Un morcov a fost aruncat de pe strada Filosofiei pe strada Bancurilor.
Un ardei frustrat zice: povestea asta putea fi despre mine!
Pana una alta, ghinion pentru ardei, noi am vorbit doar despre morcov urmatoarele:
Pesimistul vede ca e subtire.
Optimistul vede ca e lung.
Omul practic il mananca.
Realistul il ocoleste pentru ca nu il intereseaza.
Omul smecher il ridica de jos si il vinde.
Teroristul suna la politie si spune ca a pus o bomba degizata in forma de morcov in mijlocul drumului.
Orbul se impiedica de morcov si da cu capul de ciment.
Morcovofobul fuge cat il tin picioarele.
Batman ia morcovul, sare pe un tren, intra pe geam si il inapoiaza posesorului, care il pierduse.
Paranoicul crede ca cineva a pus morcovul acolo special ca sa il testeze daca nu cmva face parte din primele categorii; va spiona morcovul cateva zile, apoi il va urmari pana acasa pe cel ce ridica morcovul de pe jos, sau va lesina asteptand.
Un copil il leaga cu sfoara ascunzandu-se in tufisuri si se amuza tragand de sfoara cand trece lumea pe langa morcov.
Forumisti fara somn discuta aprins despre morcovul de pe drum.
Puiul care traverseaza drumul se uita la morcov: "Oare acesta este morcovul pe langa care trec eu, sau eu sunt morcovul pe langa care trece EL?"
Isus ii spune:"Ridica-te si mergi!"
Grupul de somalezi se opreste sa sarbatoreasca evenimentul, impartind cu darnicie morcovul in 500 de bucati, acesta fiind numarul minim al somalezilor care se pot afla pe drum,intr-un grup,pe o zi cu mult vant.
Extraterestrii rapesc morcovul, creand astfel o rasa hibrida cu care vor cuceri planeta.
Calugaritele se bucura ca nu e feliat.
Morpheus:"nu exista nici un morcov"
Eu il iau si mi=l scot de undeva ca am bacul in curand.
Scarlett O'Hara trece pe langa morcov pentru ca mai e si maine o zi...
Arnold Schwartzengger will be back!
Bill Clinton a avut o relatie nepotrivita cu morcovul asa ca il lasa acolo!
Betivul vrea sa fie realist si sa il manance... dar nimereste pe langa.
Am uitat sa spun ca obezul ar vrea sa il manance, dar nu poate sa se aplece.
Pensionarii dau vina pe tineretul din ziua de azi, asta dupa ce aluneca pe morcov.
Morcovul: "Nu-mi mai simt picioarele!!!"
Nu fiti morcoviti de cenzura din Filosofie, e normal, haideti aici !