Fkk, satul dezbracatilor |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Fkk, satul dezbracatilor |
13 May 2005, 07:19 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Nu prea am fost sigura unde sa postez subiectul asta da cred ca in poiana e bine adoptat .
Deci tinand cont ca vreau sa fac la anul concediul intr-un oras care are un cartier dedicat celor care se ocupa cu FKK va intreb : Ati face asta ? Sa traiti goi pusca , deci nu numa la strand ? La magazin, bar, etc.etc. Am vazut o data un reportaj la teve cu ceva asemanator si sincera sa fiu era sa mor de ras.Stiu ca asa ne-a facut natura si nu este rusine bla, bla, bla.Totusi era f.f.f.f comic . Statea reporteru si-l intervia pe unul, destul de in varsta, si scuze da i se vedeau toate cele . Deci, ati face asta ? E mai OK asa ??? Ca sa nu se mai dea apa la moara Acest topic a fost editat de Oiski-Poiski: 13 May 2005, 09:36 AM -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 07:58 AM
|
|
Ex-Carmelita Grup: Mesaje: 5.556 Inscris: 17 January 05 Forumist Nr.: 5.466 |
oh nu! Imi iubesc garderoba mult prea mult si am investit bani in ea si multa munca. Sau hai, daca la haine as renunta pentru o vreme ok, dar la pantofi nicidecum!
Da sa stii Oiski ca nudismul e un stil de viata asa ca aia nu se prea uita cui ii atirna. Toata chestie e ca la nudisti nu stii vreodata cit e ceasul exact ca la unii e 6, la altii 12, la altii 3... |
|
|
13 May 2005, 08:36 AM
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
ummm.. Oiski, si UNDE ERA PROBLEMA daca ii atarna pana la pamant ?? jenant erea daca i se ascundea in *ur...
-------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
Promo Contextual |
13 May 2005, 08:36 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
13 May 2005, 08:50 AM
|
|
femeia de pe luna Grup: Membri Mesaje: 3.998 Inscris: 22 January 05 Din: LUNA Forumist Nr.: 5.504 |
Simon , eu nu am zis ca era o problema, (am zis si scuze , reportajul nu era facut la modul hai sa ne batem joc, insa recunosc ca pe mine m-a distrat ) insa mie mi se pare interesant cum unii pot sa o faca.
Eu una nu as putea. Simon, nu ai raspuns la intrebare (ca asta era scopul ), tu ai trai dezbracat ? -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 09:56 AM
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
pai scopul era tocmai sa NU raspund la intrebare ... si nu trebuia sa iti editezi postul, era extrem de funny ..
hmm.. da, as trai dezbracat (desi e o senzatie extrem de bizara sa iti fluture toate alea... am incercat-o la mare, in Costinesti, de mult, si mai nou in Vama...), nu vad care ar fi problema, atata timp cat te integrezi intr-un grup, de placere; societatea ne impune sa umblam acoperiti, dar daca s-ar schimba regulile... probabil destul de multi ar umbla goi - nu, nu in Romania, unde constiparea mentala frizeaza absurdul. -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
13 May 2005, 10:06 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Eu nici la strand n-am stat goala de tot, d'apoi in la cumparaturi sau la restaurant! Si nu cred ca sunt "constipata mental" ( ), nu mi-e rusine de corpul meu, pur si simplu ma simt mai bine cu haine. Am vazut si eu un reportaj despre asemenea comunitati si am avut aceeasi reactie: . Pai e ridicol, la naiba! Mai ales ca nu era vreun fat-frumos intervievat, ci un domn trecut de saizeci de ani. A, si parca era si sotia prin fundal... Ma scuzati, dar nu mi-as dori sa vad suncile atarnande ale altora, ca-mi ajung ale mele.
-------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
13 May 2005, 10:12 AM
|
|
Pai tot aud urmatoarea faza : Cand ti-e frica de o persoana sa ti-o inchipui dezbracata si-ti trece frica .
Ma gandesc ca daca om ajunge toti sa umblam dezbracati mi-o fi tot mereu frica ca mai mult de dezbracat nu exista , sau ??? -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 10:15 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.591 Inscris: 22 September 03 Forumist Nr.: 826 |
Pe mine nu m-ar deranja, da' sa nu-i vad pe ceilalti... Si totusi, ce te faci in lunile lungi de iarna?
:smiley care jupoaie: Acest topic a fost editat de Olaf: 13 May 2005, 10:16 AM |
||
|
|||
13 May 2005, 10:22 AM
|
|
Ia uitati-va si voi www.naturist.de
Poate facem un concediu in grup Hai ca pe plaja mai merge sa-i vezi insa prin magazine etc. .Hmmm, nu cred ca as rezista -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 10:32 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 |
.
Esti sigura ca ala de i se balanganea pana la pamant in timpul interviului, nu era magaru lui Marius?? Stii tu...ala din Grecia Interesant la ce firma de condoame apeleaza Moshu Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii. |
||
|
|||
13 May 2005, 10:37 AM
|
|
Chestia cu magaru ar fi posibil, era un magar batran.Da nu pot stabili 100 % ca eu nu am vazut magaru din Grecia.
M-ai derutat . -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 10:44 AM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
Oiski, io zic sa te duci, si sa faci poze la tuate nudistele alea care ie bune , asa ca sa ne faci in ciuda ......
|
|
|
13 May 2005, 10:47 AM
|
|
M-am gandit si eu, da problema e de unde fac eu rost de ochelari de soare a la Agent 007 care fac si poze.Ca e cam greu sa ma plimb printre pieile goale imbracata si cu un aparat foto de gat.
-------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 10:49 AM
|
|
© Care este Grup: Membri Mesaje: 2.113 Inscris: 4 March 03 Din: Nici o Informatie Forumist Nr.: 17 |
Dar de ce? Eu as face-o ...
|
|
|
13 May 2005, 10:53 AM
|
|
Mai, nu ma gandeam ca-mi vrei raul acum cand ziceam sa impart castigul la Lotto cu voi
Da e vreunul printre noi care practica nudismul din convingere ???????????? -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 10:55 AM
|
|||
Crezi ca sint si din aia care-l practica de nevoie? |
||
|
|||
13 May 2005, 10:59 AM
|
|
Pai da, ma gandeam ca o fi vreunul asa de sarac ca n-are ce sa puna pe el .
In reportajul de care vorbeam zicea una ca la inceput a venit acolo ca prietenul practica asa ceva si pana la urma s-a lasat convinsa, la asta ma refeream. -------------------- "Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
|
|
|
13 May 2005, 11:08 AM
|
|
Am vazut si eu reportajul dar mai demult. Ce m-a impresionat neplacut a fost o nudi-mama care se plingea ca proprii copii nu-i inteleg sufletul sensibil de FKKista si se rusineaza cu ea, o reneaga dar ma rog, acuma-s adulti deja si asa ca si ea poate face ce doreste si ii face placere.
|
|
|
13 May 2005, 11:27 AM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.503 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
M-am nudismit si eu asta vara la Vama. Doamne ce bine a fost! Ce senzatie de libertate!
Nu vreau goala si prin magazine ca s-ar putea sa-mi raceasca... nuditatea . P.S. imi amintesc cu lux de amanunte persoanele de pe plaja. Ce ciudat, ca memoria mea e de obicei destul de lenesa . -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
13 May 2005, 11:40 AM
|
|
Intr-o discutie in privat Felina m-a convins ca merita sa ma nudizez si eu vara asta!
|
|
|
13 May 2005, 11:43 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Felina, ia convinge-ne si pe noi!!!
-------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
13 May 2005, 09:40 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 117 Inscris: 11 June 04 Forumist Nr.: 3.824 |
Sau macar demonstreaza-ne ca nu ne minti...
-------------------- Break yourself through the clouds
and build above those sleepy buildings Mistified by your capabilities all is yours if you can handle Visable from higher than the sky Plane and simple, the facts are at your feet |
|
|
15 May 2005, 02:35 PM
|
|
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
mie spuneti-mi pe unde va nuditati... nu vin numa cu ghostu
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
16 May 2005, 09:18 AM
|
|||
mey astia, oPsedatii.. n-ati auzitara ? Vama ...
parca era asa: "cand o persoana incearca sa te intimideze prin atitudine, imagineaza-ti-o stand pe closet, cu pantalonii in vine" ; si parca alde Churchill a zis-o ...
SO, CAND MERGEM IN VAMA ? REPEDE, SA STIU CAND BAG CONCEDIU !! si mergem undeva mai spre bulgari, ca pe plaja veche sint numai textilisti acuma.. -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
||
|
|||
16 May 2005, 11:32 AM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Sa intelegem ca in felul asta vrei sa scapi de frica ce te stapineste cind ii intalnesti pe ceilalti forumisti ...sau vrei sa nu le mai fie lor frica de tine?
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
16 May 2005, 11:45 AM
|
|
ha ???
-------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
16 May 2005, 07:08 PM
|
|||
piticanie oPsedata Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 |
nu tu, fetele... -------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
||
|
|||
16 May 2005, 07:15 PM
|
|||
La vama la romani? Ca io sapta viitoare pe vremea asta is in ro si sa stiu ca daca se poa' face nudism la vama nu-i rau. Da cind ma despoi? Inainte sau dupa ce ies din avion? Acest topic a fost editat de Planorista: 16 May 2005, 07:16 PM |
||
|
|||
16 May 2005, 07:20 PM
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.503 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Inainte! o sa-ti fie de folos la vama, salvezi niste timp
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
16 May 2005, 07:26 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 117 Inscris: 11 June 04 Forumist Nr.: 3.824 |
La vama Bors sau la Nadlac?
-------------------- Break yourself through the clouds
and build above those sleepy buildings Mistified by your capabilities all is yours if you can handle Visable from higher than the sky Plane and simple, the facts are at your feet |
|
|
16 May 2005, 07:32 PM
|
|
De obicei intru pe la Petea dar inca n-am stiut ca se poate nudiza c-o faceam! Lunea viitoare ma dezvestimentez pe aeroport in capitala cu sefu cel mare
|
|
|
16 May 2005, 07:36 PM
|
|||
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Sa chemam si presa ? Sa fie un happening cam asa ca la sosirea Ciociolinei? -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
||
|
|||
16 May 2005, 07:40 PM
|
|
daca tii mortis, uite aici oferta de linie aeriana
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
16 May 2005, 07:44 PM
|
|||
Lasa ca deja avem programata intilnirea cu presa. Mutulica iti multumesc din inima! Ii sun acuma si rezerv loc la geam! |
||
|
|||
16 May 2005, 07:45 PM
|
|
spune repede data si ruta, ca mai venim citiva
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 07:57 AM |