E entuziasmant sa vezi cum printre companiile astea de telefonie mobila se creaza concurenta, asa sper ca se va intampla si in cazul asta al patrunderii in Romania a Vodafone-ului.
Sper, dar mi-e teama ca voi ramane cu speranta, asta pentru ca am cautat pe net niste oferte de pe la "mama lor de acasa" si nu prea mi-au parut avantajoase, cel putin mie, de exemplu la britanici e un fel de oferta pentru un contract incheiat pe 18 luni "Evening & Weekend 1000" la un pret de £20.00 / luna. (in lei cu tot cu TVA ar veni cam 1.250.000 lei) E drept ca vorbesti de rupi, da' nu stiu asta o fi in retea sau nationale (la ei).
In fine, la noi, daca e sa fac un clasament dupa raportul pret abonament / minute oferite lista ar fi urmatoarea:
1. Zapp cu "Zapp 500 Anytime" 500 minute - in retea la un pret de 10$/luna;
Zapp 500 Anytime2. Orange cu "Planul Personal" (4$) + "180 de minute īn retea seara" (7$) = 11$/luna
180 de minute īn retea seara(nu am luat in calcul vechile abonamente de 7$ Free sau 10$ Christmas, ci doar cele valabile acum)
3. Connex cu "Connex Ore Favorite" 60 minute - nationale la un pret de 7$
Connex Ore Favorite4. Cosmorom cu "Cosmorom - Plus 75" 75 minute - nationale la un pret de 15$
Cosmorom - Plus 75Eh si dupa ce v-am zapacit
cu aceasta, revenind la proaspata achizitie inchiata alaltaieri (15.03.2005) cred ca vor mai trece multe... oferte pana acestea vor fi cu adevarat avantajoase si pentru clienti.