Ok, ca tot sunt in Constanta si e aflux de vedete pe perioada de vara, sa va zic si io cate ceva:
Eram intr-un magazin pe la miez de noapte si cautam disperata creme si cosmetice si, tot invartindu-ma, dau peste o femeie , cam grasa ce-i drept, da' nu o bag in seama.Ma mai invart de fo 2 ori, mai dau peste ea, ii arunc o privire, iar ea s-a uitat incurntata la mine.Dupa vreo 2 saptamani, fiind la bunica-miu si uitandu-ma pe atomic, vad un videoclip cu Minodora si-mi zice al meu:"Uite, asta e aia de care te izbeai tu in magazin, acum inteleg de ce era asa de ofuscata", vezi doamne, dadusem peste o vedete si nu-mi cerusem scuze
Despre aia de la Akcent: Aseara l-am vazut pe ala cretu', cu paru' mai lung, tot in fata unui magazin oprise sa-si cumpere ceva, era cu 2 tipese in masina si s-a apucat de "figuri" in strada: tocmai treceam noi, un grup de vreo 5 si inca un grup in spate.A iesit din masina de 2 ori si dansa pe langa ea, doar-doar l-o baga careva in seama.Se uita la noi de parca ar fi zis:"Ce dracu' ,mah, chiar nu ma cunoasteti? Nu vreti un autograf?"
Un amic mai nebun a inceput sa vorbeasca tare despre akcent si alte alea de am zis ca o sa iasa cu panarama, dar vedeta, vazand ca nu e bagata in seama, a intrat in masina la admiratoarele lui si a plecat.
Sambata seara.La Cucaracha.Pe plaja, pe la vreo 2-3 noaptea, intr-un loc retras si intunecat, vad unu' mai tuciuriu dansand.Ma uit mai bine si al meu zice:"Uite-l pe Cabral".Intr-adevar el era.Cu 2 prieteni ai lui, foarte retras, simtit, se distra omu', la fel ca noi, ceilalti.Nici macar nu a cautat o masa sau un loc la bar.A stat acolo si s-a simtit bine.Chiar mi-a placut de el ca nu a venit cu fite si figuri si cu pretentie de vedeta.
Apropos de toale: oameni buni, intelegeti ceva: cand omu' are salar de 3 milioane, nu-si permite cine stie ce toale.Insa cand ajunge sa castige sume destul de mari, care e primul lucru care-l face? Isi cumpara haine.Mai frumoase, mai de firma, etc.Ce mai face? Pai mai mananca in oras, se duce in cluburi sau baruri unde inainte nu avea acces din cauza lipsei de fonduri.Cu timpul isi cumpara o masina, isi renoveaza casa sau cumpara una noua si tot asa.E ceva normal asta.Se cheama evolutie.Un om nu poate fi catalogat ca fitos pt ca-si permite o masina, masa la restaurant si toale Armani.El poate fi catalogat fitos daca nu mai baga deloc in seama cunostintele vechi, daca se uita de sus la restul lumii, daca face tot posibilul sa fie observat si in centrul atentiei peste tot pe unde se duce.In rest, lucrurile sunt normale, adik asa e normal, voi in locul lor ce ati face?