M-am gandit sa lansez un topic pe tema stirilor de la TV di fiecare seara
Marturisesc ca nu ma prea uit la stiri. De obicei mi se pare ca tot asa cum in orasul in care traiesc nu se intampla aproape nimic, sau hai sa zicem aproape nimic notabil, tot asa nici la nivel de tara nu prea are ce se intampla interesant. Si aproape de cate ori ma uit la stiri la TV mi se confirma supozitia asta. Nu si in seara asta. In seara asta la Stirile ProTV am vazut ceva extraordinar. Echipa de stiri a ProTV-ului a mers intr-un supermarket din Bucuresti si a lipit pe un tip de parizer la pret promotional o eticheta pe care la ingrediente scria "Carne refolosita, arome artificiale aiurea, sare prea multa, provoaca toxiinfectie alimentara". Si surpriza: oamenii au inceput sa il puna in cos. Si nu puneau in cos produsul respectiv oameni foarte saraci, oameni care sa aiba o tinuta care sa tradeze o conditie materiala precara. Nu! Oameni obisnuiti vioau sa cumpere produsul! Va dati seama ce oi suntem? Am ajuns oare ca orice ni se pune de vanzare sa cumparam numai pe considerentul pret? Sau nu ii mai intereseaza pe romanashi nici macar ceea ce mananca?
Sunt sigur ca fiecare forumist care vede un buletin de stiri intreg intr-o seara o sa vada si cate o stire de toata mirarea... Asa ca aici e locul sa postati acele impresii si comentarii despre stirile respective
De asemenea ma intereseaza si parerea voastra despre buletinele de stiri TV de la noi. Voi le gasiti ok?
Care e buletinul de stiri preferat in caz ca va uitati si numai o data pe saptamana cand nu aveti ceva mai bun de facut?!