Sa Incercam Sa Explicam, Paradoxuri sau nu ? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Sa Incercam Sa Explicam, Paradoxuri sau nu ? |
26 Jun 2005, 04:37 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 253 Inscris: 21 January 05 Forumist Nr.: 5.492 |
Uneori lucrurile se intimpla altfel decit am crede noi ca trebuie sa se intimple, parind a fi violate si niste legi fizice. Va invit sa dati exemple de astfel de cazuri si de asemenea sa incercati sa le explicati pe ale altora.
Am sa dau un exemplu ce pare a viola legea impulsului sau cum se numeste ca am uitat : atunci cind stranutam sintem impinsi de o forta inainte desi reculul ar trebui sa ne impinga inapoi. Care este explicatia ? Eu recunosc ca nu o stiu. -------------------- Toate ale mele le port cu mine.
Nu cunosc alte merite, decit cele personale. |
|
|
26 Jun 2005, 12:23 PM
|
|
Cel Mai Amuzant Forumist Grup: Membri Mesaje: 4.642 Inscris: 15 March 03 Din: Unde e cald si bine Forumist Nr.: 86 |
Niste muschi care se contracta si strica balansul? Dau si eu cu presupusul, nu sint sigur....
Daca cumva apre raspunsul de doua ori, rog un moderator sa tearga unu din ele... -------------------- - |
|
|
27 Jun 2005, 02:05 AM
|
|
Alta ciudatenie ce nu am inteles-o. Despre daltonism am citit lucruri contradictorii. O varianta este ca ei (daltonistii) vad verde in loc de rosu si invers. Alta varianta ca vad nuante de gri la ambele culori. Daca este adevarata prima varianta m-am intrebat cum poate fi depistat un astfel de daltonist pentru ca el va numi culorile corect pentru ca mic fiind el va fi invatat cind vede ceva de culoare rosie pe care el o vede verde ca se numeste "rosu". El va zice de fiecare data cind va vedea verde "rosu" si invers cind va vedea rosu (care este de fapt verde) va zice "verde". El numind corect culorile nu poate fi depistat ca fiind anormal.
-------------------- Toate ale mele le port cu mine.
|
|
Promo Contextual |
27 Jun 2005, 02:05 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
27 Jun 2005, 05:20 AM
|
|
Cel Mai Amuzant Forumist Grup: Membri Mesaje: 4.642 Inscris: 15 March 03 Din: Unde e cald si bine Forumist Nr.: 86 |
Exista niste planse/desene speciale unde sint mai multe nuante din aceiasi culoare....
-------------------- - |
|
|
30 Jun 2005, 12:08 AM
|
|
Dar cred ca tot asa ar vedea in loc de nuante diferite de rosu, nuante diferite de verde si viceversa.
Acest topic a fost editat de Lucifer: 30 Jun 2005, 12:12 AM -------------------- Toate ale mele le port cu mine.
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 07:34 AM |