"prietenii" Cei Mai Apropiati, fara computer |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
"prietenii" Cei Mai Apropiati, fara computer |
27 Apr 2005, 05:03 AM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Asaa, pe mine ma intereseaza carti, nu beletristrica ci ceva informativ. Si muzica.
Pe lânga imi iau informatii prin ziar sau radio. Iubesc filme despre geografie si cu animale. Fara computer, please... fara google... Ce faceti voi, cum va informati, orice e permis in afara de computer. Si atunci sa vezi cat de dependent esti... Apropo, la "prietenii cei mai apropiati" poate sa intre si un vibrator, chips, bere, albinutze... edit: Sorry, am uitat semintele... Acest topic a fost editat de Cla: 27 Apr 2005, 05:11 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
27 Apr 2005, 07:58 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
io n-am radio.
si pt. ca ma duc de 2x pe sapt. la Stuttgart, deci stau 6 ore pe sapt. in tren, am timp sa citesc ziare si reviste: Spiegel Süddeutsche FAZ Mainzer Rheinzeitung c't unixopen si uneori kicker in principiu imi trebuie ceva ce pot citi in 1:30 ore si lasa apoi in tren -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
|
|
27 Apr 2005, 03:39 PM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.503 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Claule, sa nu-ti fie cu suparare sau necaz au ciuda ori oftica, da io n-am inteles ce vrei tu de la subectu' asta .
Pentru astia mai neajutorati asa, ca mine , poti sa pui (adresezi ) o intrebare clara? si acum, vorba irlandezului thanks, felina -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
Promo Contextual |
27 Apr 2005, 03:39 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
27 Apr 2005, 05:29 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Nu mi-e cu necaz dar uite ca dead-cat a raspuns
Eu iau Nürnberger Nachrichten, Spiegel, Stern. Paginile de pe net nu le ai in mana, nu poti sa le rasfoiesti, sa le simti... BILD nu cumpar ca mi s-ar face greata... Sa nu-mi zici acuma ca citesti "The Sun"?? Apropos, de cate scule are nevoie un muncitor de santier? De 21: O lada de bere + BILD -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
27 Apr 2005, 05:36 PM
|
|||
corect, asa e, a raspuns. Dar n-am inteles nimic din raspunsul lui . ideea era pentru astia mai neajutorati, ca mine sa reformulezi intrebarea . dar daca nu vrei... asta e. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
||
|
|||
27 Apr 2005, 05:43 PM
|
|
Ex-Carmelita Grup: Mesaje: 5.556 Inscris: 17 January 05 Forumist Nr.: 5.466 |
Feli ce nu pricepi mama draga? Cla intreba daca ai prieteni si daca prietenii astia iti recomanda ce sa citesti sau iti baga simplu presa pe git. Cre' ca-i o noua moda, sa ghicesti caracterul unei persoane in tipariturile recomandate de prietenii proprii... amu' pricepi?
|
|
|
27 Apr 2005, 08:09 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Hai sa va zic cum ma informez eu,desi nu stiu cum il ajuta pe Cla, ca surse in limba lui Goethe n-am si daca-as avea tot nu m-ar ajuta cu nimic.
Ascult Radio Guerilla-it's the best fratzilor ,believe me ,dar asta cit timp circul cu masina si asta in ultima vreme a fost aproape intreaga zi ;deci daca vreti ceva 'telectual dar si spiritual urmariti emisiunea lui Razvan Exarhu (e iubirea mea mai nou ) si neaparat ...Planeta Moldova. Vizual -documentare absolut excelente -duminica seara pe M6 emisiunea Capital si Secrets d'actualiteasta pentru francofoni ,bineinteles In rest carti de la Humanitas si RAO...reviste nu mai zic ...ca astea si le asorteaza fiecare dupa profesie sau pasiuni. -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
28 Apr 2005, 01:39 AM
|
|
Na uite Felina, intrebarea a fost de fapt ce faci fara computer?
Unii isi cumpara ziarul (care?), altii se umfla cu chips, iar altii au pur si simplu sex. Sau mananca seminte si beau bere Femeile singure poate au chef de un dildo... Viata in afara de computer, you know? -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
28 Apr 2005, 06:55 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Cla, recunosc ca computerul e baza de informatii insa cand nu e, este cate o carte buna , Mittelbayerische Zeitung zilnic , alte ziare, Tina kochen und backen , barfele vecinilor, etc.
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
28 Apr 2005, 12:29 PM
|
|
Clar. Nu uita "Die Aktuelle" si "Frau im Bild"
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
28 Apr 2005, 01:52 PM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Ei, uite ca alea nu le-am citit niciodata , in schimb kochen und backen .
Si PM Magazin . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
28 Apr 2005, 02:24 PM
|
|||
Aaaaa, deci asta era intrebarea! Pai ce sa fac, ce faceam si inainte sa-mi cumpar compu'. Citit mult, romane, in ultimii ani literatura romaneasca interbelica si nu numai . Ma plimbam mult prin anticariate, ador cartile vechi, cu paginile ingalbenite de vreme (totusi sa nu poarte mirosuri ciudate .) Asa am aflat printre altele ca Arghezi a scris si romane, fapt pe care nu l-am aflat la scoala, nu inteleg de ce ( ). De Cezar Petrescu ca are o opera de peste suta de romane ( ). Si altele . FHM, Playboy every month . Stirile aflate la servici in discutiile cu colegii. MTV Stirile mondene - cu fetele la un suc ( ) si nu numai. Discovery HBO Cinema Sunt on topic, Claule? -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
||
|
|||
28 Apr 2005, 05:08 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.203 Inscris: 6 April 04 Din: On the Rhine Forumist Nr.: 2.942 |
si "Sendung mit der Maus" -------------------- Black holes are where God divided by zero.
|
||
|
|||
28 Apr 2005, 05:10 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.766 Inscris: 25 August 03 Forumist Nr.: 671 |
dead cat , hmm era vreun apropo ceva ?!
-------------------- I'm hanging on your words /Living on your breath
Feeling with your skin /Will I always be here ?! Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare. www.unicef.org |
|
|
28 Apr 2005, 09:31 PM
|
|||
Stiu doar "Bocken + Kacken" -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
28 Apr 2005, 09:39 PM
|
|||||
+ "Hundmausekatz" -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||||
|
|||||
28 Apr 2005, 09:52 PM
|
|||
Bineinteles... si eu imi cumpar Plai cu boi every mouth -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
29 Apr 2005, 07:24 AM
|
|
Sendung mit der Maus e o revista ???????????????
Oau, daca stiam mi-o cumparam desigur . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
29 Apr 2005, 08:42 AM
|
|
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
29 Apr 2005, 10:49 AM
|
|||
A! de Plai cu boi uitasem . -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
||
|
|||
30 Apr 2005, 05:52 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.591 Inscris: 22 September 03 Forumist Nr.: 826 |
Acasa: radio guerrilla sau activ fm + o carte sau Catavencu sau Cotidianul sau ce-mi mai pica prin mana. Asta daca nu trebuie sa plec de acasa.
In deplasare: gasesc un computer Sau, ca azi: darts, biliard, masina de spalat, chestii d'astea distractive |
|
|
1 May 2005, 01:29 AM
|
|
Super!! Catavencu, Plai cu boi, o femeie si seminte
Acest topic a fost editat de Marius: 1 May 2005, 01:36 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 07:43 AM |