Pai... uh, de unde sa incep?
Dupa cum stiu poate unii din voi, aveam de facut o traducere, traducere care avea ea de tot vreo 7 pagini. Traducere pe care nu aveam sub nici o forma timp sa o fac si pe care trebuia sa o predau astazi la 4 pentru a intra in examen. Vreo 5 pagini am reuit sa le rezolv, restul de 2 dandu-le la tradus unei tipe gasite prin ziar care traduce cu 50 de mii pagina. Toate bune, am vb cu don'soara, i-am dat foile, mi-a promis ca mi le traduce si le tehnoredacteaza pana astazi doar ca eu trebuia sa merg pana la celalalt capat al orasului pentru a le lua. Normal - habar nu aveam cum sa ajung in locul respectiv, bani de taxi nu aveam si imi ramasese mai putin de o ora sa ajung aclolo si sa ma intorc. Ca sa nu ma lungesc... am urcat in alt tramvai, am coborat la o statie si tramvaiul pe care trebuia sa-l iau mi-a trecut pe sub nas, am reusit sa-l iau peste vreo 15 minute dar s-a defectat (nu i se mai inchideau usile, sau ceva de genul), am coborat si am avut norocul ca imediat a venit altul, am luat traducerea (au iesit vreo 4 pagini, asa ca i-am cam ramas datoare) si fiind capat de linie am prin imediat acelasi tramvai inapoi. Dupa care, in inteligenta mea superioara am coborat la o alta statie decat tebuia
Nu recunosteam nimic in jurul meu, eram intr-o zona industriala pustie, timp sa astept urmatorul tramvai nu mai aveam asa ca am luat-o pe jos dupa ce m-am orientat si mi-am dat seama unde sunt. La un moment dat am vazut un taxi oprindu-se in fata unei banci si in disperarea momentului l-am rugat sa ma duca pana unde trebuia sa ajung. S-a uitat la mine ca la o ticnita si mi-a zis ca nu face nici dracu' o cursa atat de scurta. In plus, avea comanda. As ca, cum orice om normal ar face in situatia asta, i-am promis mai multi bani. Bine-nteles ca am intarziat foarte mult dar am reusit sa intru (cred ca i s-a facut mila seminaristei de mine), sa predau traducerea, sa-mi dau partialul si sa plec victorioasa si franta de oboseala acasa.
Si ca sa subliniez inca o data ca acceptarea mea in club e mai mult decat justificata, in loc sa ma enerveze, pe mine m-a amuzat peste masura toata povestea..