Katrina Si Politica, Manipularea suferintei umane |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Externa.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Katrina Si Politica, Manipularea suferintei umane |
9 Sep 2005, 04:44 AM
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 372 Inscris: 13 February 05 Forumist Nr.: 5.695 |
.....eforturile disperate ale lui Bush de a redresa situatia, nu au impiedicat criticile virulente la adresa "indiferentei" sale, in contextul in care in primele zile ale impactului uraganului cu coasta americana, liderul de la Washington se afla inca in vacanta. Hugo Chavez, presedintele Venezuelei, l-a numit pe Bush "rege al vacantei", facand aluzie la cele cinci saptamani pe care acesta le-a petrecut la ferma sa din Texas. Chavez a apreciat drept "incredibila" situatia creata, cand "prima putere din lume, cu avioanele, elicopterele, mijloacele de comunicare si achizitiile stiintifice pe care le detine nu a fost in masura sa adopte planuri de evacuare", mai relateaza Reuters
http://stiri.acasa.ro/17482.html Pasii de melc ai guvernului american spre salvarea celor aflati in disperare si aruncati de furtuna care incotro, cat si refuzul constant de a accepta ajutoare din afara starnesc semne de intrebare si neincredere. Guvernatoarea Louisianei a fost 'sfatuita' sa accepte controlul federal asupra statului, ea a refuzat pentru ca este neconstitutional. Si altii au facut la fel. Guvernul da de inteles ca fara ajutorul lui oamenii....mor si domneste haosul. -------------------- Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.
|
|
|
9 Sep 2005, 06:35 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Pai cucoana asta , care a preferat ca oamenii sa moara cu Constitutia in brate , face parte din partidul ala pe care-l iubesti tu. Si Monica , la fel ! Acest topic a fost editat de March: 9 Sep 2005, 06:37 AM -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
||
|
|||
9 Sep 2005, 09:02 AM
|
|||||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Ehh... Mai deschide si tu CNN-ul, MSNBC.com-ul, FOX NEWS-ul (asta chiar e ultra republican) ca sa vezi cat de tare te aberezi... -------------------- Azi avem.
|
||||
|
|||||
Promo Contextual |
9 Sep 2005, 09:02 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
9 Sep 2005, 10:59 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Mai Axel,
Ce sa ma aberez ?! Ca mai sunt inca mii de indivizi care nici acum , in situatia asta dezastruoasa , nu vor sa paraseasca orasul ? Pentru ca Bush e vinovat pentru uraganul asta cu nume de muiere ,Katrina ?! Si mai vine unul ! Ophelia ! -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
9 Sep 2005, 11:18 AM
|
|||
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.427 Inscris: 4 March 03 Forumist Nr.: 15 |
Iti dai seama ce va latra la Ophelia, cretinul asta de ministru german[cel putin, asta cauta sa fie bagat in seama, daca nu la balamuc!]
AVEREA[un alt ziar romanesc pro-capitalist!] -------------------- Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller
|
||
|
|||
9 Sep 2005, 11:20 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Hai sa nu amestecam ce se intampla acum (exista ceva rezidenti care nu vor sa plece. De ce nu vor sa plece? Pentru ca casa lor nu se afla sub apa. Nu exista nici un risc iminent pentru viata lor) cu ceeace [nu] s-a intamplat imediat dupa uragan.
Te intreb: cand a binevoit domnul presh Tufa sa-si intrerupa vacanta? Te mai intreb: cand au binevoit sa aduca in oras apa si mancare? Trebuie sa fii orb sa nu vezi ca Bush n-a facut nimic o lunga perioada de timp si sa incerci sa dai vina pe altii (cum ar fi guvernatorul). Dar nici o problema, avem si din acestia pe forum Edit: raspunsul se adreseaza lui March. Acest topic a fost editat de Barrie: 9 Sep 2005, 12:35 PM -------------------- Azi avem.
|
|
|
9 Sep 2005, 11:25 AM
|
|||||
Daca Bush nu a facut nimic, atunci...fiti linistiti, Axel si Maria Luiza, aveti un motiv de optimism:
AVEREA
Acest topic a fost editat de Barrie: 9 Sep 2005, 12:37 PM -------------------- Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller
|
||||
|
|||||
9 Sep 2005, 11:38 AM
|
|
Sa vedem cum va fi atacat Bush si aici:
Zi de rugăciune pentru victimele uraganului Preşedintele Bush a proclamat ziua de vineri 16 septembrie zi naţională de rugăciune şi pomenire pentru victimele uraganului Katrina. http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...rugaciune.shtml Acest topic a fost editat de Barrie: 9 Sep 2005, 12:37 PM -------------------- Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller
|
|
|
9 Sep 2005, 11:46 AM
|
|||
Mai, da' ce Bush a ajuns un fel de tatuc pentru americani ?! Sa le rezolve el pe toate ? Pai un guvernator de acolo , cu exceptia politicii externe si a apararii, are puteri tot atat de mari cat si presedintele roman ! Eiii, dar daca guvernatorul Louisianei ar fi fost republican sa fi vazut atunci tipete si urlete moore-iste ! Acest topic a fost editat de March: 9 Sep 2005, 01:56 PM -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
||
|
|||
9 Sep 2005, 04:28 PM
|
|||
http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...icle&aid=127424 Acest topic a fost editat de Barrie: 10 Sep 2005, 09:56 AM -------------------- Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller
|
||
|
|||
10 Sep 2005, 03:13 AM
|
|||||||||
Vornic Grup: Membri Mesaje: 372 Inscris: 13 February 05 Forumist Nr.: 5.695 |
"Cocoana" asta a trimis presedintelui acte in regula, conform legilor in vigoare inca de pe 28 august cand uraganul se apropia de coasta. A facut apeluri din timp si a tratat problema cu multa seriozitate , din pacate nu a fost luata in seama. O fi gasit tot doua urechi fudule si o mentalitate de genul, ah, femeile, nevricoase rau dom'le!http://www.gov.state.la.us/Disaster%20Relief%20Request.pdf http://www.gov.state.la.us/govletters.asp
Inca n-am mai auzit ca Bush ar fi vinovat de aparitia uraganului asta feminin! Crezi ca are importanta cum il chiama dupa ce ramai fara nimic?
Saracul Bush! Ce mult asuda pentru tara!
Atita timp cat guvernul taxeaza statele, are anumite obligatii stabilite prin constitutie. Nu inteleg ce-ai vrut sa zici in urmatoarea propozitie, are un guvernator american putere in statul lui/ei sau nu?! Acest topic a fost editat de Maria Luiza: 10 Sep 2005, 03:14 AM -------------------- Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.
|
||||||||
|
|||||||||
10 Sep 2005, 07:39 AM
|
|
Maria-Luiza, nu intelegi insinuariile din comentariile mele. Vezi chesti aia de mai sus despre uraganul Katrina si responsabilitatea lui Bush. Apoi vrei sa-ti explic care sunt puterile unui guvernator al unui stat al SUA ?! Ca si din comentariul meu pe acesta tema n-ai inteles nimic.
weboids : numai 55 % din americani stiu ca Soarele este o stea ! Pacat ca prostia nu doare ! Acest topic a fost editat de Barrie: 10 Sep 2005, 09:58 AM -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
27 Sep 2005, 07:59 AM
|
|
Incet, incet, viata revine la normal la New Orleans. Printre primii si-au reluat lucrul se afla si dansatoarele erotice si de striptease de la clubul Deja Vu de pe Bourbon Street . Spectatorii ? Multimea de politisti, pompieri si militari care au impanzit orasul devastat .
Spune dansatoarea Dawn Beasley ( 27ani) : " Este bine ca ne-am intors la treaba. Oamenii acestia au nevoie si de putina distractie. Saracii, in ultimile doua saptamini in afara de necazuri n-au vazut nimic altceva " Acest topic a fost editat de March: 27 Sep 2005, 08:03 AM -------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
18 Nov 2005, 06:05 PM
|
|
Madonna īl atacă din nou pe George W. Bush http://www.jurnalulbtd.ro/afarticol.php?nrarticol=38&id=721 -------------------- Cu prostia insasi, pana si zeii lupta in zadar! Schiller
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 14 November 2024 - 07:19 PM |