Emisiuni Acum La Tv, Emisiune interesante, de vazut |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Emisiuni Acum La Tv, Emisiune interesante, de vazut |
5 Mar 2008, 10:16 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
Topic dedicat emisiunilor care ruleaza in prezent la televizor, care merita urmarite:
Acum, la TVR 1 - interviu cu Marie-Rose Mociornita. -------------------- |
|
|
5 Mar 2008, 10:51 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 708 Inscris: 18 November 06 Din: Hanu' Ancutei Forumist Nr.: 8.965 |
Euforia - Oprah - Cum sa te lasi de fumat
-------------------- Sfârşitul lumii dac-ar fi să fie,
Ce-ar fi mai mult Decat explozia în vânt, A unui glob de... păpădie?" |
|
|
5 Mar 2008, 11:18 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Semifinala la Hijos de Babel pe Romantica cu Costel Busuioc "al nostru".
Sa-i tinem pumnii! -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
Promo Contextual |
5 Mar 2008, 11:18 PM
|
ContextuALL |
|
|
|
6 Mar 2008, 09:22 PM
|
|
Gazda Hanului Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 |
(A castigat?)
-------------------- |
|
|
6 Mar 2008, 09:26 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Da.A luat cel mai mare punctaj din nou.Nota juriului a fost doar 8,aria era destul de grea.La donna e mobile
Dar mai e finala. -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
8 Mar 2008, 10:35 PM
|
|
Acum, pe TVR 1, emisiunea Profesionistii.
Invitata: Luminiţa Dobrescu, câştigătoarea Cerbului de Aur 1969. -------------------- |
|
|
13 Mar 2008, 03:53 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 2.799 Inscris: 9 September 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.652 |
Semifinala la Hijos de Babel pe Romantica cu Costel Busuioc "al nostru". Sa-i tinem pumnii! Ati vazut aseara finala? Eu nu m-am uitat, ma temeam ca va pierde si doream sa nu ma enervez. In semifinala, Costel luase un 8, arbitrii incepusera sa-l dezavantajeze si, cu tot talentul sau, nu-i dadeam sanse. M-am bucurat enorm de dimineata cand am aflat ca a castigat finala. -------------------- An Appeal From James’ Family
An Appeal From James’ Family Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012. Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives. The family appeals for the release of Jim unharmed. |
|
|
13 Mar 2008, 08:41 PM
|
|
Pe Antena 3 - un talk-show cu Chirovici.
-------------------- |
|
|
25 May 2008, 12:01 AM
|
|
Mda... Eurovision... Rusia castigatoare, Romania pe ultimele locuri.
-------------------- |
|
|
26 May 2008, 05:58 PM
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 2.799 Inscris: 9 September 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.652 |
Mor de ciuda ca nu m-am uitat pana la sfarsit la Eurovision. I-am pierdut tocmai pe rusi. Plushenko am inteles a dansat superb. Bine ca i-am ratat pe ai nostri, n-am fost atenta.
Una peste alta, a fost o editie reusita, spre deosebire de alti ani. -------------------- An Appeal From James’ Family
An Appeal From James’ Family Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012. Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives. The family appeals for the release of Jim unharmed. |
|
|
7 Jun 2008, 07:58 PM
|
|
Costel Busuioc este invitat la Tuca. In momentula asta canta.
-------------------- An Appeal From James’ Family
|
|
(yronick) |
8 Aug 2008, 01:58 PM
|
Guests |
Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing.
|
|
|
8 Aug 2008, 01:59 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 708 Inscris: 18 November 06 Din: Hanu' Ancutei Forumist Nr.: 8.965 |
Pe ce post e?
On line e pe vreun site? Acest topic a fost editat de Papadie_62: 8 Aug 2008, 02:00 PM -------------------- Sfârşitul lumii dac-ar fi să fie,
Ce-ar fi mai mult Decat explozia în vânt, A unui glob de... păpădie?" |
|
|
(yronick) |
8 Aug 2008, 04:08 PM
|
Guests |
Pe Tvr1 si pe EUROSPORT.
Nu stiu daca e vreun site online. |
|
|
14 Aug 2008, 06:36 PM
|
|
Emil Constantinescu acum pe A3. Despre conflictul din Georgia.
|
|
15 Aug 2008, 02:37 PM
|
|
CNN: conferinta de presa integrala a lui Merkel si Mekvedev, cu prilejul intalnirii de la Soci.
|
|
(Justitiarul) |
11 Jun 2010, 05:49 PM
|
Guests |
Nu e e misiune e meci de fotbal
Meciul de deschidere al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 - Africa de Sud Africa de Sud - Mexic scor 1 - 1, si cred ca asa se va termina. |
|
|
22 Jan 2011, 05:55 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
Azi la ora 23:00 pe Antena 3 convorbiri cu venerabilul istoric Neagu Djuvara. Nu pierdeti aceasta emisiune !
-------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
22 Jan 2011, 06:20 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.873 Inscris: 30 March 10 Din: bucuresti Forumist Nr.: 16.402 |
|
|
|
2 Apr 2011, 10:43 AM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 18.844 Inscris: 30 January 04 Din: EU Forumist Nr.: 2.042 |
In seara asta pe A3 la 18.50 debutul noii emisiuni : "Exces de putere" cu moderatorii Adrian Ursu si Oana Stancu.
-------------------- Un prost gaseste intodeauna unul mai prost , care sa-l admire
Nicolas Boileau |
|
|
2 Apr 2011, 05:52 PM
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.873 Inscris: 30 March 10 Din: bucuresti Forumist Nr.: 16.402 |
In seara asta pe A3 la 18.50 debutul noii emisiuni : "Exces de putere" cu moderatorii Adrian Ursu si Oana Stancu. Se stie!Bafta multa celor doi,alungati de la Realitatea pentru ca au aratat spaga primita de la Alro Slatina de amorezii Traienel si Nutica ! De aici nu ii mai alunga nimeni! gigip |
|
|
28 Jun 2011, 08:05 PM
|
|
“MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA” LA ANTENA 3, ACUM
Nicolas Boileau |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 14 November 2024 - 07:56 PM |