Am un Siemens A50 de 6 luni de zile. La StackAttack am organizat o competitie cu colegii de clasa care au SiemensA50 (2 colegi au fost de acord sa joace). Asa se face ca am facut
4578 puncte!
Nu mi-am mai putut bate propriul record de 2 luni incoace. Cel mai mult m-am apropiat la 3000 de puncte.
Pt cei ce ii intereseaza, am aproape 18 ani.
Strategie de joc?
Rabdare si timp liber in primul rand (eu jucam noaptea cand n-aveam somn). Nu are rost sa incepeti jocul la nivelul 1 sau 2, pt ca e pierdere de vreme (vin prea putine cutii si oricum la primul rand de cutii spart se trece automat la nivelul urmator). Deci incepeti direct cu nivelul 3, pt a economisi doua minute.
Incercati sa aveti
permanent 3 (preferabil 4) patratele libere (pe care sa va puteti misca in voie).
In cazul in care ati ramas blocat pe o singura casuta (nu mai aveti deloc loc de miscare), aveti doua optiuni:
1. Renuntati la joc.
2. Continuati sa spargeti cutiile cu capul (RABDAREEEE). In ritmul asta, faceti in medie 6 puncte pe minut. E recomandat sa procedati asa doar daca sunteti pe cale sa bateti un record, altfel nu are rost sa pierdeti timpul.
Aaa.. si la BaloonShooter am facut 7000 de puncte si ceva (am jucat mai demult si nu mai retin exact). Oricum, jocul asta mi-a uzat tastele extraordinar.
[edit] La stackAttack, norocul joaca un rol important. Poti sa fii oricat de bun, dar nu ajungi departe fara putin noroc (nu prea mult
)