda. Nu de alta, dar nu prea am chef de dus rece pe timp de iarna, brr...
Da' optimist mai esti... chiar crezi ca gasesti asa ceva pe la noi?? -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
31 Jan 2005, 04:42 PM
|
|||
ex-bogho Grup: Membri Mesaje: 637 Inscris: 21 October 04 Forumist Nr.: 4.717 |
????????????????? teoretic si in mod normal asta nu formeaza acelasi caz? oricum am votat cu robinetul rosu la teava cu apa calda fiindca e iarna si parca e mai bine apa calda, cateodata! Acest topic a fost editat de bogho: 31 Jan 2005, 04:43 PM |
||
|
|||
31 Jan 2005, 08:58 PM
|
|||
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Concluzie: Multi narozi pe lumea asta dom'le! In lipsa de "Chem vecinul de la 3 sa mi le ataseze " am votat a 3-a varianta.. fara vreo explicatie logica |
||
|
|||
31 Jan 2005, 09:03 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
In concluzie sunt nebun. -------------------- Azi avem.
|
||
|
|||
31 Jan 2005, 09:41 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Io am votat, nu mai stiu cu ce... Oricum, sondajul e incomplet - in garsoniera mea jegoasa din Bucuresti nu exista robinete colorate, tevi colorate... de fapt, nu exista tevi De fapt, exista niste tevi din plastic prin care curge apa calda, respectiv rece... si curge in chiuveta, cada, pe jos, pe unde apuca si ea...
Pese: Asa ca astept raspunsul la intrebarea - eu sunt sau nu normal? Acest topic a fost editat de genicon: 31 Jan 2005, 09:44 PM -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
1 Feb 2005, 07:25 AM
|
|||
Va zic eu, putini din cei ce ati votat aici sunteti cu toate doagele acasa. __________ Daca stiam ma vopseam Acest topic a fost editat de cocco: 1 Feb 2005, 08:21 AM -------------------- Nu cauta dincolo de mine. Nu vei gasi nimic.
||
|
|||
1 Feb 2005, 10:46 AM
|
|||||
forumistul sahist - cel mai pasionat forumist Grup: Moderator Mesaje: 3.308 Inscris: 26 January 04 Din: Bucuresti / Braila Forumist Nr.: 1.995 |
bogho are dreptate. Daca votezi robinet rosu la teava cu apa calda, rezulta ca votezi instantaneu si varianta "robinet albastru la teava cu apa rece". Deci, cele doua se includ una pe cealalta. P.S. Bineinteles, teava calda la robinet rosu cu teava rece la robinet albastru e totuna cu teava rosie la robinet cald si teava albastra la robinet rece. Important e sa curga apa. -------------------- * * * Nu lãsa visele sã piarã, pentru cã dacã visele mor, viaþa nu este decât o pasãre cu aripi rupte care nu mai poate sã zboare! (Langston Hughes) * * *
Turneul de Sah HanuAncutei 2012 |
||||
|
|||||
1 Feb 2005, 12:10 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Nu, Marcus, tin sa te contrazic Nu este totuna, pentru ca teava calda la robinet rosu respectiv teava rece la robinet albastru intr-o casa in care locuiesti, deci apare obisnuinta, nu e totuna cu teava rece la robinet rosu si teva calda la robinet albastru intr-o alta casa in care vrei sa faci un dus fierbinte sau unul rece, din motive ca robinetul pe care tu il cunosti producatorul unui anumit tip de apa produce altceva. Ideea e, totusi, oricare ar fi aranjamentul... poate prinzi o zi fara apa calda si atunci ai robinet rosu cu apa rece si robinet albastru cu apa rece... dar asta deja e alta poveste.
Pese: DAmn, ce am mai batut campii... -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
1 Feb 2005, 12:17 PM
|
|
ex-bogho Grup: Membri Mesaje: 637 Inscris: 21 October 04 Forumist Nr.: 4.717 |
chiar ca ai batut campii
|
|
|
2 Feb 2005, 12:32 PM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Eu cred ca de la sondaj lipseste ceva
Robinetul rosu pe partea stanga a chiuvetei sau cel albastru ? Nu o sa va vina sa credeti dar nu este peste tot la fel. Si o data convinsa ca deschid apa rece mi-am oparit mainile cu apa cea mai fiarta posibila si gazda mi-a zis ca asa e normal. Asa e normal ???? Da, ce mai e normal ????? -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
2 Feb 2005, 01:17 PM
|
|||||
Sa raspund? Chiar vrei??
Pe-aici?? Noi definitiv NU -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||||
|
|||||
2 Feb 2005, 08:14 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.591 Inscris: 22 September 03 Forumist Nr.: 826 |
Am votat teava albastra la robinet albastru pentru ca intr-o vreme aveam bulina albastra la ambele robinete (si calda si rece). Norocul meu este ca le stiam partea. Dar la bucatarie sunt pe dos. Adica stanga e in dreapta.
Oricum, in general este mai bine sa ai un robinet rosu, in loc sa ai unul albastru. Totul este sa nimeresti teava. PS: |
|
|
2 Feb 2005, 08:53 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.677 Inscris: 29 March 03 Forumist Nr.: 141 |
Io n'am votat nimic ca nu mi-a zis nimeni ce sa votez
-------------------- Am zis!!
|
|
|
2 Feb 2005, 09:03 PM
|
|||
Pe asta ar trebui s-o pui la "Filosofie", sa vezi numa' ce varza iasa din asta... Adica "A inseamna lipsa lui B", "Stanga e in dreapta", "Mama nu-i tata", "C*ru' nu-i in fata", "Exista bici fara Carmi"... etc. Acest topic a fost editat de Cla: 2 Feb 2005, 09:08 PM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
2 Feb 2005, 10:05 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.591 Inscris: 22 September 03 Forumist Nr.: 826 |
Off: Eu nu cred ca exista bici fara Carmi. Dar poate ar trebui un topic nou.
|
|
|
3 Feb 2005, 08:37 AM
|
|||
Iti zic eu sa votezi varianta cu nr. 2 . Hmm... cred ca nu prea ti se comanda ce sa faci , cred ca tu esti aceea care le comanda. Deci, voteaza 2 Acest topic a fost editat de cocco: 3 Feb 2005, 08:38 AM -------------------- Nu cauta dincolo de mine. Nu vei gasi nimic.
||
|
|||
4 Feb 2005, 12:24 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.677 Inscris: 29 March 03 Forumist Nr.: 141 |
Ca sa confirmalesc ce-a zis Cocco am votat cu 2....
(ma tot intreb insa 2 de la capatu de sus sau numarat de jos in sus???) hopa bici fara carmi sau carmi fara bici??? zis iz za cuestion Olaf nu cred ca merit eu topic nou -------------------- Am zis!!
|
|
|
26 Feb 2005, 07:30 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
mie mi se pare normal sa pun bulina rosie la apa rece, dar mi se pare ca sondajului ii lipsesc doua culori
culoarea galben ca sa stie lumea ca apa e biohardoaasa, si ca daca bei s-ar putea sa "vinturezi" nejustificat culoarea verde, care sa descrie matasea broastei ce curge din cind in cind la robinet -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
26 Feb 2005, 09:41 PM
|
|||
- Am cumparat ieri un BMW. - Serios? Ce culoare? - Nici nu stiu cum sa-ti explic. Ai vazut vreodata un apus de soare deasupra marii? - Desigur ca am vazut. - Tocmai asa, numa' ca verde. -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 07:35 AM |