S-a Insurat Ghostu?, albinuta are stapanA |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
S-a Insurat Ghostu?, albinuta are stapanA |
3 May 2005, 01:10 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Desi in articolul de mai jos se incearca abaterea atentiei publice de la subiectul esential (Supremul s-a insurat ), punandu-se accent pe abilitatile prezente si viitoare ale domnitei sale vrajitoare, cu durere am suflet trebuie sa va informez ca... s-a mai nenorocit unul dintre noi. Convingeti-va singuri, ziarele nu minte.
-------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
3 May 2005, 01:44 PM
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
na, ca s-a mai nenoricit unu... deci asta inseamna un pretendent mai putin, in caz ca divortezi tu, mara, nu ?
Supremu, sa-tz traiasca frantzuzoaica, mancatziash, zii nu nevasta-ta sa face si ea un descantec ceva, sa dezvortzeze mara mai repede, si leaga-i cununiile la capu patului la mine, mancatzias, traitziar ... -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
3 May 2005, 01:55 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
Haorde, cata egzema
S-a cam nasulit broblema La caruta n-ai o roata, Ghostu', socheres tu, tata ! -------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
Promo Contextual |
3 May 2005, 01:55 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
3 May 2005, 02:01 PM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 284 Inscris: 24 July 04 Din: 47° 10' N, 27° 35' E Forumist Nr.: 4.132 |
eu nu spun nimic la topicul asta, ca poate ma calca Ghost cu bicla... pardon.. albinuta lui...
-------------------- |
|
|
3 May 2005, 02:02 PM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Ce sa zic, coane, mancatz-ar albinutza, va doresc chasa den hal mai bun chirpici, cat mai multe turnuri stralucitoare pa hacoperis si multz phuradei supremi ca tine, care este. (copirait Supremu, mancatza-as!) -------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
3 May 2005, 02:10 PM
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
oare daca si-a gasit stapana, nu ne doneaza noo albinutza... ?
-------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
3 May 2005, 04:40 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Cred ca nevasta-sa s-a facut verde la fata cand l-a vazut...
Madam Ghostkawasaki ...sau Kawaghosti?? ... doesn't matter, trec prin gropi, la fel ca toti casatoritii... Sa-ti pastrezi casca pe cap, mai ales daca vii noaptea de la birt "La gong e ora unu" "Ce bine ca n-am venit deja la 12" Acest topic a fost editat de Marius: 4 May 2005, 06:54 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
3 May 2005, 05:48 PM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
Haoleo mincavas, sa muara andi ce ramasi in urma cu stirile mundene zinteti, baaaaaaa....deja am ji dat devortzu care ezte ca mam loat cu scumpatatea numa de ochi pna-ului, sai traiasca famelia, ca za nu platiasca mercedesa banii aia la empozit ca jupoaie zece piei de pe noi, mincaniar discriminarea de banditi care ie si nu vrea sa intram la ieuropa ca are ciuda pa noi ca havem aur si bijuterii sa muara toti dusmani de ciuda....Bahto delo Pese: Voi sinteti dementi .....Mara, te iubesc la fel de pur ca intotdeuna, cu tuate ca sint om divortat, ca m-a lasat nevasta ca cica sint prea timid ...... Acest topic a fost editat de Ghost: 3 May 2005, 05:49 PM |
|
|
3 May 2005, 07:00 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
haoles baoles... ce facusi oPsedatule... pe cine ai dat tu boNboanele
sa ma duc la soacrata Omida, scumpetule care esti -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
3 May 2005, 07:16 PM
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.123 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Ghostule, noi ni-s dementi, oPsedati si tu virgin??
Insoara-te cu albinutza, aia macar e fidela -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
3 May 2005, 07:31 PM
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Haoleu sari-mi-ar ochii, vericule! Si nu ne chemasi tu la paranghelie, halitz-as ghiulu' tau da aur.. Pa' cu vrajitoarele-tz gasisi sa sa te-mbarligi, fah? Acu' ca lasasi phiranda cu ochii-n soare si buzele umflate ai grije sa nu face adevarata mama Solentza descantec de barbatie ca n-o mai dregi cu nici o doftorie d-a vanata.. Hai sa ne traiesti si sa te-nmultesti si sa trimiti phuradeii la scoli, fah, ca si ei vor ca sa invete mancatz-as..
|
|
|
3 May 2005, 07:51 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
has morocar la trinta, vezi mai ca ati gresit, virginul nu a fost chemat la nunta
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
3 May 2005, 07:54 PM
|
|||
Exista altele?? Ai grija ca fetele muteaza in femei. I-am zis lu' fiu-meu: "Daca ai chef sa te insori, uite-te bine la soacra-ta: asta-i nevasta-ta peste 10 ani" -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
3 May 2005, 10:49 PM
|
|
umm... cred ca deja se umfla in pene alde fecioara lu' mercedeza... iti dai seama... a ajuns "shtiri pa hinternet, mancatziashi..." .. a crescut cu 10 clase ! ; na, ca le dam o sansa si copiilor rommales sa ajunga departe... noi si aia de fac experiente pe maimute...
-------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
3 May 2005, 11:00 PM
|
|
Pisoiul Hanului Grup: Membri Mesaje: 1.096 Inscris: 16 December 04 Din: Away... Forumist Nr.: 5.205 |
bre io m-am speriat cand am vazut acolosa Scumpatatea...ca intr-un timp imi zicea cineva "Scumpa" da' mi-am adus aminte ca nu-s io ca nu ham 15 hani
Asa ca bine ca ai divortat Supreme mancatzi-as ochisorii tai! Socheres, socardau si mucles! -------------------- |
|
|
4 May 2005, 04:57 AM
|
|
asta inca nu-i nimic... stati sa apara copii supremului. sa vedeti cind s-or nasta kawaskiu, sau yamahutza
ce circ cind o sa-i cheme Scumpatatea la masa -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
4 May 2005, 06:50 AM
|
|
Sa vezi ce chestie când îs toti la mâncat de sarmale cu casca pe cap...
Hells Bells... -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
4 May 2005, 06:58 AM
|
|||
...nu esti normal -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
||
|
|||
4 May 2005, 07:39 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Ghostule, acuma ca esti plin de bani si aur imi pare rau da trebe sa te scot de la castigul Lotto, nu face nimica ramane mai mult pentru ceilalti .
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
4 May 2005, 08:06 AM
|
|
Domnitor Grup: MembriOffBoard Mesaje: 2.426 Inscris: 7 December 03 Forumist Nr.: 1.412 |
Mara, dar cu insuratoarea, nu i-a scazut cumva valoarea de piata Ghostului?
-------------------- __________
|
|
|
4 May 2005, 08:23 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Denise, asta a fost primul meu gand, dar vazand cat il baga lumea in seama... de fapt e cea mai buna reclama.
|
|
|
4 May 2005, 08:36 AM
|
|
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
4 May 2005, 08:40 AM
|
|
Si asta fix cand cauta ultimul mertzan pentru finul!
|
|
|
4 May 2005, 08:42 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Valeu Ghostule, ai incurcat-o, ai vazut ce urat se uita nasu ? Daca o inseli pe Scumpatatea ai mierlit-o .
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
4 May 2005, 09:10 AM
|
|
Ce pacat ca esti maritata, Mara, ti-ai fi luat un cascador ca lumea ...
Acest topic a fost editat de Marius: 4 May 2005, 09:11 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
4 May 2005, 10:53 AM
|
|
Cronicar oPsedat Grup: Moderator Mesaje: 3.227 Inscris: 8 March 03 Din: Din sud Forumist Nr.: 45 |
Din cate vad io, nasu-i peste. E-te prin ce cercuri umbla Ghostu si zicea ca nu stie nimic de fetele alea din Herculane...
-------------------- Am incalcat cel putin 5 din 10 porunci/Ma pocaiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana atunci
PreaoPsedatul genicon |
|
|
4 May 2005, 01:41 PM
|
|
Geni- vezi ca pe fetele din herculane le-a dat la stiri. acuma se muncesc cu nu stiu ce spirala yan pe platoul coronini
Later edit: dintr-o sursa de incredere am aflat cum a mersdarul ce s-a dat la nunta Acest topic a fost editat de mutulica: 4 May 2005, 02:10 PM -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
4 May 2005, 04:36 PM
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Si in exclusivitate, o poza in care reporterii nostri au reusit sa surprinda paranghelia ce-a urmat dupa frumoasa ceremonie. Masa a fost una bogata, cu doua feluri de mancare constand in zeama de ceapa si seminte iar pe dreapta se pot vedea puradeii Supremului halind ca descreieratii ca doar e pe banu' lu' tata.. In stanga, frumoasa Sucumpatate sufland in supa. A urmat o serie de minunate melodii interpretate de sex-simboluri autohtone precum Sorinel Pustiul, Catalin Bengosul si Octavian Valabilul, totul culminand cu prestatia privighetorii noastre de mahala, nimeni altul decat Guta Imparatul. Marea surpriza a venit insa din partea soacrei mici care a tinut sa dedice personal tinerilor indragostiti o celebra piesa de dragoste intitulata sugestiv "Se marita ***** (fata) mea" in timp ce lacrimi de fericre curgeau pe fetele invitatilor lasand dare in urma lor..
|
|
|
4 May 2005, 09:36 PM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
...Si cind te gindesti, pina acu' aveam si eu senzatia, ca puate cindva, la virsta a treia ma insor, alea alea, bla-bla.......Da' pozele astea mi-au taiat tot chefu .........NUUUUUUUUUUUUUUU VREAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pese: Bahtalo ! |
|
|
5 May 2005, 07:00 AM
|
|
tu leit mai frend... tu leit...
sa-ti traiasca fhamhelia mincatzash -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
12 May 2005, 01:43 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
Ei bine, socrul ghostului a decedat. Iata ce piatra bengoasa are la mormant
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...=post&id=315368 -------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
12 May 2005, 03:49 PM
|
|
Domnitor Grup: MembriOffBoard Mesaje: 2.426 Inscris: 7 December 03 Forumist Nr.: 1.412 |
Auzi, dar cine l-a mostenit pe al' batran? Ca Ghostu zicea c-a bagat divort... Moare de ciuda.
-------------------- __________
|
|
|
12 May 2005, 04:03 PM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
Da stiti cum a decedat socru??? Uita asa: -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii. |
||
|
|||
12 May 2005, 07:39 PM
|
|
Nasol Da' specia aia de Tirasoacrosaurus Rex trebuie exterminata.
Aaaarnooooold, be back!! Clinty, come and make my day!! -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
13 May 2005, 10:48 AM
|
|
o poza recenta, dupa divortu' supremului
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 07:37 AM |