in cadrul subiectului Flash si Java script, mi s-a recomandat sa utilizez urmatorul script pentru a putea deschide fiecare imagine intr-o pagina cu dimensiunile fixate. urmeaza sfaturile lui flu:
QUOTE |
Pentru inceput transformi in buton fiecare imagine care vrei sa aiba actiune la apasarea mouse-ului. Apoi fiecarei imagini ii adaugi urmatorul cod:(apesi F9 ca sa apara fereastra in care poti scrie codul actionscript) on(release) { getURL("javascript:fixedSize('imagine.jpg','', 'menubar=0, tollbar=0, scrollbars=yes, resizable=0, width=300 height=300')"); } unde: imagine.jpg - numele imaginii 0 - echivalent cu 'no', fara bara de meniu, status bar sau posibilitate de redimensionare...daca vrei vreuna din astea modifici parametrul din 0 in 1... 300 - dimensiunea in pixeli pe lungime si inaltime...modifici la fiecare imagine in mod corespunzator... asta in fisierul flash... si in fisierul HTML in care este inclus fisierul flash: in tagul <head> scriptul vine aici undeva </head> urmatorul cod: <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> <!-- function fixedSize(url,name,features) { //This launches a new window and then //focuses it if window.focus() is supported. win = window.open(url,name,features); } //--> </script> Scuze anticipate daca am explicat ca pentru clasa I, sau daca cumva am omis ceva... |