Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cele Mai Prefacute (pseudo)vedete
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Vedete si anti-Vedete
Mihai
Care credeti ca sunt cele mai prefacute, mai lipsite de originalitate vedete din Romania?
andREI
1. Andrei gheorghe
2. Andreea esca
3. Dan negru
4. Andreea Marin
5. Augusta .... (aia de la babilonia)

Dupa cum se vede cel mai prost ma inteleg cu cei cu prenumele ca al meu. Ca la magneti.
bubu
dry.gif ...ca sa fi vedeta sau ca sa devi, trebuie sa te prefaci oricum, sa fi fals.Nu poti sa fi vedeta si sa fi acelasi om.Sint putini cei care reusesc sa faca asta.Unul dintre ei este Cristi Tabara, care spun eu ca se comporta normal, asa cum este el in viata de zi cu zi, si cum de altfel cred ca a fost.
Restul apeleaza la tot felul de minciuni si falsuri ca sa dea bine imaginea lor.
Deci la intrebarea ta Mihai, cam toate vedetele se prefac.
genicon
QUOTE (bubu @ May 18 2003, 08:23 AM)
[...] Unul dintre ei este Cristi Tabara, care spun eu ca se comporta normal, asa cum este el in viata de zi cu zi, si cum de altfel cred ca a fost.
[...]

Bubule, pentru a face afirmatia asta, trebuie sa il sti pe om... Deci... il sti? smile.gif

E drept, asa cum zici tu, cam toate sunt altfel in fatza camerelor de luat vederi, insa printre toate astea cred ca sunt unele mai prefacute decat altele.

Mie foarte prefacuti mi se par a fi cei de la 3SE despre care, Doamne-ajuta, nu am mai auzit de mult... S-a intamplat la mine in oras, cand au venit la un amarat de post local de televiziune si, de cum au intrat, au inceput sa ceara apa plata, sa faca baza de toaleta, s-au suparat ca nu avea cine sa ii macheze etc. Si in plus, nu au acceptat sa intre in platoul de filmare decat FETE, si acestea alese de bodyguard-ul lor... sau oricum, un om de-al lor. Totul s-a schimbat cand a inceput transmisia live - erau numai miere si zambete. Penibil!!!!!!!!!!!!!!! 50.gif
bubu
QUOTE (genicon @ May 18 2003, 02:54 PM)
QUOTE (bubu @ May 18 2003, 08:23 AM)
[...] Unul dintre ei este Cristi Tabara, care spun eu ca se comporta normal, asa cum este el in viata de zi cu zi, si cum de altfel cred ca a fost.
[...]

Bubule, pentru a face afirmatia asta, trebuie sa il sti pe om... Deci... il sti? smile.gif

...mie mi se pare un om foarte deschis si linistit, nepreocupat de imaginea lui.Omul asta radiaza un aer de sinceritate pe care cred ca il vedeti si voi.Nu pare deloc sa falseze sau sa se rusineze daca nu ii iese ceva...
tirpitz
cred ca, mai intai, ar trebui sa definim termenul de vedeta. Sunt cumva acele personaje care stau o vara ecrane si apoi dispar? Oricum amrea lor majoritate este constituita din idioti si prefacuti. Nu stiu cate "vedete" ati cunoscut dar vreau sa va spun ca, din cei pe care i-am intalnit nu a reusit sa na impresioneze decat Mrcel Iures. Un om normal si fara fite. S-ar mai aduga Mariana Nicolesco si Felicia Filip.

La capitolul antitalente in castigarea fanilor cred ca pe primul sta Andreeeeeei Gheorghe.
andREI sa stii ca ai avut dreptate sa-l pui pe primul loc. Mananc destul de des in acelasi restaurant in care vine si el.Tipul este un dobitoc.

Iar Andreea Esca este urata de "musca"

Apropos de vedete - dar de politicieni in campania electorala ce spuneti (ca doar sunt si ei vedete).
ypsilonalpha
QUOTE (tirpitz @ May 18 2003, 08:05 PM)
andREI sa stii ca ai avut dreptate sa-l pui pe primul loc. Mananc destul de des in acelasi restaurant in care vine si el.Tipul este un dobitoc.

Pai de ce-i dobitoc? Adica, daca tot ai facut afirmatia asta, zi-ne si motivul, probabil ca-l stii de vreme ce ai adesea prilejul sa-l vezi ...
andREI
Stai sa vezi ca nu sunt chiar asa singurul impotriva lui ag asta. Si pun pariu ca nici el nu a sunat la 29-30 (sau cat - cat+1) ca sa aiba cine stie ce motiv subiectiv.
Daca, tirpitz, ai probleme in a gasi motive pentru a-l face dobitoc cauta prin posturile mele din topic-ul "Ce parere aveti de andrei gheorghe" si vei gasi destule.

OFF-TOPIC: Cat despre carcotasi ca unii ziceau ca ce drept au ei a corecta pe unii de se balbaie live in timp ce ei citesc de pe o foaie si e si inregistrare.
PAI OAMENI BUNI ! Ei completeaza ecosistemul media. Ei sunt pradatorii care halesc pe cei mai slabi si mai blegi si mai prosti (vorbesc la general deci nu imi sariti in cap) care nu au ce cauta acolo. (BTW: Crisul Repede nu trece prin Craiova nici macar in luna Iunie).
Ei practic mai fac o incercare de a curata gunoaiele (scuze pentru fanii Andreei - ambele). Pilaria asta din media e penibila. Crisul Repede, Anzii, Pedepse cu moartea intre 3 si 5 ani, se futu, suna ca curu, m.U.E. , s.a.m.d.
NU e concurenta. E o motivatie.
Fii precis, nu gresi, ca te taie aia de la C.C.
Pentru progres iti trebuie o motivatie. Si asta poate fi una. 35.gif
ypsilonalpha
Off-topic: Pai da, problema e ca susnumitii circotasi s-au autopropus in functia de pradatori, dar nici ei nu-s scutiti de bilbe. Si-ntr-o zi o sa-si gaseasca nashul si o s-o ia pe cocoasa rau de tot.

On-topic: tirpitz, ziceai ca ai ocazia sa manince in acelasi restaurant cu el. Poate ai amanunte interesante in sensul asta ...
cretze
... revenind la subiectul thread-ului as vrea sa mentionez faptul ca fiecare vedeta, pe langa "meserie" ( si aici puteti sa puneti muzica, emisiuniele realizate s.a.m.d. ) VINDE si o anumita imagine ... intotdeauna "pretul" este facut SI de imaginea lor ceea ce implica o munca serioasa in aceasta directie ... o imagine realizata cu cap, exigenta si originalitate duce la confundarea vedetei cu respectiva imagine ... exemple se pot da atat din afara, cum ar fi Marilyn Manson sau Kiss, cat si de la noi, cum ar fi mult comentatu' Andrei Gheorghe blush.gif ... din acest punct de vedere consider ca subiectul thread-ului este eronat formulat deoarece imaginea unei vedete nu reprezinta vedeta ... consider ca ar fi corect sa dicutam "calitatea" imaginii unei vedete din Romania si nu vedeta pentru ca informatiile necesare sunt in general infime pentru a trage niste concluzii corecte ...

Cretze ph34r.gif
genicon
Bingo! 19.gif 40.gif
Emyro24
Andreea Marin e cea mai falsa. Recunosc ca este o femeie frumoasa dar este cea mai prefacuta si increzuta. Mie imi placea de ea cand prezenta stirile. Dupa ce a devenit vedeta ...
Mi-a placut de ea in filmuletul despre viata ei.
halcyon_lll
Eu zic ca la sfarsit sa se faca un top... In clasamentul meu cele mai prefacute vedete sunt: Andreea Marin, fostele Andre si toate minivedetele din muzica, si Teo!
genicon
Hmmmm... cu Teo nu prea sunt de acord... tongue.gif DAr stiu, gusturile nu prea se discuta. Insa, femeia aia nu mai are viata pentru ca tot timpul si-l petrece in Buftea. Pentru a lucra, pentru noi, telespectatorii... Si nu cred ca isi exerseaza "prefacatarosenia" (?!?)
calfa
Salutari,

Mihai, ai intrebat " Care credeti ca sunt cele mai prefacute, mai lipsite de originalitate vedete din Romania?"

Topicul, pe de alta parte este "Cele Mai Prefacute (pseudo)vedete"

Pai aici sunt cel putin 3 topicuri diferite:
- cele mai prefacute vedete din Romania
- cele mai lipsite de originalitate vedete din Romania
- cele mai pseudo-vedete ... din Romania

(cred chiar ca cel mai prefacut ar trebui, prin prefacatorie, sa aiba un element de originalitate, dar poate ca avem interpretari diferite ale prefacatoriei)

Sa incerc un raspuns (3 raspunsuri ?):
- cea mai prefacuta vedeta din Romania:
Andreea Marin (nu e lipsita de originalitate, macar stradania pentru look, daca nu altceva)
- cele mai lipsite de originalitate vedete din Romania
Mircea si Oreste (nu se prefac, exagereaza crezandu-se mai originali prin asta, dar sunt doar niste tipi ... limitati)
- cele mai pseudo-vedete ... din Romania
cantaretii de muzica usoara "mosteniti" de la Ceausescu
cantaretii de manele
multi, multi cantareti
multi politicieni, multi imbogatiti agramati
Sorin Ovidiu Vantu ( wink.gif )
Nana Floare
prefacute...Andreea Marin & Mariana Nicolesco & tipa care prezinta Tezaur Folcloric (m-a lasat memoria sad.gif )
ypsilonalpha
... he he ... Marioara Murarescu ... si inca mai presteaza. rolleyes.gif
E.B.E.
Andreea Marin ca ceasu... Cand rade cu rasu ala de masca de ceara te apuca durerea de cap... Si are niste modulatii in voce care au darul de a ridica instantaneu adrenalina la 235%.
Fericita
Ahh... Regina surprizelor stupide... lor. Andreea Marin cu fetisoara aia
a iei de sufletista inimoasa afectata sensibiloasa profund impresionata.
Or mai fi si altii... dar asta-i ia pe toti de la distanta. Odios... tongue.gif
kristina
Andreea Marin - cea mai prefacuta.
Dara
Andreea Marin..de departe cea mai prefacuta..si parca prea proasta, nu credeti? sorry.gif Cred ca s-a prefacut atata timp ca este mai proasta decat in realitate incat a ramas asa...
srazvi
huh.gif Andreea Marin e exagerat de prefacuta sad.gif
mutulica
de acord cu Andrea Marin, dar merge si Raduleasca desi asta e mai degraba vulgara
Anthrax
A fi prefacut in mass-media nu e un lucru negativ nu-i asa?Spre exemplu Andrei Gheorghe face orice ca sa atraga atentia iar la 'Lantul slabiciunilor" isi juca foarte bine rolul.In cazul andreei Marin iar este un lucru pozitiv, pentru ca avand in vedere categoria de spectatori si genul de emisiune si nu ar trebui sa fie altfel decat binevoitoare si zambitoare tot timpul.Ca ne-am porins unii dintre noi ca se preface ce mai conteaza atata timp cat publicul fidel nu-si da seama
Asta e!
trustbyte
...Andreea Marin...

smile.gif

Jazz
Andreea Marin... Si tipul ala de la "Din Dragoste", Mircea nu-mai-stiu-cum.... Dar AM este teribil de enervanta.
Aramis
locul I cu coronita stupida Andreea Marin
locul II Raduleasca
locul III Andrei Gheorghe
Twilight
Andrea Balan!!! a scapat de aparente?!?oh-please! penibil! cam tarzior dupa cei nu stu cati ani de succes bazat pe costume mulatele. Inntr-un interviu vazut mai demult zicea "da.. o sa mai fac cativa ani muzica ..caci cam atat se rezista in showbizu asta ..dup'aia ceva televiziune..vad eu" adica..pana cand o sa i se lase sanii si ridurile o sa supere producatorii.
cand faci muzica buna ar trebui sa fi apreciat indiferent de look!!
Tyra
Andreea Marin
Andrei Gheorghe
Mihaela Tatu
Monica Tatoiu
Florina Fernandes
Lucian Mandruta

... si lista poate continua.
genicon
QUOTE (Tyra @ 27 Feb 2004, 06:53 PM)
Lucian Mandruta

Sa vezi ce-o sa mai pici tu la Tehnica Vorbirii tongue.gif rofl.gif devil.gif
gypsyhart
Sa dam Andreeiei (Marin s eintelege) ce'i al ei: premiul intai pentru salturi peste cal repetate, pentru lipsa surprizelor in ceea ce priveste zambetul si vocea ei (care sunt invariabil la fel), pentru lipsa de respect fata de invitatii emisiunilor sale.
MAi enumeram la capitolul "actori prosti pe sticla": Cosmin CErnat (cel cu stelutele), Cristina Topescu, Lucian Mandruta, o mare parte din componentii trupelor dance (andreele, animalelex, asiaticele, )....si mai sunt o gramada dar nu le stiu la toti numele.
Am sa dau si cateva exemple de "adevarate": simona mihaescu (favorita mea), oana cuzino, iulia fratila, prezentatoarea de stirii sportive de la protv....
Kyklos
Narcisa Suciu face parte din marea familie de papusi Mapeti (nu stiu daca asa se scrie )si Oana Zavoranu e o figuranta care se crede mare vedeta ,dar defapt nu e nimica .
secunda
se pare ca ati analizat-o bine pe Andreea Marin rofl.gif inseamna ca va uitati la ea?
a fost o vreme cand nu prindeam la tv alte posturi decat tvr...si cum era seara, na, ce sa fac, ma uitam la surprize surprize. tin minte ca incercam sa trec peste ideea ca Andreeea e asa si pe dincolo...si ascultam ce se intampla acolo. erau oameni exceptionali invitati, oameni care ma emotionau prin simplitate, oameni care ma faceau sa imi fie dor de lucrurile firesti... tine minte ca m-a enervat cand o femeie plangea ca isi revedea nu stiu ce fiu/fiica si Andreea radea ca proasta... nu era un zambet de multumire ci un ras prostesc si fals. ...in fine, aparuse cablul... biggrin.gif

s-a vorbit de imagine, alea alea...e adevarat, pus in fata camerei de filmat, ca prezentator trebuie sa fii aranjat, ca vedeta si mai si...doar cine s-ar uita la oameni urati? asa ceva intalnesc zilnic pe strada...cum mai se zicea la un moment dat, cum de toti in filme sunt asa de frumosi? pai, na, macar acolo sa vezi ceva frumos, nu? cool.gif

na, vedete false? pai pe ce criteriu? suntem o societate de consum. ca sa te vinzi trebuie sa ai ce ti se cere. si nu ti se cere sa fii fals, ci sa fii natural intr-un anume fel devil.gif

in fine... eu am renuntat sa vad vedete asa si pe dincolo...toti care au aparut la tv/ radio/ in fata unei multumi, sunt vedete pentru un anume grup de persoane. asa ca... pentru mine... toata lumea e vedeta! spoton.gif chiar si taranul ala de luat la interviu in reportaje...

si sa fac clasificari... nu se merita sa imi consum timpul meu de vedeta wub.gif mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif
iniya
Bebe Mihaescu. Trist este ca are si emisiune, nu i-a fost suficient mediatizarea cartilor lui blink.gif care apropos sunt in continuare amintite de fiecare data cand are ocazia in emisiunea sa si nu numai; de fiecare data cand este invitat eu stiu pe unde hh.gif
Emisiunea se numeste ca si unul dintre titlurile capodoperelor scrise scoase pe piata 'Cuplul conjugal-la bal ori la spital"
Fitzcarraldo
Toti astia despre care vb. voi sunt niste r*hati, nu cred ca merita dezbaterea.
Cucu Mucu
Pruteanu.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.