Vornicum
26 Apr 2004, 12:34 PM
Serenity
26 Apr 2004, 10:35 PM
Eu l-as alege pe Calinescu cu a lui telenovea
Vornicum
28 Apr 2004, 10:16 AM
7 voturi si doar doi care zic si de ce prefera o emisiune sau alta. Ideea era sa spunei si ce votati, sau va e rusine?
Cronica Carcotasilor, fiindca umorul facut de cei doi nu atinge nici o clipa culmea ridicolului cum de foarte multe ori se intampla in celelalte show-uri.
Ares
28 Apr 2004, 10:26 AM
Cronica Cācotaşilor pentru ca textele lui Găinuşă sunt absolut bestiale, pentru că m-am obişnuit cu cei doi la radio iar la televizor sunt două belele şi mai mari şi pentru că iau peste picior toţi "marii" noştrii crainici TV (mai ales cei de la Obositor, care sunt foarte māndrii de ei
)
^Anne^
28 Apr 2004, 12:20 PM
Cronica Carcotasilor e cea mai tare emisiune de divertisment. Huidu si Gainusa su ce-a dreptul bestiali.
Nici Calinescu cu a lui telenovela ne rau....
Minutul
28 Apr 2004, 05:58 PM
Emisiune inregistrata.
Emisiune inregistrata in care marii critici-prezentatori gresesc la randul lor.
Concluzie:
Divertise in schimb este o emisiune inteligenta de divertisment.
Serenity
28 Apr 2004, 09:46 PM
Si eu am votat cu Divertisu`.. pt. ca ii stiu de cand eram mica si au ramas aceiasi, pt. ca majoritatea imi sunt foarte simpatici, sunt naturali&haiosi si gust umorul lor.. nu intotdeauna, dar destul de des.
Vacanta mare imi placea acum vreo cativa ani, inainte de Pro Tv. Emisiunea carcotasilor imi place dar ei imi sunt foarte antipatici (nu-mi dau seama de ce, dar huidu chiar ma calca pe nervi
) iar de Voua chiar nu am mai auzit nimic.. Concluzie: I LOVE GYURI!
nefertiti-old
29 Apr 2004, 10:33 AM
Tot Divertis si eu.
Iar Cronica carcotasilor nu cred ca ar trebui incadrata aici, e un alt gen.
Vornicum
29 Apr 2004, 10:55 AM
La ce gen poate fi incadrata , nefe?
loredaria
2 May 2004, 07:06 AM
Cronica carcotasilor pentru felul in care cei doi "dracusori" le dau peste nas "vedetelor" noastre. Ar trebui sa se uite si ele poate si-ar mai corecta greselile.
Alex Damian
2 May 2004, 09:28 AM
Divertis....Calitatea realizarilor e evidenta.
Nici Carcotasii nu sunt de lepadat.
mutulica
2 May 2004, 09:52 AM
imi plac la fel de mult si Circotasii si Divertis.
daca am votat cu primii e doar in cauza lui Gainusa
denise
2 May 2004, 10:01 AM
As butona intre Cronica si Divertis, asa ca nu am votat.
PS. Voua parca s-a si desfiintat, nu?
Vornicum
3 May 2004, 06:43 AM
Grupul Voua are emisuni si la Romania 1, joia parca si la National Tv.
Practica si ei un umor sanatos. Imi plac. Mai putin insa Vacanta Mare care saptaman de saptamana reiau aceleasi teme
Tyra
13 May 2006, 02:45 AM
Am votat Carcotasii, desi daca era inca un raspuns "Nici una din cele de mai sus" as fi ales aceasta varianta.
Diveris n am rabdare sa urmaresc si nu stiu nimc de gupul Voua.
In schimb, Vacanta Mare e o dezamaire pt mine acum. Totusi reascult cu mare placere casetele vechi de ani buni pe care inca le mai am.
Lotte
17 May 2006, 11:11 AM
Divertis si Cronica Carcotasilor la egalitate => vot nul.
LINICA
17 May 2006, 11:45 AM
Eu am votat Divertis pentru umorul de calitate si inca viu.
Carcotasii sunt ok, isi intra in rol, dar cronica mi se pare cam exagerata uneori.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.