Stiu am jucat si eu Wolfenstein si am avut aceeasi senzatie de ameteala , si nu l-am jucat nici pe ala prea mult timp
Corect sunt si eu de aceeasi parere cu tine , in sensul ca jocurile accelereaza prea mult si lumea nu se mai gandeste la gamerul cu posibilitati limitate ca si noi.Nici eu nu imi permit sa joc chiar toate jocurile foarte noi , deoarece nu imi permite sistemul, dar incerc sa adaptez orice joc sistemului , chiar daca mai joc acteodata pe o rezolutie mai mica
Necromanc de unde vine ?
Pai nu stiu daca ai auzit de Heroes 3.Asta a fost un joc care mi-a mancat 3 luni ca sa il termin , dupa care a inceput multyplayer ...
e un joc frumos.Multa lume crede ca am ales nickul din Diablo 2 , pentru ca multi cum intra in lumea jocurilor se lovesc de jocurile noi si pe cele vechi nici nu le mai iau in seama , si nu au de unde sa stie de unde vine nickul meu.
Apropo in curand o sa avem parte de o gramada de jocuri noi , care o sa apara , deoarece acum in Mai este E3 si multe multe jocuri se anunta , printre care HALF LiFe 2 , UT 2004,World Of Warcraft ...etc multe firme o sa isi prezinte o gramada de jocuri cu ocazie E3.
Cam atat, si in speranta ca nu am intrat in sectiunea OFF Topic , ii rog pe ceilalti membri ai forumului sa ne spuna despre primul lor joc ...etc