Va invit in cadrul acestui topic sa alegeti saptamanl participantul care ati dori sa castige marele premiu Big Brother.
Un portret al acestuia?
QUOTE |
S-a inscris intre 15 decembrie si 15 ianuarie si a fost unul dintre cei aproximativ 16.000 de aspiranti, cu varste intre 20-35 de ani, care au sunat. Este in mod cert unul dintre cei aproape 900 de concurenti pe care echipa de la Prima Tv a vrut sa ii cunoasca mai bine si carora le-a trimis fise de inscriere, dupa ce i-a selectat prin intrebarile de la telefon. A ajuns printre cei aproximativ 200 care au trecut prin patru interviuri, in fata unor comisii neinduplecate, din care faceau parte psihologi si producatori. A stat, printre altii, in fata unui juriu reunit, intr-o faza de interviu mai complexa, care s-a si filmat. S-a numarat printre cei 40 de preferati, care au ramas, in urma unor alte evaluari, 24. A trecut cu bine de faza analizelor medicale amanuntite, iar Big Brother nu a aflat amununte care sa il descalifice. Despre el, ca si despre inca 15 posibili castigatori, psihiatrii si astrologii spun ca are datele necesare pentru a crea o dinamica a grupului in casa Big Brother. Despre el se stie deocamdata ca are o personalitate puternica si ca este unul dintre cei 16 alesi (12 concurenti si 4 rezerve). Pana aici, te-a ajutat Prima Tv. Din momentul in care cei 12 vor intra in casa, tu intri in joc. Vei vedea finalistii timp de 13 saptamani, intr-o multitudine de ipostaze. Vei suna ca sa iti sustii favoritii, vei spera sa treaca peste nominalizari, eliminari si sa nu incalce regulamentul casei, pentru a nu se autoelimina. Pe 13 iunie, vei fi in fata casei Big Brother ca sa intampini castigatorul, ultimul care va parasi concursul, cu 75.000 de euro si celebritatea conferita de milioane de fani. |
QUOTE (Mihai @ 14 Mar 2004, 11:00 PM) |
Tino, 26 ani, Bucuresti, Necasatorit => forumist la Han |
QUOTE (denise_d @ 21 Mar 2004, 11:58 AM) |
Bine ai venit la Han, MissWrong! |
QUOTE (genicon @ 6 Apr 2004, 08:43 PM) |
Chiar e asa buna Monica??? Nu e mai misto Raluca? |
QUOTE (gio19ro @ 6 Apr 2004, 11:48 PM) | ||
Ba da, Raluca e misto, pt cine e interesat de misto. Monica e insa frumoasa, cel putin eu asa o gasesc. |
QUOTE (genicon @ 6 Apr 2004, 10:45 PM) |
Hehehe... [...] de la Prima n-au dat bucatile legate de han. [...] |
QUOTE (genicon @ 7 Apr 2004, 12:24 PM) |
Nu e mai frumoasa RaluCA CA Monica? (scuzati libajul, altfel nu ma duce capul...) |
QUOTE |
Nu e mai frumoasa RaluCA CA Monica? (scuzati libajul, altfel nu ma duce capul...) |
QUOTE (Big Brother @ 6 Apr 2004, 09:18 PM) |
NASHPA!!!!!!!! Ne certam pe oua, paine si apa... Grotesc ce sa zic... Am vorbit despre HAN asa cum ne-a fost invoiala si banuiesc ca ati observat ca am initiat jocuri cu topicuri de pe Han... Oricum a fost VARZA.... De-abia asteptam sa ne revedem... |
QUOTE (Serenity @ 10 May 2004, 02:56 AM) |
Nu stiu ce rating au Prima Tv de cand cu noua editie, dar mie mi se pare destul de insipida, genul de emisiune care prinde la romani (si nu numai ). |