Sua Isi Retrage Trupele, putin despre politica de ocupatie |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Externa.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
Sua Isi Retrage Trupele, putin despre politica de ocupatie |
29 Apr 2007, 06:18 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 238 Inscris: 6 November 05 Forumist Nr.: 7.208 |
Pana la urma am putea spune ca este o strategie de ocupatie, divide et impera! Cuceresti mai usor un popor dezbinat si o tara facuta praf. Asa a facut SUA si cu Afganistanul, Yugoslavia, Somalia si alte locuri lasate in ruina....Acum se retrag soldatii , urmeaza smecherii cu afacerile...!
Democratii au reusit ieri sa elaboreze o versiune comuna in cele doua Camere ale Congresului pentru proiectul de lege privitor la finantarea razboiului din Irak, incluzand o incepere a retragerii trupelor incepand din toamna, informeaza AFP. [URL=http://www.evz.ro/article.php?artid=301911]http://www.evz.ro/article.php?artid=301911[I] Acest topic a fost editat de abcd: 29 Apr 2007, 06:20 AM |
|
|
29 Apr 2007, 10:57 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Or fi reusit democratii, dar Bush are drept de veto ! Spre deosebire de Romanica , "parintii " constitutiei americane au stiut cum sa mentina echilibrul intre puterile statului .
-------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
29 Apr 2007, 07:15 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
Si tot comparativ cu Romania, suportul popular pentru presedintelui lor este ~ 25% (approval rate)
-------------------- Azi avem.
|
|
|
Promo Contextual |
29 Apr 2007, 07:15 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
1 May 2007, 06:51 AM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 238 Inscris: 6 November 05 Forumist Nr.: 7.208 |
Aprilie 2007 au murit mai mult de 100 soldati americani in Irak. Peste 3000 in total
Presedintele fata in fata cu Senatul....democratie sau dictatura? |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 14 November 2024 - 08:09 PM |