Eclectic
24 Jul 2004, 03:39 PM
Daca in turul doi al prezidentialelor ies Nastase si Vadim, cu cine veti vota ?
zar
25 Jul 2004, 07:06 PM
votez nul!
romanii vor avea ce merita... doar o parte dintre ei! dar deh asta-i democratia!
E.B.E.
25 Jul 2004, 07:23 PM
Prin neprezentare pe motiv de dereglari psihice, castigatorul eeesteeeeeeeee....:
Nastase!!
abis
26 Jul 2004, 08:51 AM
Daca in turul doi intra Nastase si Vadim, nu merg la vot. Nu pot pune stampila pe niciunul dintre cei doi. Decat sa iau teapa ca in 2000, mai bine stau acasa ori merg la munte in week-endul respectiv.
Superunknown
26 Jul 2004, 10:35 AM
Nici eu n-o sa merg la vot in turul al doilea, indiferent cine intra in finala. Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, m-am saturat sa tot votez cu "raul cel mai mic".
E.B.E.
26 Jul 2004, 11:18 AM
Si daca gramada aia mare de "patrioti" si de "mama lor de unguri" se duce la vot, spre deosebire de voi, care mergeti in vacanta in weekendu respectiv, si Vadim castiga asa? Ajungem din Europa (asa de sud-est cum e ea) in Africa? Eh?
Edit: cred ca mai bine taceam...
gio19ro
26 Jul 2004, 11:24 AM
Vadim n-o sa intre in turul II! Voi chiar n-ati inteles de ce a avut atatea voturi Vadim in 2000?
Pai cei care votasera schimbarea in 1996 s-au simtit umiliti, mintiti si luati de fraieri de politicienii CDR si Constantinescu si minciuna aia cu contractul de 200 de zile.
Asa ca in 2000 au vrut sa se razbune, ei nu sunt adepti ai ideilor vadimiste. Electoratul stabil al PRM este in jur de 8% din totalul populatiei. Iar cum nu toata lumea o sa merga la vot, PRM-ul o sa obtina cam in jur de 10%.
abis
26 Jul 2004, 11:37 AM
Nici eu nu cred ca Vadim intra in turul doi... Dar, discutand pur teoretic, daca in turul doi nu intra Stolojan ci Vadim, intr-o confruntare intre cei doi nu ai cum alege "raul mai mic". Parerea mea este ca amandoi sunt la fel de nocivi.
Pe de alta parte, sunt sigur ca lui Nastase i-ar conveni de minune sa intre in turul doi cu Vadim, bazandu-se pe reactia pe care am avut-o cu totii acum patru ani, cand ne-am bulucit sa-l votam pe Ilici numai ca sa nu iasa Vadim presedinte... Acum nu cred ca mai poate fi repetat acelasi scenariu. Nu vad cum ar putea Vadim sa-l depaseasca pe Stolojan.
Eclectic
27 Jul 2004, 11:52 PM
Vointa "boborului" te poate uimi... Cati s-ar fi asteptat in 2000 sa se intample ce s-a intamplat ?
gio19ro
28 Jul 2004, 12:22 AM
Toti oamenii realisti.
Doar Constantinesu si taranisti ce traiu intr-un univers imaginar n-au realizat cat de detestati sunt si n-au simtit dorinta de razbunare a boborului.
Inorog
28 Jul 2004, 08:12 AM
Sondajul este foarte tendentios, de aceea nu voi raspunde. De ce dintre toti candidatii apare numai Nastase si Vadim ?
Chiar nu intelegeti ca Vadim nu va mai ajunge anul acesta in turul doi ?
Olaf
28 Jul 2004, 08:34 AM
Nici eu nu am raspuns. Daca, prin absurd, se ajunge la asa ceva, eu ma mut in... nu stiu, poate la Polul Nord...
Serios vorbind, acum, nu cred ca Vadim are sanse sa ajunga in turul 2.
actionmedia
28 Jul 2004, 08:37 AM
Am votat cu Vadim. Nu pentru ca l-as simpatiza
departe de mine gandul dar inca 5 ani de Nastase cred ca ar fi mai rau. Cel putin Vadim e atat de tampit incat nu cred ca rezista mai mult de 1 an (o sa intre la ospiciu) iar PRM-ul oricum nu va avea majoritate deci guvernul va fi unul anti Vadim.
Pe de alta parte sunt convins ca Vadim nu va mai prinde turul 2, a fost o situatie inedita de conjunctura cum bine spuneau antevorbitorii mei.
Eclectic
28 Jul 2004, 04:16 PM
QUOTE |
Sondajul este foarte tendentios, de aceea nu voi raspunde. De ce dintre toti candidatii apare numai Nastase si Vadim ?
Chiar nu intelegeti ca Vadim nu va mai ajunge anul acesta in turul doi ? |
Stimate inorog, daca ai fi privit mai cu atentie, ai fi observat ca exista trei astfel de sondaje, care isi propun sa analizeze optiunile forumistilor in variante ipotetice pentru turul doi. Sunt trei sondaje care ii grupeaza doi cate doi pe cei care au cele mai mari sanse de a intra in al doilea tur. Acesta e cel in care apare (pardon, APAR) Nastase si Vadim.
In al doilea rand, eu sper ca Vadim sa nu intre in al doilea tur, dar nimeni nu poate fi sigur ca asta nu se va intampla. Chestii de genul "Chiar nu intelegeti ca Vadim nu va mai ajunge anul acesta in turul doi ?" sunt irelevante, cata vreme nu sunt argumentate. Si nu exista nici un argument stiintific pentru a sustine ca Vadim nu va repeta procentajul din 2000.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.