Luni...iarasi Luni, de ce-am venit sa-mi tulbur linistea? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Luni...iarasi Luni, de ce-am venit sa-mi tulbur linistea? |
20 Sep 2005, 06:38 AM
|
|
Provocat la Conversatie Grup: Membri Mesaje: 1.117 Inscris: 11 March 04 Din: China Forumist Nr.: 2.548 |
Luni, inceputul unei noi saptamani. Luni, o zi de inceput. Luni, o noua zi.
In fiecare zi incepem sa retraim viata din nou iarasi si iarasi. In fiecare dimineata ochii ne sunt spalati de lumina unui nou inceput. Un nou inceput trait pentru noul inceput care sta sa inceapa. Iarasi si iarasi, din nou si din nou... FLORIN CHILIAN - Luni : Ce caut eu, ce caut eu in viata mea... De ce-am venit sa-mi tulbur linistea? De ce n-am mai, de ce n-am mai putut statea Jumate-n ma jumate-n ta Luni - o zi ciudata Marti - neterminata Si vine Miercuri, ea n-are vesminte, uneori tin minte Joi trece in graba Vineri sta sa cada Si sambata trece urgent Duminica-s absent Luni - abstract lucid Marti - usor timid Iar vine Miercuri si torn bautura cat intra pe gura Joi am capul mare Vineri n-am picioare Iar Samabata devin simpatic Duminica-s galactic Luni mi-e dor de tine Martea nu mai vine Dar vine miercuri si visez in roz ca castig la loz Joi ma-mpac cu mine Vineri oricum vine Si sambata beau bautura Duminica sunt zgura E luni... tot luni Iar luni... E luni... Ce zi de ***** De ce sa ma imbrac cand esti langa mine De ce... cu cine sa lupt...pe cine sa infrunt Cand esti langa mine ... esti langa mine E bine daca poti sa traiesti noul inceput asa cum merita ziua care ti l-a dat E bine daca stii sa primesti inceputul asa cum ai merita E bine daca inceputul inseamna ceva pentru tine. Dar oare inceputul inseamna ceva pentru tine? Exista Inceputul pentru tine? Ce caut eu, ce caut eu in viata mea... De ce-am venit sa-mi tulbur linistea? Acest topic a fost editat de PatricianuS: 20 Sep 2005, 06:47 AM |
|
|
20 Sep 2005, 07:32 AM
|
|
Filosof boem Grup: Membri Mesaje: 6.222 Inscris: 10 July 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 445 |
Nu e marti azi?
-------------------- A nation cannot prosper for long when it favors only the prosperous - Obama
|
|
|
20 Sep 2005, 10:57 AM
|
|
Debates Partner Grup: Membri Mesaje: 835 Inscris: 14 May 04 Forumist Nr.: 3.492 |
Ce privire senina are omul asta...Florin Chilian. O privire de om bun, care parca priveste dincolo de tine...o privire care spune ca intelege micimea ta, grijile tale marunte si fricile tale cele mai ascunse...asa mi se pare mie, poate ma insel.
-------------------- Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!
|
|
|
Promo Contextual |
20 Sep 2005, 10:57 AM
|
ContextuALL |
|
|
|
20 Sep 2005, 11:14 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 197 Inscris: 16 July 05 Din: Cluj Napoca Forumist Nr.: 6.631 |
Superba melodie a lui Chilian!
-------------------- "Toate gandurile cu adevarat intelepte au fost deja gandite de mii de alti oameni inaintea noastra; ca sa le facem insa cu adevarat "ale noastre", trebuie sa le gandim iarasi noi insine, sa le repetam cu evlavie si respect, pana cand vor deveni o parte din viata si experienta noastra intima." - J.W. von Goethe
|
|
|
20 Sep 2005, 11:19 AM
|
|
Provocat la Conversatie Grup: Membri Mesaje: 1.117 Inscris: 11 March 04 Din: China Forumist Nr.: 2.548 |
Cu atat mai mult cu cat fiecare din noi ne regasim in ea.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 November 2024 - 07:22 AM |