- Mai Alexandra, de ce esti asa zgariata ? - M-a galiat pisica.. - Da ce i-ai facut ? - Nu i-am facut nimic. - Eu am dat-o cu luj, i-am pus si oglinda in fata, da' ei nu i-a pacut culoarea....
Oiski-Poiski
17 Mar 2005, 11:00 AM
Copilu : Mami, este adevarat ca atunci cand m-am nascut si am iesit de la tine din burta am iesit prin ........ ? Eu: Daaaa ! Copilu : (incruntat) Sper ca ai facut macar un dus inainte !
Mara
17 Mar 2005, 11:03 AM
Si? Facusei?
Oiski-Poiski
17 Mar 2005, 11:08 AM
Culmea e ca da ! M-am sculat , am facut dus, m-am imbracat si asteptam in hol si barbatu in pijama alerga dintr-o camera in alta
contraste
17 Mar 2005, 11:11 AM
Aaaaaaaaa! V-am prins ! Si ca subtitlu, "Ca asa spun si parintii" !
Oiski-Poiski
17 Mar 2005, 08:31 PM
Sau astazi la magazin .Desi asta nu stiu daca intra la capitolul lucruri traznite. Eu dau sa-i cumpar iaurtul pe care i-l tot cumpar la care el : _ Imi cumperi iaurt ? Eu: -Da El: - Da' te-ai uitat pe spate ce scrie ? Eu: Da de ce sa ma uit ? El: Imi cumperi iaurt si nu stii ce-mi dai sa mananc ?Cine stie ce contine ????
Unde are dreptate, are .
mutulica
17 Mar 2005, 09:22 PM
- buni ai portofelul la tine? - da draguta - te uiti sa verifici - da, uite-l aici - atunci directia cofetarie, si vreau si ecler si amandina
Kitty
18 Mar 2005, 03:56 AM
Baiatul unei colege de servici de-a mamei mele s-a dus sa ia paine...s-a intors acasa cu paine si de rest, margarina Delma...mama lui stia ca manca ala "marca" si a fost putin mirata, dar n-a bagat de seama... A doua zi matusa lui il trimite sa ia un pachet de tigari...pustiul se intoarce cu tigari si cu margarina Delma si ii spune mamei ca asa a cerut matusa...mama nu baga de seama...Pustiul are obiceiul sa-si piarda stilourile, asa ca mama ii da bani de stilou, el se intoarce cu margarina Delma: - Pai ce faci? Nu mai ai una in frigider? - Ba da! - Pai si de ce ai mai luat una? - Stii mami...nu am vrut sa-ti spun, dar eu strang capace ca sa joc si eu in telenovela "Numai Iubirea"
Cla
18 Mar 2005, 10:39 AM
Pe al meu l-am trimis odata (era chistoc) dupa cumparaturi cu o tzedula in mana, sa citeasca vanzatoarea ce-i trebuie. Deodata suna telefonul, sa venim sa-l luam, ca daca nu, cheama politia. "De ce?" - "A vrut s-o stearga cu marfa fara sa plateasca" - "Pai uitati-va, ca are banii la el"... OK, vine pustiu' acasa, zic: "Mai, cum ca ai vrut s-o stergi fara sa platesti??" "Pai am crezut ca asa-i mai ieftin..."
contraste
18 Mar 2005, 06:00 PM
Copilul unei vecine, bucatareasa la o oarece cantina : - Mai copilule, invata-ta ordonat, asa, acum , de mic, ca altfel ce te vei face cand vei fi mare ? - Bucacareasa, ca tine !
Zed
21 Mar 2005, 04:21 PM
Eu pe strada intr-o dimineata , in fata o mama cu un copil de vreo 5 anisori . Ea susotise ceva la care el indignat : -Esti proasta ! Ea : -Vai nu tie rusine Kevin sa vorbesti asa ? El : - Nu . Ea : - Ok , la ziua Melisei nu vei merge si ai sa stai in casa in urmatoarele 3 zile . El : - Nu-i nimic , tot proasta esti .
Cla
22 Mar 2005, 04:43 AM
Probabil ca si Melissa a fost proasta
Oiski-Poiski
2 Apr 2005, 01:02 PM
Astazi ne-a surprins fi-miu ca ne pupam si ne strangem in brate .Si statea si se uita si zice : Tolles Programm ! (adica : Ce program frumos ! )
Bibicutz
7 Apr 2005, 01:27 PM
Stefania mea a tot auzit ca a murit Papa. Si dupa vreo doua zile m-a intrebat foarte serioasa : "Mamy, a murit mancarea???" Ca la ea papa = mancare......
Oiski-Poiski
13 Apr 2005, 07:26 AM
Deci, ca intotdeauna sunt unii copii care vor sa se bage in seama si daca nu reusesc cu fapte bune atunci se apuca sa faca din cele rele. Asa ca i-am zis la fi-miu sa faca bine sa-l ia de gat pe ala care-l tot tranteste in pauza pe jos si-mi vine mereu cu jacheta murdara. Raspunsul lui a fost : Nu pot sa fac asta ! Eu: Da, de ce ma rog frumos ??? El: Eu sunt pacifist ! Eu:
Kitty
14 Apr 2005, 07:53 PM
Acelasi copil pe care l-am descris mai sus, clasa a doua...Mama lui nu se simtea bine, iar el cum e mai grijuliu asa o intreaba daca vrea sa-i faca un ceai. - Da, Viorel, poti sa-mi faci un ceai! - Da' pun pliculetzul cand da apa in flacari? - Da Viorel - Mami!!!! Face apa bulboroace! - Pai pune pliculetzul!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.