Eu investesc pe BVB de un an de zile.
Nu poti " specula"
decat prin intermediul unei SVM.Te contacteaza un broker sii in momentul in care banii tai ajung in contul lor de clienti poti incepe specula.Nici nu stii ce bine ai nimerit faza cu specula
.
Potzi opta pt. un portofoliu discretzionar dar crede-ma ca nu prea se baga brokerii la asa ceva pt. ca piatza noastra e
" atipica" .Adica nu prea au curaj sa speculeze cu banii romanului pe o piatza bazata pe zvonuri, ponturi de la "binevoitori si
stiri bursiere sau din presa. Eu personal nu sunt prea multzumit de actualul meu broker si probabil ca il voi schimba.
Oricum castigul e mai mare pe Bursa dacat banii din banca, fonduri mutuale sau obligatiuni.Dar totodata este si riscant.
La banca ai un capital garantat ca nu scade dar la Bursa daca actziunea scade potzi pierde bani multzi.E o chestie de risc...
Eu te sfatuiesc sa investesti sume medii daca vrei castiguri decente, oricum trebuie sa ai un broker care sa VREA sa se
implice,ori marea lor majoritate itzi vor trimite analize financiare si te vor sfatui ELEGANT in ce sa investesti dar niciodata(sau poate nu l-am gasit eu??!!) nu-tzi vor spune CUMPARA aia sau ailalta... Totul va fi la pura ta dorintza!
Imi doresc sa pot discuta pe forum chestii privitoare la Bursa pt. ca eu cred ca are potential.
Va stau la dispozitzie pt. orice alte informatzii.
Mentionez ca nu am studii financiare
si sfaturile sau sugestiile mele sunt doar bazate pe...practica de zi cu
zi.
Toate ale bune