Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Bataturi...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Corpul Uman: Sanatate si Mister
mutulica
Care are dom'le ceva leacuri anti-bataturi?
Afara de clasicul pantofi moi, pe masura, etc.
Veniti cu ceva serios, pastile, ierburi, leacuri babesti
axel
Cauta produse Scholl's. Ei se ocupa cu asa ceva.
Mistinguett
Mutulica, mai serios decat o pedichiurista meseriasa si apoi incaltaminte care sa nu mai bata, nu cred ca exista. Si intre cele 2, e o crema de picioare excelenta de la farmec cluj parca, intr-un tub galben cu capac verde - o recomand.
mutulica
Nu ma bat papucii, e vorba de trainersii mei de 3 ani, care sunt mai mult decit mulati pe picior, dar de cite ori vine primavara si incep sa alerg, bang, si bataturile...
Mistinguett
Vestea proasta e ca "trainersii" trebuie sa-i schimbi mai des de 3 ani, pentru isi pierde talpa elasticitatea, de unde bataturile... sad.gif In rest, tot pedichiurista are grija de ele.
mutulica
Asta se rezolva, ca mai am o pereche noi. Problema e ca bataturile apar pe lateral la degetele mici
Probabil de unde ... iau curbele in viteza
Antont
QUOTE (mutulica @ 14 Mar 2004, 03:15 AM)
Problema e ca bataturile apar pe lateral la degetele mici
Probabil de unde ... iau curbele in viteza

Inclina-te mai mult in viraj si pune genunchiu' jos ohyeah.gif rofl.gif rofl.gif
Mistinguett
Am uitat sa zic: e bine sa nu porti aceeasi pantofi(incaltari) mai mult de 2 zile la rand. Asa zic ortopezii.
mutulica
O sa imi zdrelesc si genunchii....
Antont
Foloseste slidere rofl.gif spoton.gif ...Gata, eu ma opresc ca ne impusca Mihai sorry.gif ...
Mihai, nu sterge pls biggrin.gif , promitem ca nu mai facem smile.gif
Jazz
Mutulica,
Puiule cauta la magazine din alea gen Apicola o alifie intr-o cutiuta mica-miculuta care e recomandata pentru bataturi si negi. Am uitat cum se numeste. E cam scumpa, vreo 60-80 de mii dar cica se merita...
Altceva, esti sigur ca ai running shoes (vezi ca sunt pentru picioare inguste si late! ) si nu walking shoes? Te doare capul, am auzit ca conteaza... mwah1.gif
mutulica
Jasmine, m-am uitat la ei. Sunt albastrii cu alb, pe talpa zice adiprene, in rest nu scrie nimic, cla ce sunt buni.
Poate ar fi o idee sa alerg descult.
Am destui bani ca sa nu imi fac probleme de ce zice lumea, o sa ma considere excentric...
pufuletz
Majoritatae intram intr-um magazin de pantofi, ne plac anumiti pantofi ( poate singurii din magazin) dar parca sunt mai mici cu 1/2 numar ..."Ei si ce daca! "iti spui incurajator se vor lasa daca ii port in casa cu un ciorap mai gros cateva zile , apoi ca sa iti intaresti ideea o intrebi si pe vanzatoare daca se vor lasa si ea draguta cu un zambet pe buze iti spune( vazand ca tu esti inebunit dupa pantofii in cauza) " da , desigur" si ajunsi casa dupa cateva purtari te alegi cu dragele bataturi, care nu numai ca sut dureroase dar pe care mai dai o gramada de bani pe unguente sau la pedichiura ca sa le scoti ...

dar sa privim partea buna " avem pantofi noi " spoton.gif
Jazz
Mutulica,
Am hotarat: iti trebuiesc running shoes!
Scarlett
Daca tot le avem , trebuie sa le si tratam .

De la farmacie ...Pansamente Urgocor Coricide , sunt pansamente cu acid salicilic ( foarte eficace , vorbesc din experienta )
Babesti ..comprese cu zeama de lamiie , eficiente dar dureaza mult pina la vindecare .
LigiaB
Mutulica abia acum am vazut topicul tau... tongue.gif

Zici ca iti apar bataturi la degetele mici cind fugi? Si mie la fel!!!! laugh.gif Pe bune..hai sa iti zic ce am facut eu smile.gif

Si eu m-am apucat de fuga acum ca a dat caldura, si m-am trezit cu besicute pe detele mici...adidasi de fuga am noi, asa ca m-am enervat ca ma dureau dejtele mici laugh.gif Am luat o pauza de 2 zile, eu m-am uns cu unguent de galbenele pe ele si mi-a trecut imediat... rolleyes.gif

Acum fug si numai am nimic, fiindca m-am prins de ce am facut bataturile...din cauza ciorapilor! Citisem undeva mai demult, ca ciorapii nepotriviti, cauzeaza bataturi si tot felul de belele la picioare. Eu am purtat ciorapi de bumbac, erau mai grosi, "impletitura" era prea mare...cind mi-am luat ciorapi mai finuti, mai subtiri, nu se mai producea frictiunea, mai bine zis, nu ma mai jena si deci sint ok. Incearca sa iti schimbi ciorapii, si nu iti pune supraelastici.. rofl.gif nu stiu daca mai sint la voi dar sint groaznici ptr picioare...
Apoi daca piciorul tau e prea chinuit, strimpt in pantof/adidas si asta ajuta la facerea bataturilor.

In alta ordine de idei, ziceai ca ai "bani destui" ...wink.gif masina am vazut ca ai...inginer parca esti...hai mai zi... cool.gif rofl.gif

Revind la bataturi rolleyes.gif ...pe bune-acum hai incearca sa iti schimbi ciorapii, ia cel mai subtire ciorap care il ai... si intre timp, pune leocoplasturi mici in jurul degetelor mici sa protejezi de frictiune...
ceau ceau
gio19ro
QUOTE (LigiaB @ 15 Mar 2004, 01:03 AM)
Incearca sa iti schimbi ciorapii

Mutulica, ai auzit?
Spune drept, cand ti-ai schimbat ultima data ciorapii? rofl.gif

Ia-ti de aia de matase sa fie fini de tot.
mutulica
Gio, ii schimb si de doua ori pe zi
Pe ala de pe stingu il pun pe dreptu si viceversa
Crezi ca daca iau de matase pot sa ii schimb mai rar? saptaminal adica?
Tear
Chiar si mai rar ii poti schimba p-astia, da' scoate-i pe balcon zilnic ! rofl.gif
Off topic :
LigiaB, mai e si virgin... thumb_yello.gif
mutulica
Ii pot folosi si in loc de spray de tintari...
LigiaB
QUOTE (gio19ro @ 15 Mar 2004, 10:41 AM)

Mutulica, ai auzit?

Ahaaaaaaaa Gio19, deci... tu ai ciorapi de matase!!!! devil.gif Oare au volanase?? harhar.gif
March
QUOTE (LigiaB @ 15 Mar 2004, 09:25 PM)
QUOTE (gio19ro @ 15 Mar 2004, 10:41 AM)

Mutulica, ai auzit?

Ahaaaaaaaa Gio19, deci... tu ai ciorapi de matase!!!! devil.gif Oare au volanase?? harhar.gif

LigiaB... bravos ! rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
mutulica
dragilor
am luat-o toti pe aratura
hai sa revenim la/in ... batatura
LigiaB
Daaaaaaaaaa??? Asa????? Bineeeeeeee!!!

...se pare ca ai uitat ca TU ai bataturi, nu noi.... Mutulica n-ai decit sa ti le pastrezi.... rolleyes.gif Sa fi tu sanatos...cu ciorapi cu tot... smile.gif am vrut sa spun bataturi.... laugh.gif sorry....
mutulica
Ligia,
ai super dreptate cu shtrimfii...
am veriifcat sosetele acasa, si am observat ca exista o legatura cu sosetele. mi-am luat niste sosete smechere, anti toti dracii, si tocmai am constatat aseara ca nu sunt de bumbac 100%
Cred ca prostiile astea sunt de vina

le si arunc urgent...

Pentru ceilalti, o sa incep sa nu mai port, ca sa nu mai am probleme cu schimbatul si scosul pe balcon
oaspetele
ma, da pana la urma ai incercat cu ceva ???
produsele Scholl sunt bune, daca nu merge poti incerca si cu clasicul Clavusin.
mutulica
Am schimbat ciorapii si s-a rezolvat. Am dat v-aliniati in toata rezerva de sosete.
Beleaua e ca mai calatoresc, si atunci nu prea spal la ei, prefer sa cumpar.
Asa s-au adunat toate prostiile.
Scarlet
Buna, dragi forumisti!

Daca va intereseaza un sfat avizat, iata: exista la farmacie o solutie numita Clavusin, care se aplica seara, dupa care se aplica un leucoplast cu solutie de rivanol, dar strict pe locul cu batatura, si nu si pe tesutul invecinat, fiindca este foarte iritanta..... sau un "unguent pentru bataturi" din plante, comercializat la magazinele gen Plafar.....

Va pup,
Scarlet.
loredaria
O singura data in viata am avut o batatura si atunci am pus plasturi de la Urgo special pentru bataturi. De atunci nu mai am treaba. Am si uitat ce inseamna sa ai bataturi.
mutulica
culmea naibii. am fost azi noapte la meci, m-a udat ciuciulete, si am facut o batatura nashpa. ce ma surprinde e ca eram cu tenesii mei vechi si ultra comozi, deci nici vorba sa ma bata. sa fie din cauza ca s-au fleorscait de la apa?
LigiaB
Nuuuu Mutulica, nu! E din cauza ciorapilor...Iar ti-ai luat ciorapii aia supraelastici...ooooof! harhar.gif

Edit:
Sa fie cumva "culmea naibii" asta: te duci la meci in tenisi, ploua si te trezesti cu o batatura??? rolleyes.gif
March
Daca bataturile astea sunt prea rezistente, poate ajuta putin acid azotic, sulfuric... biggrin.gif
mutulica
QUOTE (LigiaB @ 23 May 2004, 08:32 PM)
E din cauza ciorapilor...Iar ti-ai luat ciorapii aia supraelastici...

pai tocmai ca n-am avut deloc ciorapi. era groaznic de cald cind am plecat la meci
contraste
QUOTE (mutulica @ 14 Mar 2004, 03:07 AM)
Nu ma bat papucii, e vorba de trainersii mei de 3 ani, care sunt mai mult decit mulati pe picior, dar de cite ori vine primavara si incep sa alerg, bang, si bataturile...

Mutulica, sunt la farmacie niste leucoplaste numite URGO, cumperi trei, si le pui in trei zile consecutive dupa bai de inmuiere.Dupa o perioada, la spalat se ia pielea singura, groasa si de culoare alba.
Aramis
Sa va impartasesc din experienta mea: ieri am umblat 3 ore prin oras dupa ceva, cand am ajuns acasa ma dureau picioarele de innebuneam, iar cand calcam parca paseam pe sticla pisata. Ce-am facut: m-am spalat cu apa rece si sapun ca sa inlatur praful (fusesem incaltata cu o pereche de sandale), apoi m-am dat cu o crema cu extract de citrice de la Avon si cu un spray din aceeasi gama. Azi dimineata picioarele mele erau intr-o stare muuult mai buna decat aseara smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.