Socratel
1 Nov 2004, 03:10 AM
Haideti sa votam si sa vedem in ce proportie Hanul a avut dreptate. Atentie ! Nu am intrebat cu cine ati vota voi ci cine credeti ca va iesi. Pentru discutii pe cealalta tema (cu cine votati voi) sunt si alte topicuri sau puteti adauga comentarii si aici.
axel
1 Nov 2004, 03:21 AM
QUOTE (Socratel @ 1 Nov 2004, 05:23 AM) |
Atentie ! Nu am intrebat cu cine ati vota voi ci cine credeti ca va iesi. |
Pai majoritatea forumistilor nu au posibilitatea sa voteze in ambele alegeri
Socratel
1 Nov 2004, 03:23 AM
Si cu ce schimba asta vointa de a vota cu cineva? Nu e nevoie neaparat sa poti sa votezi ca sa ai un preferat.
Marcus
1 Nov 2004, 11:02 AM
Eu am votat "Kerry si Basescu". Am votat SCHIMBARE.
Ma surprinde neconcludenta sondajului. Poate situatia se mai limpezeste cand se vor strage mai multe voturi.
cactus
1 Nov 2004, 11:05 AM
Io cred (si taaaaaaaaaaaaaaaare as vrea sa ma insel) c-or fi Bush si Nasty-boy
Chiar ca tare nasty scenariu, daŽ nu vad altul...
abis
1 Nov 2004, 11:20 AM
Cred ca vor castiga Kerry si Basescu. Vreau sa castige Kerry si Basescu.
cactus
1 Nov 2004, 11:27 AM
QUOTE (abis @ 1 Nov 2004, 12:33 PM) |
Cred ca vor castiga Kerry si Basescu. Vreau sa castige Kerry si Basescu. |
Posibil....chiar f. posibil
xsimonax
1 Nov 2004, 02:42 PM
Kerry (imi si doresc) si Nastase.
valentinu
1 Nov 2004, 03:51 PM
bush si nastase
gonen
1 Nov 2004, 04:07 PM
in SUA va fi Bush. Tocmai a spus Ben Laden, sa nu il voteze pe Bush. Iar cand un dusman iti spune sa nu faci ceva, atunci sigur faci. Deci americani il vor vota pe Bush (ce logica impecabila am
)
In Romania va fi Basescu,insa nu gasesc nici o explicaie, de ce!
Cafe Del Mar
1 Nov 2004, 04:32 PM
la scenariile astea...ma apuca o leaca groaza...eu nu vreau nastase in nici o combinatie.Sisper sa nu mai iasa Bush.este un politician extrem de prost.
prin urmare ce ramane:Kerry si Basescu!ei sa fie!
axel
1 Nov 2004, 08:08 PM
QUOTE (Cafe Del Mar @ 1 Nov 2004, 05:32 PM) |
Sisper sa nu mai iasa Bush.este un politician extrem de prost. |
Fals. Bush e un politician foarte bun (ce-i drept, folosind ajutor din partea partidului). Numai ca nu e bun pentru nimeni altcineva in afara de el, companiile petroliere, familia regala a Arabiei Saudite si teroristii.
Jazz
2 Nov 2004, 07:32 PM
@Axel
Yeah, ca bine zici!
N-am votat, nici nu pot sa votez. Dar sper ca americanii sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu...
Cat despre Basescu si Nastase... As fi tare confuza.
moonlight
3 Nov 2004, 02:04 PM
mutulica
3 Nov 2004, 04:17 PM
ce m-ar distra o intilnire la virf Bush - Basescu... unul sa se uite chioris si sa rida spart, si alalalt sa pretinda ca intelege
Evolution
3 Nov 2004, 07:28 PM
Cafe Del Mar
3 Nov 2004, 07:36 PM
QUOTE (Evolution @ 3 Nov 2004, 07:28 PM) |
hahaha a iesit Bushica o sa iasa si Nastasica... si gata... ca acu' Nastase are spate tare.... inca 4 ani de PSD |
ei, uite mie de asta imi era frica
...desi lumea pe aici e de parere ca nu e nici o legatura intre unii si altii....hhmm eu ma indoiesc.
acum ce sa mai zic...inca 4 ani de psd, inca 4 ani de Bush...?crap!
ramona
3 Nov 2004, 07:42 PM
Si eu cred ca o sa castige Nastase. Asa ca cine stinge lumina?
Marcus
3 Nov 2004, 07:45 PM
Eu cred ca e mai bine ca a iesit G. Bush. El a mai fost prin Romania si ne poate sustine mai mult decat democratul Kerry.
ramona
3 Nov 2004, 07:49 PM
Ne ajuta oricare dintre ei daca exista interes. Ne ajuta doar daca se ajuta PE EI!
Minerval
3 Nov 2004, 09:00 PM
QUOTE (Evolution @ 3 Nov 2004, 06:28 PM) |
hahaha a iesit Bushica o sa iasa si Nastasica... si gata... ca acu' Nastase are spate tare.... inca 4 ani de PSD |
Domnule Ev. va reamintesc o chestiune esentiala: noi traim in Romania, natiune diferita de America. Ceea ce se petrece pe plan local politic in SUA nu dicteaza cursul evenimentelor din alte state. Afirmatia dvs. nu este matura, poate fi considerata drept doar o exprimare adolescentina fata cu reactiunea noilor evenimente de pe mapamond. Numai bine.
Jazz
4 Nov 2004, 02:23 AM
QUOTE (Marcus @ 3 Nov 2004, 08:45 PM) |
Eu cred ca e mai bine ca a iesit G. Bush. El a mai fost prin Romania si ne poate sustine mai mult decat democratul Kerry. |
Si ce crezi ca face el pentru Romania daca a vizitat-o? Nu inteleg.... Si de unde stii ca Kerry nu "ar sustine" Romania? Cum crezi ca ar sustine-o, anyway?
Superunknown
4 Nov 2004, 10:35 AM
QUOTE |
Domnule Ev. va reamintesc o chestiune esentiala: noi traim in Romania, natiune diferita de America. Ceea ce se petrece pe plan local politic in SUA nu dicteaza cursul evenimentelor din alte state. Afirmatia dvs. nu este matura, poate fi considerata drept doar o exprimare adolescentina fata cu reactiunea noilor evenimente de pe mapamond. Numai bine. |
Nu stiu cum e posibil asa ceva, dar de data asta chiar sint de acord cu domnu' Minerval. Insasi ideea de a alatura cele doua evenimente electorale tzine de o anumita mentalitate a puricelui care, ascuns in blana leului, se gindeste la antilopa pe care o vor minca "impreuna" la prinz. Si totusi, exista oameni cu mentalitatea asta: la Antena 1, era o prezentatoare care incerca sa ne convinga ca daca americanii au votat pentru continuitate si Bush ne e asa un prieten apropiat incit ne-a si vizitat intr-o zi cu curcubeu... eh... trageti si dumneavoastra concluziile care se impun...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.