Dead_Cat, great info mi-ai dat!
NU am stiu ca e ilegal. Imagineaza-ti ca initial, am ramas perplex cind am vazut ca si la celular ma suna, eu le inchideam si gata. De dat in judecata nu am timp si nervi
dar voi folosi chestia cu "for legal purposes, I will record this ....etc" Great advice.
Si am sa sun la firma de telefoane....Pe mine cind ma suna din Ro, imi apare unknown for some reason, din Spania vad clar prefixul 34 si stiu..anyway...thanks again.
Sa iti zic ce i-am facut la unul care suna sa imi vinda ceva asigurare...Suna pe la 7:30pm chiar cind serveam cina. Cam toti atunci suna...
Incepe sa imi povesteasca si il tai si ii zic: "I have that, I dont need it! As a matter of a fact, I already bought everything you guys sell, everything! so please don't call here anymore!! "
(ii spusesem pe un ton semi-glumet)A ramas perplex...citeva secunde a tacut si apoi a continuat ca imi da gratis 3 luni....la faza asta am spus asa: " Sir, can I please have your phone # so I could call you back, because I was just serving my dinner, but... I would like your home phone plz, so I can call you exactely when you're having dinner so you know how it feels like to be bothered...!" El a amutit si eu...am inchis.