Ahriman
10 Feb 2005, 11:54 PM
Din moment ce nu prea am primit raspuns pe unde am cautat, intreb aici: avem printre noi un medic psihiatru sau un psiholog? I really need a consultation!
Multumesc!
Mrs. Rogers
11 Feb 2005, 02:58 AM
Nu sunt psihiatra sau psiholog dar spune care e probelma , ca poate te pot ajuta .
axel
11 Feb 2005, 03:15 AM
QUOTE (toxic @ 11 Feb 2005, 03:58 AM) |
Nu sunt psihiatra sau psiholog dar spune care e probelma , ca poate te pot ajuta . |
That makes two
Nici eu nu sunt psiholog sau psihiatru
Mrs. Rogers
11 Feb 2005, 03:19 AM
QUOTE (Ahriman @ 11 Feb 2005, 12:54 AM) |
Din moment ce nu prea am primit raspuns pe unde am cautat, intreb aici: avem printre noi un medic psihiatru sau un psiholog? I really need a consultation! Multumesc! |
Scrie cu incredere , ca probabil te pot ajuta
QUOTE |
That makes two Nici eu nu sunt psiholog sau psihiatru ined |
@Axel, asa-i c-ai vrea sa te imprietenesti cu mine?
Ahriman
11 Feb 2005, 07:30 AM
Sincer, prefer discutiile in particular,macar prin mesaje private sau e-mail; de-aia si caut ajutor specializat.... De aceea am folosit acest topic, pentru a cauta ajutor,asa ca daca vre-un moderator ar putea sa-l inchida, ar fi foarte bine!
Multumesc!
Ahriman
11 Feb 2005, 07:38 AM
Sa nu ma intelegeti gresit: va multumesc pentru interesul acordat, insa doresc sa port discutia in particular, nu pe acest topic. Acest topic a fost doar un strigat de ajutor si ma bucur sa vad ca nu a ramas fara raspuns.
Thanks!
contraste
11 Feb 2005, 03:02 PM
Colega si prietena mea este psihiatru.
Voi duce mesajul tau ei, iar apoi iti voi comunica pe privat , doar daca nu ai o solutie mai buna.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.