Fumez de un an si ceva...si pe parcursul acestei perioade am avut ocazia sa incerc mai multe tipuri de tigari.. asta e parerea mea despre anumite marci..si impresiile pe care le-am acumulat (well nu e chiar cel mai filozofic thread..insa.. )
Pall Mall Lights - poate cele mai echilibrate tigari.. cele pe care le fumez eu de obicei.. nu sunt nici usoare, nici foarte tari...si nu mi se face greata dupa ce fumez una dupa alta...
Pall Mall Ultra Lights - destul de bune, dar mult prea usoare pentru gusturile mele.. au gust de..uhm.. apa
Lucky Strike - mie imi lasa impresia unui vag gust de ..lapte , nu mai fumez fiindca am fumat asta vara pe o caldura infioratoare..si mi s-a facut rau..nu stiu daca asocierea e chiar exacta..insa asa mi-a ramas mie in cap
Malboro - bine facute, dar prea tari
Malboro Lights - destul de bune, am fumat intr-un timp si as mai fuma, insa iarasi..prea tari.Imi lasa gustul de.. varza...yuck
Camel - nu mai tin minte, am fumat o singura data...
Camel Lights - bleah, ma incapatanasem intr-o perioada sa fumez numai din astea..(citisem pe un site ca au cel mai redus continut de tar si nicotina or sumthin) ..dar m-am lasat dupa ce aveam impresia ca fumez ceapa..yikes
L&M - dupa mine, una din cele mai imputite marci ever..au gust de uzina...se "inmoaie rpd" si imi aduc aminte de centrala de la Cernavoda..dunno why
Cartier - uuh, imi plac super mult, insa dupa o perioada pot deveni gretoase...
Davidoff - dupa mine..tigarile perfecte ! as fuma numai dinastea
Viceroy - hmm... nu sunt chiar rele..le-as prefera in loc de alte tigari ieftine anytime! (doar ca sunt tari rau de tot )
Kim - imputite rau de tot, parfumate & stuff..yuck yuck yuck
Double Horses - nici daca as fi pe o insula pustie, si nu as mai fi fumat de 2 luni, iar singura tigara pe care as avea-o ar fi un Double Horses..NU as fuma (actually... ) - tigarea asta e un chin, primul fum ti se pare ok, apoi pare ca e "indoita" or sumthin..sau "diluata"..intr-un parfum ciudat..care se impleteste cu tutunul intr-un mod vomitiv...e ca si cand ai fuma Algocalmin
Monte Carlo - am incercat sa fumez o data.. are gustul ala diluat de tigari imputite
Kent 1 - mult prea usoare...nici nu reusesti sa scoti fum..
Kent 4 - pretty good..cateodata mi se pare mai tari ca 8u'
Kent 8 - nu imi placeau deloc, insa din cauza circumstantelor m-am obisnuit sa le fumez destul de des
Kent lung - singure Kent-uri care imi plac cu adevarat..
Winston - uuh..WInston 10 este salvarea mea cand nu am bani... sa fie binecuvantat geniul care a inventat asa ceva - sunt niste tigari destul de neutre..pretty good actually
Winchester - am fumat de vreo 2 ori in viata mea..prima oara nu-mi aduc aminte, a doua oara erau Menthol si erau groaznice..cred ca inca mai am pachetu'
Rothmans - destul de bine facute, dar prea tari pt mine
acum sa vad si parerile voastre...
PS: de fapt, nu sunt asa o fumatoare inraita..ci doar ma plictiseam