Cum ati proceda voi daca matza voastra ar urca intr-un copac si ar refuza sa coboare?
Am pus poll-ul asta si pe alt forum acum o saptamana si s-a ajuns la o concluzie uluitoare. Sunt curios cum se va vota aici
QUOTE (Vornicum @ 9 Mar 2005, 12:37 PM) |
Cum ati proceda voi daca matza voastra ar urca intr-un copac si ar refuza sa coboare? Am pus poll-ul asta si pe alt forum acum o saptamana si s-a ajuns la o concluzie uluitoare. Sunt curios cum se va vota aici |
QUOTE (contraste @ 9 Mar 2005, 02:19 PM) |
Pai, da, Mare grad masonic, maaaaaaaare, dar tot mai bine ii dam lui CACTUS cu voia dumisale, un snaps de cinste, face ca motanul si coboara si miorlaita de sus. Si chiar de e motan , e bine ! |
QUOTE (Kitty @ 9 Mar 2005, 10:28 PM) |
ma speriati...daca am facut ceva va rog frumos sa ma scuzati...nu mai fac....nu va mai place de mine ?! |
QUOTE (mutulica @ 14 Mar 2005, 12:09 PM) |
kitty, dar noi vrem sa dam pisica jos din pom tocmai pt ca ne place de ea... o dam jos din pom, apoi ii facem baita, ii dam laptic, si o bagam in patut servicii complete, ce credeai tu? |
QUOTE (Vornicum @ 14 Mar 2005, 12:37 PM) |
Sa ne fie clar, eu cand am deschis topicu' m-am gandit la un MOTAN dolofan incapatanat , si nu la o matza simpatica si neajutorata. Ca alea stau frumushel si se cuibaresc in matase sau in bratele oamenilor. Ei sunt insa mai enervanti si nesuferiti si lenesi si grasuni si se tolanesc pe unde apuca. |