HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Informatii SubForum

Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Externa. Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti. Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa. Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!

Closed TopicStart new topic
> Adevarul Despre 9/11
jet li
mesaj 13 Dec 2006, 04:56 PM
Mesaj #1

Domnitor

Grup: Membri
Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045

Salut, va dau aici doua linkuri spre doua documentare care nu vor fi date niciodata la tv - vina lor : explica altfel decat explicatia oficiala ,ce s-a intamplat pe 9/11 . Si eu am crezut explicatia oficiala pana cand am vazut "Loose Change" din intamplare
Daca postati in genul "haha inca un conspirationist", degeaba postati, voi vorbi doar cu cei care s-au uitat la un documentar si au gasit probleme in el, inadvertente pe care sa le poata scrie aici

http://video.google.com/videoplay?docid=-6...512003&q=9%2F11 - asta explica cel mai bine ce s-a intamplat la WTC
http://video.google.com/videoplay?docid=78...753501&q=9%2F11 - Loose Change , vorbeste si despre WTC si despre Pentagon
Go to the top of the page

+Quote Post
actionmedia
mesaj 13 Dec 2006, 05:11 PM
Mesaj #2

Domnitor

Inscris: 9 June 04
Forumist Nr.: 3.787

pana descarc si instalez eu google video player si pana reusesc sa vad filmul, ai putea sa ne spui pe scurt care este cealalta versiune? Multumesc. Chiar ma intereseaza!

--------------------
viata e simpla si misto!

+Quote Post
Felina
mesaj 13 Dec 2006, 05:19 PM
Mesaj #3

bulina

Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473

Si pe mine ma intereseaza, dar nu pot vedea filmele - sunt la servici si nu trec de proxi unsure.gif

--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.

+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 13 Dec 2006, 05:19 PM
Mesaj #

ContextuALL

Quote Post
March
mesaj 13 Dec 2006, 05:25 PM
Mesaj #4

Domnitor

Inscris: 30 January 04
Din: EU
Forumist Nr.: 2.042

QUOTE (jet li @ 13 Dec 2006, 05:48 PM)
Salut, va dau aici doua linkuri spre doua documentare care nu vor fi date niciodata la tv - vina lor : explica altfel decat explicatia oficiala ,ce s-a intamplat pe 9/11 . Si eu am crezut explicatia oficiala pana cand am vazut "Loose Change" din intamplare
Daca postati in genul "haha inca un conspirationist", degeaba postati, voi vorbi doar cu cei care s-au uitat la un documentar si au gasit probleme in el, inadvertente pe care sa le poata scrie aici

http://video.google.com/videoplay?docid=-6...512003&q=9%2F11 - asta explica cel mai bine ce s-a intamplat la WTC
http://video.google.com/videoplay?docid=78...753501&q=9%2F11 - Loose Change , vorbeste si despre WTC si despre Pentagon

Daca verificai cu atentie, mai exista un adevar din asta aici la HA. Nu era nevoie sa mai vii cu inca alte doua topicuri !

--------------------
Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire

Nicolas Boileau

+Quote Post
Felina
mesaj 13 Dec 2006, 05:28 PM
Mesaj #5

bulina

Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473

QUOTE (March @ 13 Dec 2006, 03:17 PM)
Daca verificai cu atentie, mai exista un adevar din asta aici la HA. Nu era nevoie sa mai vii cu inca alte doua topicuri !

Hai domne nu mai fi asa acru biggrin.gif . S-a scuzat omu' ca au aparut doo topicuri in loc de unu.

--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.

+Quote Post
jet li
mesaj 13 Dec 2006, 05:48 PM
Mesaj #6

Domnitor

Inscris: 31 January 04
Din: ae
Forumist Nr.: 2.045

Nu aveti nevoie de google video player, la mine merge direct daca apas pe link, instalati acemegacodecpack - full, ar trebui sa mearga. Versiunea oficiala e asta http://www.9-11commission.gov/report/911Report.pdf
In documentare se explica ce scrie oficial, si se arata apoi problema care apare

Acest topic a fost editat de jet li: 13 Dec 2006, 05:49 PM

--------------------

+Quote Post
abis
mesaj 13 Dec 2006, 06:35 PM
Mesaj #7

Cronicar

Grup: Moderator
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507