QUOTE |
Ziarul Online » Actualitate STRIP-TEASE LA DOMICILIU, CADOU DE SEZON Autor: ADRIAN CONDREA |
QUOTE |
Gardianul: MINISTRUL FURA LA COMPUTER |
QUOTE |
Un roman a inventat prima constructie antiseismica din lume Cei ce vor locui in casele construite dupa principiul lui Corneliu Smarandescu nu vor mai trai cu spaima cutremurului. Catalin I. Butoiu Luni, 07 Martie 2005 La 79 de ani, Corneliu Smarandescu nu-si arata virsta - se misca grabit intre casa, o rulota si o constructie ciudata, piramidala. Doi ciini lenevesc in curte, sub funicularul zgomotos care transporta carbunele de la minele din Poienari la Schitu Golesti, comuna musceleana unde traieste inventatorul cladirii ce rezista la cutremure. |
QUOTE |
Ziarul Online » Monden SI-AU CLADIT CARIERA CU SANII Autor: OANA-MARIA BALTOC |
QUOTE |
A fost sefa Directiei Antifrauda din Agentia Sapard. Sotul sau, fost inspector guvernamental. Un impas ii schimba dramatic viata: este arestata pentru coruptie. Isi recunoaste fapta si accepta sa-si duca crucea. |
QUOTE (axel @ 8 Mar 2005, 10:56 AM) |
Dau si eu un sfat: baga si link |
QUOTE |
Ziarul Online » Sport VIOREL DURU: O SA CURGA SANGE! |
QUOTE (4u2 @ 8 Mar 2005, 01:21 PM) | ||
Man, linkul e scris pe spatele pozei |
QUOTE (4u2 @ 8 Mar 2005, 01:21 PM) |
L-am pus la toate forumurile la care am participat. Si in loc de participare colectiva am primit "critici" securiste , izvorate dintr-un patriotism amestecat cu frustrare de parca am furat mamaliga de la gura cuiva . |
QUOTE |
Ziarul Online » Actualitate CONU’ NASTASE FATA CU JIHADUL PSD Autor: DANIEL GORGONARU |
QUOTE |
Ziarul Online » Monden FARAONUL COSTI SI PREOTESELE RUS SI ZAVORANU Autor: OANA-MARIA BALTOC |
QUOTE |
Politologul Andrei Brezianu: Pentru Republica Moldova "nu vad o alta cale decat calea spre Europa" |
QUOTE |
Miki Spaga» ar putea fi adus la procesul lui Virgil Teodorescu |
QUOTE |
MINISTRUL «BAGABONT» Actualul ministru al educatiei a publicat, recent, o carte biografica in care isi descrie aventurile, erotice si bahice, din tineretea sa. Cartea este intitulata «R’ESTUL SI VESTUL» si, de doua saptamani, toti elevii, studentii si profesorii se delecteaza citind-o |
QUOTE |
Cristina Teodorescu: «Cristina Rus mai are de invatat in televiziune» |
QUOTE |
Costel si Maria Grecu din Cernele - Dolj, care sustin ca in casa lor au loc fenomene paranormale, au deshumat sambata trupul unei rude decedate acum 20 de ani, al carei spirit - cred ei – le bantuie locuinta, arzandu-le prizele. Cadavrul deshumat, care apartine unei matusi a lui Costel Grecu, moarta la varsta de 15 ani, a fost reingropat intr-un alt sicriu. |
QUOTE |
Ziarul Online » Actualitate SI-A VIOLAT FATA CA SA NU ISI INSELE NEVASTA Autor: (A.C.) O fetita de 12 ani din comuna ieseana Cristesti a fost violata de tatal ei in timp ce mama sa era plecata la munca in strainatate. Tatal incestuous, Ion Enea, in varsta de 44 de ani, a fost condamnat recent de judecatorii ieseni la 7 ani de inchisoare pentru fapta sa. |
QUOTE |
Omara Portuondo se intretine cu produsele inventate de Ana Aslan |
QUOTE |
Ea a vizitat tara noastra, pentru prima data, in urma cu peste 20 de ani. Isi aminteste de nenumaratele funii de usturoi, atarnate peste tot. |
QUOTE |
Betty (Etnic): «Daca nu-mi place titlul, nu citesc cartea» |
QUOTE |
«Citesc mult, dar nu-mi mai amintesc ce». |
QUOTE |
Ziarul Online » Monden ROXANA CIUHULESCU DE 2XSILICONATA Autor: (E.S.) |
QUOTE |
Roxana a trecut pe la o clinica de chirurgie estetica, pentru a-si face o operatie de marire a buzelor. |
QUOTE |
Victoria si David Beckham au dansat, in Romania, pe manele Izabela Ionita Victoria si David Beckham au petrecut cateva zile, incognito, la Bucuresti, in urma cu 4 ani. |
QUOTE |
Ziarul Online » Monden LOREDANA CANDIDATA LA COAFURA ANULUI Autor: SORIN DUTOIU |
QUOTE |
Ziarul Online » Actualitate MISA ISI FACE PARTID Autor: DANIEL GORGONARU |
QUOTE |
MISA intra in politica. Va schimba vibratorul din ashram cu microfonul de la tribuna |
QUOTE |
Pe spagi grele, multi romani se declara rromi si intra la facultati pe usa din dos |
QUOTE |
Irinel Columbeanu umbla cu minore? |